Tag Archives: مهاجرت به کانادا از طریق کار

ویزای کار کانادا

ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا ۲۰۱۸

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا

در مهاجرت به کانادا از طریق کار در رابطه با اخذ ویزای کاری کانادا توضیحاتی داده شده که در این بخش توضیحات تفصیلی این بخش را خدمتتان عرض می کنم و در انتها به امتیاز بندی ویزای کار کانادا ۲۰۱۸ خواهم پرداخت .

یکی از بهترینهای ویزاهای دنیا و به همان نسبت مشکلترین ویزاهای مهاجرتی ویزای کار کانادا میباشد. jobvisa canada

کانادا با توجه به مساحت بزرگ و به همان نسبت جمعیت کم و اقتصاد قوی و زبان رسمی انگلیسی به عنوان اصلی ترین گزینه های مهاجرتی دنیا انتخاب میشود.

ویزای کاری کانادا با متد و مدل جدید از اواخر سال ۲۰۱۷ شرایط بهتری را نسبت به گذشته جهت ورود فراهم آورده است.

ویزای کاری کانادا با عنوان اسکیل وورکر و در برخی نقاط اکسپرس انتری که به معنی ورود سریع است در مقایسه با ویزاهای کاری استانی زودتر اما سخت تر اتفاق می افتد.

مدل ویزای اکسپرس انتری دو مرحله ای میباشد.

مرحله ی اول : کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن جهت ورود به استخر و اصطلاحا مرحله ی دوم.

که پارامترهای مشخصی از جمله سن،سابقه کاری،مدرک زبان،مدرک تحصیلی و انطباق با محیط  را دارد که در زیر در جدولهای جداگانه ای بررسی و تحلیل میشوند.

 

 

سطح زبان اول   امتیاز speaking  امتیاز  Listening      امتیاز Reading    امتیاز   Writing
 CLB  ۹  و  یا بالاتر          ۶          ۶             ۶         ۶
CLB     ۸           ۵          ۵          ۵         ۵
CLB     ۷          ۴          ۴          ۴         ۴
پایینتر از       ۷CLB      بدون نمره     بدون نمره     بدون نمره    بدون نمره

 

 

 

نمرات  زبان معادل امتحان IELTS

 

سطح CLB IELTS Reading IELTS Writing IELTS Listening IELTS Speaking
۱۰ ۸٫۰ ۷٫۵ ۸٫۵ ۷٫۵
۹ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰
۸ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵
۷ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰
۶ ۵٫۰ ۵٫۵ ۵٫۵ ۵٫۵
۵ ۴٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰
۴ ۳٫۵ ۴٫۰ ۴٫۵ ۴٫۰

 

نمره ی زبان  معادل امتحان TEF (فرانسه) با CLB

 

 

سطح CLB TEFReading TEF Writing TEF Listening TEF Speaking
۱۰ ۲۶۳-۲۷۷ ۳۹۳-۴۱۵ ۳۱۶-۳۳۳ ۳۹۳-۴۱۵
۹ ۲۴۸-۲۶۲ ۳۷۱-۳۹۲ ۲۹۸-۳۱۵ ۳۷۱-۳۹۲
۸ ۲۳۳-۲۴۷ ۳۴۹-۳۷۰ ۲۸۰-۲۹۷ ۳۴۹-۳۷۰
۷ ۲۰۷-۲۳۲ ۳۱۰-۳۴۸ ۲۴۹-۲۷۹ ۳۱۰-۳۴۸
۶ ۱۸۱-۲۰۶ ۲۷۱-۳۰۹ ۲۱۷-۲۴۸ ۲۷۱-۳۰۹
۵ ۱۵۱-۱۸۰ ۲۲۶-۲۷۰ ۱۸۱-۲۱۶ ۲۲۶-۲۷۰
۴ ۱۲۱-۱۵۰ ۱۸۱-۲۲۵ ۱۴۵-۱۸۰ ۱۸۱-۲۲۵

 

در صورت توانایی روی زبان دوم هم در حالت داشتن مدرک معادل سی ال بی CLB  ۵ در تمامی اسکیل ها و مهارت ها  ۴ امتیاز کسب می شود .

 

 

۲- مدرک تحصیلی :  متقاضی میتواند تا حداکثر  ۲۵ امتیاز برای قسمت تحصیلات کسب کند . برای رسیدن به این امر یا باید مدرک تحصیلی معتبر کانادایی داشته باشید و یا اینکه مدرکتان توسط موسسه ی مورد تایید اداره ی مهاجرت کشور کانادا معادل سازی شده باشد .

حداکثر امتیاز این بخش نهایتا ۲۵ است.

 

 

 

 

نوع تحصیلات                               امتیاز
مدرک دانشگاهی در سطح دکتری و یا معادل آن                                ۲۵
مدرک دانشگاهی در سطح فوق لیسانس و یا معادل آنمدارک مشاغل تخصصی مانند (پزشکی – دامپزشکی – دندانپزشکی –اپتومتری –حقوق – کایروپراتیک – داروسازی )

مشاغل مربوط به این رشته ها باید در سطح A  در NOCسال۲۰۱۱  باشند و توسط سازمان   تنظیم مقررات استانی تایید شده شده باشند .

 

 

۲۳

 ۲مدرک و یا بیشتر مربوط به مقاطع بالاتر از دبیرستان از کانادا و یا معادل آنها (یکی از مدارک باید حداقل دوره ۳ ساله و یا بیشتر باشد مانند لیسانس )                                ۲۲
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره بیشتر از ۳ سال (لیسانس )از کانادا یا معادل آنها                               ۲۱
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۲ سالاز کانادا یا معادل آنها (فوق دیپلم)                               ۱۹
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۱ سال              از کانادا یا معادل آنها                               ۱۵
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی یا معادل آن                                ۵

 

 

۳- سابقه کاری  کسب نهایتا ۱۵ امتیاز

برای تعداد سال ها تجربه کاری به صورت تمام وقت که حتما متناسب با آن مدرک معتبر ارائه شود.

 

 

                         سال تجربه                          امتیاز
۱ سال                            ۹
۲-۳ سال                           ۱۱
۴-۵ سال                           ۱۳
۶  سال یا بیشتر                           ۱۵

 

۴- سن و سال  نهایتا کسب ۱۲ امتیاز

سن                           امتیاز
 زیر ۱۸ سال                             ۰
۳۵-۱۸                            ۱۲
۳۶                            ۱۱
۳۷                            ۱۰
۳۸                             ۹
۳۹                             ۸
۴۰                             ۷
۴۱                             ۶
۴۲                             ۵
۴۳                             ۴
۴۴                             ۳
۴۵                             ۲
۴۶                             ۱
۴۷ و بیشتر                             ۰

 

 

 

۵-پیشنهاد کاری کانادا    (حداکثر ۱۰ امتیاز )

شما نیز میتوانید در در صورت دریافت پیشنهاد کار تمام وقت روی این ویزای  SKILLED WORKER   امتیاز مشخص دریافت کنید این کار باید دائم و قطعی و تمام وقت باشد و در سطح شغل ۰ و یا A یا B در لیست NOC  باشد .

 

۶-انطباق پذیری با محیط  (حداکثر ۱۰ امتیاز  )

اگر متقاضی متاهل هست همسر می تواند تا حداکثر ۱۰ امتیاز کسب کند.

 

                       عامل سازگاری                          امتیاز
سطح زبان همسر (مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB  ۴ یا بیشتر برای تمامی  مهارت ها )مدرک باید تایید شده باشد و کمتر از ۲ سال قبل صادر گردیده باشد.                            ۵
تحصیلات قبلی شما در کانادا( حداقل ۲ سال تحصیلی  تمام وقت را در کانادا گذرانده باشند. )                            ۵
سابقه کار قبلی شما در کانادا(حداقل ۱ سال تمام وقت در کانادا کار کرده باشید با اجازه کار قانونی و شغل شما جزو سطح  ۰ یا A  یا B  در NOC باشد .)                           ۱۰
سابقه کار قبلی همسر شما در کانادا          (حداقل ۱ سال تمام وقت با اجازه کار قانونی )                            ۵
استخدام هماهنگ شده در کانادا                            ۵
اقوام شما یا همسرتان در کانادا شامل :-والدین

-پدر بزرگ یا مادر بزرگ

-فرزند

-خواهر یا برادر

-نوه

-عمه – عمو – خاله –دایی

-خواهرزاده، برادرزاده که بالای ۱۸ سال باشد .در کانادا زندگی کند و شهروندکانادا باشد یا اقامت دائم داشته باشد .

 

۵

 

یک میلیون ویزای کار کانادا تا ۲۰۲۰ صادر خواهد شد

دولت فدرال در سیاست گذاری جدید خود در سال ۲۰۱۸ با این برنامه ریزی پیش رفته است که حدود۳۰۰۰۰۰ نفر را از طریق ویزای کار جذب داشته باشد و این میزان تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان یک میلیون نفر خواهد رسید که این نشان از یک فرصت جهت ورود و مهاجرت به کانادا میباشد.

در انتهای سال ۲۰۱۵ میلادی مدل اکسپرس انتری پایه گذاری شد که متفاوت با سیستم قبلی و حساب شده تر برنامه ریزی شد که حاصل آن ورود و ویزا شدن افراد شایسته و توانا جهت حضور در این کشور میباشد.

متقاضیان با حد اکثر امتیازات اخذ شده برای این کشور ویزا شده و در چند ماه اخیر کف امتیازات به ۴۲۶ امتیاز نیز رسید که پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۹ این کف امتیازات پایین تر هم بیایید و عملا مهاجرت از طریق ویزای اکسپرس انتری راحت تر صورت گیرد و برنامه ی فدرال جهت اخذ مهاجر سریع و تغییر نظام جمعیتی را تحت کنترل داشته باشد.

در سیاست قبلی امتیاز دهی این نوع ویزا داشتن دعوتنامه ی کاری از کانادا ۶۰۰ امتیاز داشت که از انتهای سال ۲۰۱۷ میلادی این آیتم تغییر امتیاز داد و فقط ۵۰ امتیاز را به خود اختصاص داد و باقی امتیازات به سمت انطباق با محیط و سازگاری محیطی و انطباق مدرک تحصیلی با زبان و کار دارد.

طبق پیشبینی ها و تصمیمهایی کخ دولت فدرال اتخاذ کرده پیشبینی میشود در ماههای روبرو تعداد بیشتری از افرادی که مدارک خود را سابمیت کرده و در انتظار هستند تایید شده و به ویزای کاری برسند.

حتی احتمالا تعداد دفعاتی که افراد متقاضی فراخوان میشموند و ارزیابی میشود امتیازات بیشتر باشد و حتی شاید ماهیانه دو بار کف امتیازات اعلام شود.

علاوه بر مدل فدرال یک مدل مهاجرت کاری دیگر نیز در دستور کار کشور کانادا میباشد با عنوان ویزای کاری استانی که تفاوتش با اکسپرس انتری در طول مدت پروسه و اینکه هر استان لیست مشاغل مورد نیاز خود را اعلام میکند و طبق آن ویزا صادر میشود و در حالی که مدل فدرال و اکسپرس انتری معمولا تمامی رشته ها مورد پذیرش است.

برای کسب اطلاعات دقیق تر و جدول امتیاز بندی کامل ویزای کاری کانادا به قسمت مقاله ی مورد نظر رجوع کرده و بازخوانی دقیقی بفرمایید.

 

لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق کار

بازار کار کانادا چگونه است؟
بهترین شهر جهت اقدام به مهاجرت از طریق کار

 

شغل یعنی داشتن مهارتی که برای شما درامد زایی می کند.
هر کسی در هر جای این دنیا بخواهد روزگار خویش را سپری کند و زندگی خوبی داشته باشد لازم است مهارتی را بصورت کامل داشته باشد
و از آن بتواند درامد کسب کند .
کانادا هم کشوری است مهاجرپذیر که در آن تمام مهاجران برای زندگی بهتر در رقابتی اجتماعی دنبال بهترین ها هستند
و شما اگر دارای چند مهارت کامل باشید بهتر می توانید زندگی کنید .
مهاجرت به کانادا از طریق شغل تداعی گر پرسسشهایی است که می تواند در این راستا به شما کمک کند
تا یکی از راه و روشهای مهاجرت به کانادا یعنی مهاجرت به کانادا از طریق کار را مورد بررسی بیشتری قرار دهید . پرسشهایی نظیر سوالات زیر :

 

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق کار و مهارت به چه ترتیب است؟
بهترین تخصص برای مهاجرت به کانادا از طریق کار چه تخصصی هست؟
مهاجرت به کانادا از طریق کار چه خوبی و بدی هایی دارد؟
سختی های مهاجرت به کانادا از طریق کار به چه ترتیب است؟
بازار کار کانادا چگونه است؟لیست مشاغل مورد نیاز برای کانادا کدام هاست؟
مدارک لازم جهت مهاجرت به کانادا از طریق کار تهیه چه مدارکیست؟
شروط لازم جهت موفقیت کدام یک از شروط میباشد؟
شروط فرعی جهت مهاجرت به کانادا از طریق کار کدام فرایندهاست؟
چه سطح زبانی داشته باشیم در کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق کار مهیاست؟
مدل های مهاجرت به کانادا از طریق کار چه مدلهاییست؟
ایالت های مختلف جهت صدور روادید برای کار در کانادا کدامهاست؟
بهترین شهر جهت اقدام به مهاجرت از طریق کار در کانادا کدام شهر است؟
نظام مهاجرت و نظام حقوقی کانادا برای مهاجرت کاری چه شکلیست؟آیا برای مهاجرت به کانادا از طریق کار میتوان همراه برد ؟

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق کار

 

مهاجرت به کانادا از طریق کار

اینها عمده سوالهایی است که افراد متقاضی این نوع ویزا از ما میپرسند و به دنبال جواب آن هستند
و در تصمیم گیری آنها نقش دارد. در این مقاله تا جای ممکن به آن پرداخته و تمامی سوالها رو پاسخ خواهیم داد.
کشورهای انگلیسی زبانی که اقتصاد قوی دارند از جمله کشورهایی هستند که مورد انتخاب خیلی از افراد متقاضی مهاجرت هستند.
یکی از این کشورها و در زمره ی بهترین اونها کاناداست.
که به دلیل کم جمعیت بودن و بازار کار خوب و مهاجرپذیر بود و موفقیت اکثر اینبان در این کشور مورد انتخاب قرار میگیرد.

بهترین نوع ویزاهای مهاجرتی هم ویزایهای کاریست.
چرا که فرد ارامش روانی داشته و با دریافت حقوق از پس هزینه های زندگی خود و خانواده بر اومده و در زودترین زمان ممکن به اقامت میرسد.
از این روست که طبیعتا ویزای کار و مهارت و تخصص کانادا مورد انتخاب خیلی ها میباشد.

اکسپرس اینتری کانادا چه ویزاییست؟

اکسپرس اینتری یک راه برای ارائه ویزا و مهاجرت به کانادا است.
Express Entry که به خلاصه EE هم مینامند،‌ از سال میلادی ۲۰۱۵ برای بررسی پرونده‌های علاقمندان مهاجرت به کانادا در چهار دسته نیروی متخصص فدرال، تجربه فدرال، تجربه کانادایی و بخشی از برنامه‌های استانی ایجاد شده است.
اداره مهاجرت کانادا می‌گوید با استفاده از برنامه جدید اکسپرس اینتری در مدت زمان ۶ ماه یا کمتر از آن، تمام مسیر مهاجرت به کانادا،
از ارائه درخواست تا اخذ ویزای کانادا به اتمام خواهد رسید.
قبل از ایجاد این پروسه ، مدت‌زمان بررسی پرونده‌ها زمان بر تر می‌شد و حتی در مواردی که امتیاز فرد متقاضی کم بود، این مدت زمان از ماه‌ها به سال‌ها و… می‌کشید.

 

برای ویزای تخصصی کانادا واجد شرایط هستید یا خیر؟

قبل از هر چیز بهتر است که بدانیم آیا برای ویزای تخصصی کانادا واجد شرایط هستید یا خیر؟
دارای پارامتر های لازم هستید ؟برای اطمینان از این موضوع از ابزار رایگان واجدین شرایط در وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا استفاده کنید.
برای آشنایی بهتر و مشاهده جزئیات امتیاز دهی برای واجدین شرایط، صفحه فاکتورهای انتخاب وب‌سایت را مشاهده کنید.
اگر ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز این روش امتیازدهی، که FSW نام دارد، را کسب کنید می‌توانید وارد مراحل بعدی شوید.
یعنی اصطلاحا از استخر اولیه رد شده و به استخر دوم میرسید. که توضیحات تکمیلی و کامل این نوع اقدام در مقاله ی مختص خودش بررسی شده است.

در کجاها شغل مورد نظر و یا پیشنهاد کاری را جستجو کنیم؟

بانک کار کانادا یا Job Bank برنامه ای برای ثبت‌نام و نگهداری پرونده ی افرادی است
که از کارفرمای کانادایی یا استانی دعوت‌نامه کاری ندارند. این افراد با ثبت رایگان رزومه و سی وی خود در این سیستم، فرصت پیشنهاد کاری از کارفرماهای کانادایی را پیدا می‌‌کنند. با تغییرات جدید، ثبت درخواست کار و شغل در بانک کار کانادا اختیاری شده است.

 

اینکه تمام اطلاعات وارد شده در پروفایل متقاضی صحیح باشد به عهده خود او است
و در صورتی که اطلاعات اشتباه ، به عمد یا غیر عمد، در این سیستم ثبت شود، تا ۵ سال اجازه درخواست هر نوع ویزا از شخص گرفته می‌شود.و این کته بسیار حائز اهمیت است.

 

چهار پارامتر اصلی

اقدام برای مهاجرت به کانادا از طریق کار با سختی هایی همراه است.
مثل اینکه فرد باید چهار پارامتر اصلی مثل سن خوب و مدرک زبان خوب و مدرک تحصیلی خوب و سابقه کار بالا ارائه دهد
تا به امتیازات لازم برسد و این سخت گیری به خاطر تقاضای بالای افرا طبیعی میباشد
و دولت کانادا دنبال این میباشد که افرادی را جذب کند که دارای اعتبار و توانایی واقعی باشند.
و پازل را به نحوی چیده است که افرادی اقدام کنن که اصطلاحا سرشان به تنشان می ارزد.

شروط فرعی که به فرد کمک میکند تا امتیازات بیشتری اخذ کند تا موفق شود مثل داشتن اختراع بین المللی و داشتن مقاله جهانی و همسر فرد مدرک زبان داشته باشد
و داشتن گواهینامه های بین المللی کاریست که اصطلاحا به آنها سیرتیفیکیت گفته میشود وغیره…
که اینها به فرد کمک میکند تا امتیزات بیشتری اخذ شود.
معمولا افرادی موفق میشوند در قسمت امتیاز زبان به موفقیت برسند که در حد ایلتس هفت جنرال نمره کسب کرده باشند .
بیشترین شهرهایی که برای ایرانیها قابل توجه است و معمولا کار راحت تر پیدا میشود شهرهای تورنتو و ونکوور میباشد.

نظام حقوقی و مهاجرتی کانادا مهاجر پذیر است و به فرد متقاضی در بدو ورود اقامت دایم داده و بعد از سپری شدن زمانی میتواند پاسپورت آن کشور را نیز داشته باشد.
یعنی اصطلاحا تابعیت مضاعف را خواهد داشت.و این به این دلیل است
که کشور کانادا از قوانین تابعیتی کشور انگلستان پیروی کرده و زیر مجموعه ی این کشور است.

 

چه رشته هایی در سیستم جدید قابل قبول هسنتد؟

کلیه رشته ها قابل قبول هستند. حتی رشته هایی مانند حقوق یا هنر و تربیت بدنی و…. که تا بحال اتین امکان نبود
که بتوانند تقاضا نامه بفرستند٬ در سیستم جدید میتوانند تقاضانامه ارسال کنند و سخت گیری از این بابت وجود ندارد.

 

در این سیستم٬ مجردها از شانس بیشتری برخوردارند یا افراد متاهل؟

برای افراد متاهل و دارای همسر. چرا که همسر میتواند امتیازات فرعی این نوع ویزا را افزایش دهد.
٬ مقداری از امتیاز مربوط به مدرک تحصیلی و زبان به همسر اختصاص یافته است.
اگر همسر متقاضی مدرک تحصیلی بالا و نمره آیلتس خوبی دارد٬ کمک زیادی به متقاضی میکند. بطور مثال:
حداکثر امتیاز سن برای متقاضی مجرد ۱۱۰ و برای متاهل ۱۰۰ میباشد.
حداکثر امتیاز تحصیلات برای متقاضی مجرد ۱۵۰ و برای متاهل ۱۴۰ میباشد.
حداکثر امتیاز زبان انگلیسی برای متقاضی مجرد ۱۶۰ و برای متاهل ۱۵۰ میباشد.
حداکثر امتیاز همسر برای زبان ۲۰ و برای تحصیلات ۱۰ میباشد.

 

آیا داشتن بستگان و اقوام نزدیک در کشور کانادا امتیازی دارد؟

بودن خواهر و برادر در کانادا در سیستم جدید ۱۵ امتیاز برای متقاضی خواهد داشت.
یعنی باید افرادی که در کانادا زندگی میکنند و با ما دارای قرابت هستند از اقوام درجه ی اول از طبقه ی اول قرابت باشند مانند خواهر و برادر.
اقامت بستگان در کانادا در اخذ تاییدیه استانی موثر است.

شهرها و استانهایی که متقاضی میپذیرند کدام است؟
استانهایی که در حال حاضر متقاضی را پذیرش میکنند عبارتند از:
مانیتوبا٬ آلبرتا٬ نیو برانزویک ٬ ساسکچوان ٬ یوکان و پرنس ادوارد بدون پیشنهاد کاری
و استانهای بریتیش کلمبیا ٬ نوا اسکوشیا و نیوفاندلند با پیشنهاد کاری معتبر میباشند.
از طریق این نوع ویزا میتوان همراهان خود را با خود برد. همراهان به همسر و فرزند زیر ۱۸ سال تعلق میگیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ارتباط بگیرید.

لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

[vc_row][vc_column][vc_toggle title=”لیست مشاغل مورد نیاز کانادا ۲۰۱۸″]مشاغلی که در کانادا به شدت احساس نیاز می شود و میزان درامد خوبی در کانادا دارند…[/vc_toggle][vc_column_text]لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کار و مهارت ، دارای لیستی از مشاغل مورد نیازیا ا صطلاحا پازیتیو لیست  در کانادا میباشد .
برای هریک از این مشاغل ، یک کد در نظر گرفته شده است.
 National Occupational.
در زیر لیستی از مشاغل مورد نیاز دولت کانادا در سال ۲۰۱۸ را آورده ایم که تفاوتی که نسبت به گذشته ایجاد شده است این است
که رشته های بیشتری نسبت به گذشته در لیست مشاغل مورد نیاز اورده شده و این پروسه راحت تر شده است.
دسته بندی سطح مشاغل به صورت ذیل میباشد:
در برنامه مهاجرت به کانادا از این کد ها برای شناسایی شغل مورد نظر استفاده میشود.
به عنوان مثال اشخاصی که تمایل به مهاجرت از طریق تخصص فدرال دارند ،
بایستی کدهای NOC مربوط به لیست مشاغل تخصصی را ابتدا پیدا کنند.

امتیازیندی  مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کار و مهارت ، دارای لیستی از مشاغل مورد نیازیا ا صطلاحا پازیتیو لیست  در کانادا میباشد .
برای هریک از این مشاغل ، یک کد در نظر گرفته شده است.
 National Occupational.
• مشاغل سطح صفر : شامل مشاغل مدیریتی ، مثل مدیریت معدن ، مدیریت رستوان و… میباشد
• مشاغل سطح A : شامل مشاغل حرفه ای میشود . این مشاغل نیاز به مدرک دانشگاهی دارند مثل معماری ، پزشکی و…
• مشاغل سطح B : مشاغل تکنیکی و تخصصی که معمولا نیازمند مدارک دیپلم در آن رشته و یا گذراندن دوره های کاراموزی دارند. مثل آشپزی ، لوله کشی ، برق کشی و…
• مشاغل سطح C : مشاغل متوسط که نیازمند ارائه مدارک دبیرستان و یا آموزش مخصوص است. مثل رانندگان ماشین های سنگین و…
• مشاغل سطح D : این دسته شامل مشاغل پر زحمت میشود که نیازمند آموزش های لازم میباشند. مانند میوه چینی ، کارگران نظافتی و …
متخصصین ما در موسسه مهاجرت به کانادا با ما بهترین راه برای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، مهاجرت به اروپا ، اقامت استرالیا ، اقامت کانادا ، ، تحصیل در استرالیا ، ویزای کار کانادا ، ویزای کار استرالیا ، بلوکارت اروپا ، بلوکارت آلمان ، ویزای نیروهای متخصص استرالیا و کانادا را به شما نشان خواهند داد.

لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

لیست مشاغل 2018 کانادادر ادامه این مقاله ، لیست مشاغلی را ذکر میکنیم که از تاریخ ۳ ژانویه ۲۰۱۸ بیشترین تعداد صدور دعوتنامه را داشته اند.
به  واقع این مشاغل در سال ۲۰۱۷ نیز همچنان جز پرمخاطب ترین مشاغل به حساب می آیند:
• آشپزها
• مشاوران سیستم های اطلاعاتی
• مهندسان نرم افزار
• برنامه نویسان کامپیوتر
• مربیان و اساتید دانشگاه
• طراحان گرافیک
• حسابرسان مالی
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا
و اخرین به روز رسانی رشته های مورد نظر برای کشور کانادا
با مشاورین ارتباط برقرار نموده و اخرین اطلاعات مهاجرتی را اخذ نمایید.

🇨🇦لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا 🇨🇦 هشت شغلی که کانادا بیشتر از همه به آن نیاز دارد:

۱- معلم (Teacher)
برآورد میانگین حقوق شروع از ۵۰,۰۰۰ تا ۵۵,۰۰۰ دلار در سال
۲- تحلیل‌گر امنیت انفورماتیک (Informatics Security Analyst)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۶۴,۰۰۰ دلار در سال
۳- تحلیل‌گر تحقیقات بازار (Market Research Analyst)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۵۰,۰۰۰ دلار در سال
۴- مدیر ساخت و ساز (Construction Manager)
برآورد میانگین حقوق شروع از ۸۵,۰۰۰ دلار در سال
۵- وکیل (Lawyer)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۷۲,۰۰۰ دلار در سال
۶- پرستار دارای پروانه‌ (Registered Nurse)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۶۰,۰۰۰ دلار در سال
۷- توسعه‌دهنده‌ی نرم‌افزار (Software developer)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۶۱,۰۰۰ دلار در سال
۸- مدیر بازاریابی (Marketing Manager)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۸۵,۰۰۰ دلار در سال

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Translate »