Tag Archives: مهاجرت تحصیلی کانادا

شهریه رشته پزشکی در کانادا

مهاجرت پزشکی کانادا

شهریه رشته پزشکی در کانادا

مهاجرت پزشکی به کانادا یکی از زیر بخش های مهاجرت تحصیلی کانادا محسوب می شود .یکی از عناوین مهاجرت کاناداست که مورد توجه کسانی است که در کانادا تمایل دارند دکترای خود را بگیرند و تکمیل کنند .

ما در مقاله به میزان درامد پزشکان در کانادا اشاره کردیم : (اینجا) در این مقاله به میزان شهریه دانشگاههای مختلف کانادایی برای رشته پزشکی اشاره خواهیم کرد.

 

💉میران حدودی سالانه شهریه رشته پزشکی در کانادا:

💠#دانشگاه_تورنتو : ۲۷,۸۵۰ دلار
💠#دانشگاه_بریتیش کلمبیا: ۱۷,۷۵۵٫۳۸ دلار
💠#دانشگاه_آلبرتا : ۱۲,۰۴۴٫۱۶ دلار
💠#دانشگاه_کلگری: ۱۵,۹۸۶ دلار
💠#دانشگاه_دالهاوزی : ۱۷,۶۱۶ دلار تا ۱۸,۳۰۰ دلار
💠#دانشگاه_لاوال: ۱۶,۵۵۹٫۱۹ تا ۱۹,۹۷۱٫۹۶ دلار
💠#دانشگاه_ساسکاچوان: ۱۶,۲۳۶ دلار
💠#دانشگاه_شربروک: ۱۲,۶۶۰ دلار
💠#دانشگاه_کوئین : ۲۴,۲۶۰ دلار
💠#دانشگاه_وسترن_آنتاریو : ۲۶,۴۵۶٫۱۰‌دلار
💠#دانشگاه_اتاوا: ۲۲,۵۰۰ دلار
💠#دانشگاه_مک_مستر : ۲۷,۵۳۱ دلار برای دانشجویان کانادایی( دوره سه ساله) / شهریه کل دوره برای دانشجویان بین المللی : ۹۵,۹۵۵٫۰۲ دلار
💠#دانشگاه_مک_گیل : ۳۷,۳۹۶٫۱۷ دلار
💠#دانشگاه_مموریال_نیوفاندلند: ۸,۲۵۰ دلار سالیانه برای شهروندان کانادایی/ ۳۰,۰۰۰‌ دلار برای دانشجویان بین المللی
💠#دانشگاه_لیکهد : ۲۳,۴۳۲ دلار
💠#دانشگاه_مونترال: ۱۴,۳۱۰ دلار

نگارش توصیه نامه

یکی از مدارک مورد نیاز برای بورس های تحصیلی در مقاطع ارشد و دکترا در مهاجرت تحصیلی به کانادا بعنوان یکی از روشهای مهاجرت کانادا ، نوشتن توصیه نامه   Recommendation Letter می باشد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

توصیه نامه

توصیه نامه , مهاجرت تحصیلی کانادا
راهنمای نگارش توصیه نامه 👇👇👇

راهنمای نوشتن توصیه نامه و نکات مهم درباره نگارش آن:

توصیه نامه یا Recommendation Letter یکی از مهمترین مدارک برای درخواست پذیرش در مقاطع بالاتر از لیسانس می باشد
در ذیل به نکاتی در مورد گرفتن توصیه نامه از اساتید اشاره شده است .

این نامه که به خصوصیات و توانایی های شما در محیط آکادمیک می پردازد
باید از طرف یکی از اساتید شما در آخرین مقطع دانشگاهی تان باشد
که از طریق روش های مختلف که عموماً توسط دانشگاه مقصد تعیین می شود
و به همراه دیگر مدارک لازم باید برای دانشگاه ارسال شود.

هدف از ارائه توصیه نامه به دانشگاه مقصد در واقع نشان دادن توانایی و لیاقت شما
برای تحصیل در مقطع بالاتر و در رشته تحصیلی مد نظر می باشد
که این توانایی باید از طرف اساتید سابق شما
که سابقه تدریس یا همکاری در پروژه های تحقیقاتی مختلف را با شما داشته اند، تایید شود.

 

📝روش های ارائه توصیه نامه:

معمولاً روشهای ارائه توصیه نامه به دانشگاههای مختلف بر حسب سیستم دانشگاه متفاوت است که برخی آنها عبارتند از:

۱- شما می توانید از اساتید مرجع که قصد گرفتن توصیه نامه از آنها را دارید درخواست کنید
که برای شما یک نامه بنویسند سپس شما آن را بر روی سربرگ دانشگاه پرینت نموده
و به امضای استاد مرجع برسانید و نامه امضا شده را برای دانشگاه مقصد ارسال کنید.

۲- اگر بنا به دلایلی اساتید مرجع مورد نظر شما شخصاً قادر به نوشتن توصیه نامه نباشند یا زمان کافی برای این کار نداشته باشند، شما می توانید از نمونه های آماده بر روی سربرگ دانشگاه پرینت بگیرید و پس از قرار دادن اطلاعات شخصی خود در نامه آن را برای امضا به استاد مرجع ارائه دهید.

۳- در برخی موارد دانشگاه مقصد یک فرم را به عنوان Template در اختیار متقاضیان قرار می دهد که این فرم باید به استاد مرجع ارائه داده شود تا آن را تکمیل نماید و سپس توسط استاد یا متقاضی از طریق پستی یا الکترونیکی برای دانشگاه ارسال شود.

۴- در برخی موارد دانشگاه مقصد برای دریافت توصیه نامه از سیستم الکترونیک استفاده می کنند. در این سیستم دانشگاه از متقاضی می خواهد که ایمیل استاد مرجع را وارد کند و دانشگاه به صورت مستقیم با آن استاد ارتباط برقرار می کند و از استاد مربوطه می خواهد که فرمهای لازم را تکمیل کند.

 

📝نکات مهم ارائه توصیه نامه:

تعداد توصیه نـامه مورد نیاز برای اخذ پذیرش بر اساس قوانین دانشگاه مقصد تعیین می شود که عموماً ۲ یا ۳ نامه است.

توصیه نامه مناسب و قوی می تواند شانس شما را برای اخذ پذیرش و بورس افزایش دهد.

اساتیدی که به عنوان استاد مرجع انتخاب می کنید باید از اساتید سابق شما باشند
که از شما شناخت کافی دارند یا سابقه تدریس یا همکاری تحقیقاتی با شما دارند.

اگر برای مقطع دکترا اقدام می کنید ترجیحاً یکی از توصیه نامه ها را از استاد راهنمای خود در مقطع کارشناسی ارشد درخواست کنید.

توصیه نامـه باید بر روی سربرگ دانشگاه پرینت شود و پس از امضا شدن توسط استاد مرجع باید در پاکتی قرار داده
و مهر و موم شود و به همان صورت برای دانشگاه مقصد ارسال شود.
ولی در صورتی که ثبت نام بصورت آنلاین می باشد نیاز به مهر و موم نیست
و فقط اسکن توصیه نامه را میتوانید در سایت دانشگاه آپلود کنید

اگر دانشگاه مقصد از طریق سیستم الکترونیکی با استاد مرجع شما تماس گرفته است
حتماً اطمینان حاصل کنید که استاد شما ایمیل دانشگاه را دریافت کرده و فرم لازم را تکمیل کرده است.

 

این هم موارد توضیحات تکمیلی توصیه نامه و نحوه ارایه آن در بکارگیری مهاجرت تحصیلی کانادادر مقاطع ارشد و دکترا .

البته در اجرای جزییات بخوصص در دانشگاههای کانادایی ممکن است
که اختلافاتی در نوع قالب فرمها و نحوه ارسال آن وجود داشته باشد
که برای این منظور از مراکز مهاجرتی معتبر می توانید کمک بگیرید.

فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت
فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

مهاجرت کاری و تحصیلی

#ویزا_کانادا

#استادی_پرمیت

#ورک_پرمیت

#Canada_Visa
#Study_Permit
#Work_Permit
فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

در مهاجرت تحصیلی به کانادا اصطلاحی به نام استادی پرمیت داریم که گاها با خود ویزای کانادا اشتباه گرفته می شود
حال انکه این دو یکی نیستند و با هم فرقهایی دارند که در ادامه به آن می پردازیم :

فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

اغلب برخی از افراد متنابها دو واژه ویزا و استادی پرمیت را به جای هم استفاده میکنند که لازم هست توضیح مختصری در مورد هرکدام از این اصطلاحات و به طور ویژه برای کشور کانادا داشته باشیم.
#ویزا یا روادید عبارتست از اجازه ورود به کشور خاص به دلایل مختلف توریستی، تحصیلی، کاری، مهاجرتی، و غیره.
ویزای کانادا و به طور ویژه ویزای تحصیلی کانادا عمدتا در ۹۸ درصد موارد به شکل مالتیپل و “یا تا پایان اعتبار گذرنامه”، “یا تا پایان دوره تحصیل” بر اساس آنچه در نامه ادمیشن قید شده صادر میشود.
بر روی ویزای کانادا تاریخ صدور و تاریخ انقضا وجود دارد
که شما قادر خواهید بود در این بازه زمانی وارد خاک کانادا شوید.
اطلاعاتی از قبیل نوع ویزا از نظر سینگل یا مالتیپل بودن، همچنین از نظر توریستی، تحصیلی و غیره نیز بر روی ویزا ذکر میشود.
پس از صدور ویزا و هنگامی که شخص برای اولین بار وارد خاک کانادا میشود،
اداره مهاجرت مستقر در فرودگاه یا سایر مبادی ورودی پرسش هایی پرسیده
و در نهایت نسبت به صدور استادی پرمیت یا ورک پرمیت یا … میکند.
پس اینچنین میتوان نتیجه گرفت که استادی پرمیت یا ورک پرمیت مجوز سکونت شما در کشور کانادا میباشد.
بر روی این برگه که به شکل تقریبا A4 صادر میشود اطلاعات شخصی و برخی اطلاعات در مورد چگونگی اجازه کار یا تحصیل و همچنین مدت زمانی که شخص اجازه اقامت موقت با ویزای مورد نظر که در بخش قبل توضیح داده شد، ارائه میشود.

استادی پرمیت

بر روی #استادی_پرمیت عنوان میشود که دانشجو آیا اجازه کار همزمان با تحصیل نیز دارد یا خیر.
عمدتا همه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای مختلف کانادا اجازه کار دارند
هرچند مدت زمان و چگونگی آن بر اساس قوانین ایالتی و فدرال متفاوت میباشد.
اغلب قوانین کشور کانادا در دو فرم فدرال که در کل این کشور اجرا میشود
و فرم ایالتی که بر اساس هر استان متفاوت میباشد تدوین شده است.
در مورد اجازه کار برای دانشجویان خارجی قوانین در اغلب استان ها تقریبا یکسان میباشد
که بر اساس آن دانشجویان قادر خواهند بود کار پاره وقت نیز انجام دهند.
??دانشجویان پاره وقت و تمام وقت اجازه دارند در طول سال به مدت زمان ساعات نامحدود در طی هفته در شغلهای on campus یا داخل دانشگاهی فعالیت داشته باشند.
??دانشجویان تمام وقت اجازه دارند در طول سال هفته ای ماکزیمم ۲۰ ساعت در شغلهای off campus یا خارج دانشگاهی فعالیت داشته باشند.
??دانشجویان پاره وقت اجازه دارند در طی ترم های پاییز و زمستان هفته ای ماکزیمم ۲۰ ساعت
و در طی ترم های بهار و تابستان هفته ای ماکزیمم ۴۰ ساعت در شغلهای off campus یا خارج دانشگاهی فعالیت داشته باشند.
این مجوزها از طرف سازمان مهاجرت صادر شده و بالطبع بایستی سوپروایزر هر شخص نیز با کار کردن وی موافقت نماید.

بورسیه تحصیلی محبوب در کانادا

بورسیه تحصیلی کانادا

بورسیه تحصیلی محبوب در کانادا

لیستی از بورس های تحصیلی محبوب در کانادا:

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت تحصیلی کاناداست که خیلی از دانشجویان مشتاقانه اخبار و مقالات آنرا پیگیری می کنند .
در این نوشته شما رو لیستی از بورسیه های تحصیلی  محبوب در کانادا را می نویسم که برای توضیحات بیشتر به لینک های اشاره شده مراجعه فرمایید.

 

مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا

مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا
مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا

شرایط مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا

درباره شرایط مهاجرت تحصیلی کانادا توصحات لارم داده شده در این سایت . اما برای بک یکی دانشجوی متاهل در کانادا قوانینی هست که به زندگی او در کانادا کمک کند یکی از این قوانین مربوط به دانشجویانی است که تمام وقت تحصیل می کنند .

شرایط مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا

شرایط مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا

شرایط مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا

? دانشجویان تمام وقت با یک مجوز تحصیل معتبر می توانند به همسر یا شریک زندگی خود کمک کنند
تا برای یک مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا (Open Work Permit) اپلای کنند.
یک مجوز کار آزاد باعث می شود که همسر یا شریک زندگی دانشجوی بین المللی قادر به کار باشد.
شرایط این مجوز این است که، دانشجو به صورت تمام وقت تحصیل کرده و یک مجوز تحصیلی از گزینه های زیر داشته باشد :
۱- یک موسسه ی آموزش عالی دولتی
۲- یک موسسه ی آموزش عالی خصوصی که تحت قوانین و مقررات مشابه با یک موسسه ی دولتی فعالیت کند و نیمی از بودجه ی فعالیت خود را از دولت دریافت کند , یا
۳- یک موسسه ی خصوصی با مجوز استانی برای اعطای مدرک
?این مجوز کار آزاد به دارنده ی آن اجازه می دهد تا برای هر کارفرمایی در کانادا کار کند
و نیاز به یک پیشنهاد کار یا یک تاییدیه از وزارت کار ندارد. در ذهن داشته باشید
که این مجوز کار آزاد ممکن است برخی مشاغل خاص (همانند مشاغل در مدارس یا بیمارستان ها) را شامل نشود مگر اینکه آزمایشات پزشکی ارائه شود.
سوال شده :
سلام من برای دکتری از دانشگاه um پذیرش گرفتم می خواستم بدونم آیا همزمان با خودم به خانمم هم ویزا میدن؟؟؟؟؟؟؟
جواب : بله . درخواست ویزل بصورت همزمان برای همسرتون انجام میشه

شغل نیمه وقت در کانادا مختص دانشجویان

شغل نیمه وقت در کانادا
شغل نیمه وقت در کانادا

#شغل نیمه وقت در کانادا_مختص_دانشجویان

برای دانشجویی که از ایران به قصد کانادا مهاجرت تحصیلی به کانادا  می کند اینکه بتواند درامد و کاری داشته باشد
تا هزینه های تحصیل و زندگی اش تامین شود مهم است .
در این بخش به کارهای پر درامد در کانادا و پاره وقت اشاره ای می کنم که درامد به نسبت خوبی هم دارند

?کارهای پردرآمد اما نیمه وقت در کانادا??????

 شغل نیمه وقت در کانادا

۱-متصدی بار در کلوب Bartender:
پول خوب برای افرادی که زیاد وقت کارکردن ندارند
و سریع به نتیجه می خواهند برسند! شاید در سه شب تعطیلی آخر هفته تا ۱۰۰۰$ بتوان درامد داشت.
۲-ویراستار – نویسنده Editor/Writer:
فردی با دانش بالا که روی هر موضوع،مقاله،سایت، مجله و … می تواند نظر داشته باشد بین ۴۰ تا ۶۰ دلار می تواند درآمد کسب کند.
اگر درگیر پروژه نیز شوید این عدد بیشتر خواهد بود.
مهمترین بخش این است که شما میزان دستمزد را تعیین می کنید.
البته برای مشتری ها معمولی تا ۲۰ دلار هم می توان کار کرد.

 شغل نیمه وقت در کانادا معلمی (تور – ورزس – موسیقی)

۳- معلم Tutor:
اگر در دانشی دارای تبحر خاصی هستید و اطلاعات کافی دارید؛
مثلا: ریاضیات، علوم طبیعی، زبان فرانسه و … خوب، می توانید به بچه های مدرسه کمک کنید
و معلم خصوصی شوید. میانگین درامد در سالنامه آمار برابر ۲۵$ است
اما خود من برای مبحثی جهت فرزندم ۶۰$ پرداخت نمودم!
البته اگر برای شرکت هایی که معلم خصوصی ارسال می کنند کار کنید این درامد کمتر است.

 معلم ورزش

۴- معلم ورزش Fitness instructor:
این افراد ورزشکار در باشگاه ورزشی، خانه، مدرسه و … کار می کنند.
میانگین درامد این افراد ۱۹٫۷۸$ است. اما همه ما میدانیم که برای معلم خانگی شما باید ساعتی ۷۵$ پرداخت کنید.
این شغل نیاز به مدرک و مشخصات خاص خود است.
مثلا برای یوگا، ایروبیک، پرورش اندام شما نیاز به مدرک هستید که باید زمان و هزینه برای آن پیش بینی کنید.
۵- معلم موزیک Music teacher:
اگر عاشق موسیقی هستید و پیانو، گیتار، سنتور و … می نوازید چرا به دیگران آموزش ندهید! درامد خوبی خواهید داشت.
درامد برای نیم ساعت ۱۲$ است البته معلم حرفه ای کمتر از ۵۰$ نمیگیرد.
توجه داشته باشید معلمان معروف تا ۱۵۰ دلار برای شما هزینه خواهند داشت.
۶- افراد حرفه ای در شبکه های اجتماعی Social Media Strategist:
عنوان نا آشنایی است ولی برای بسیاری از شرکت ها مانند سکه و پول است!
این افراد برای شما پول می سازند. آنها با بروزرسانی فیسبوک، تویتر،اینستاگرام، سایت های کمپانی ها و .  . .  درآمد زایی می کنند.
اگر به دنبال کارپارت تایم با درآمد ماهانه تا ۱۵۰۰$ هستید این روش خوب است.
۷- همیار معلولان در دانشگاه Computerized College Note Taker:
این افراد در کلاس درس به جای نابینا، ناشنوا و … از مطالب استاد نوت برداری می کنند
و ۳۶$ به صورت میانگی درامد دارند به علاوه مطالبی را نیز یاد می گیرند.
۸- نگهدار حیوانات خانگی Dog Walker: در کانادا بسیار مرسوم است
که شما سگ خودتان را به فردی بسپارید تا روزانه ان را به گردش ببرد.
برای اینکار ساعتی ۱۶$ نیز پرداخت خواهید کرد خوب اگر شما ۳تا۵سگ را داشته باشید درآمد خوبی خواهید داشت.
شما باید مدرک و بیمه داشته باشیدو بدانید که شغل اسانی نیست
Translate »