Tag Archives: مهاجرت به کانادا از طریق شغل

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق کار

بازار کار کانادا چگونه است؟
بهترین شهر جهت اقدام به مهاجرت از طریق کار

 

شغل یعنی داشتن مهارتی که برای شما درامد زایی می کند.
هر کسی در هر جای این دنیا بخواهد روزگار خویش را سپری کند و زندگی خوبی داشته باشد لازم است مهارتی را بصورت کامل داشته باشد
و از آن بتواند درامد کسب کند .
کانادا هم کشوری است مهاجرپذیر که در آن تمام مهاجران برای زندگی بهتر در رقابتی اجتماعی دنبال بهترین ها هستند
و شما اگر دارای چند مهارت کامل باشید بهتر می توانید زندگی کنید .
مهاجرت به کانادا از طریق شغل تداعی گر پرسسشهایی است که می تواند در این راستا به شما کمک کند
تا یکی از راه و روشهای مهاجرت به کانادا یعنی مهاجرت به کانادا از طریق کار را مورد بررسی بیشتری قرار دهید . پرسشهایی نظیر سوالات زیر :

 

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق کار و مهارت به چه ترتیب است؟
بهترین تخصص برای مهاجرت به کانادا از طریق کار چه تخصصی هست؟
مهاجرت به کانادا از طریق کار چه خوبی و بدی هایی دارد؟
سختی های مهاجرت به کانادا از طریق کار به چه ترتیب است؟
بازار کار کانادا چگونه است؟لیست مشاغل مورد نیاز برای کانادا کدام هاست؟
مدارک لازم جهت مهاجرت به کانادا از طریق کار تهیه چه مدارکیست؟
شروط لازم جهت موفقیت کدام یک از شروط میباشد؟
شروط فرعی جهت مهاجرت به کانادا از طریق کار کدام فرایندهاست؟
چه سطح زبانی داشته باشیم در کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق کار مهیاست؟
مدل های مهاجرت به کانادا از طریق کار چه مدلهاییست؟
ایالت های مختلف جهت صدور روادید برای کار در کانادا کدامهاست؟
بهترین شهر جهت اقدام به مهاجرت از طریق کار در کانادا کدام شهر است؟
نظام مهاجرت و نظام حقوقی کانادا برای مهاجرت کاری چه شکلیست؟آیا برای مهاجرت به کانادا از طریق کار میتوان همراه برد ؟

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق کار

 

مهاجرت به کانادا از طریق کار

اینها عمده سوالهایی است که افراد متقاضی این نوع ویزا از ما میپرسند و به دنبال جواب آن هستند
و در تصمیم گیری آنها نقش دارد. در این مقاله تا جای ممکن به آن پرداخته و تمامی سوالها رو پاسخ خواهیم داد.
کشورهای انگلیسی زبانی که اقتصاد قوی دارند از جمله کشورهایی هستند که مورد انتخاب خیلی از افراد متقاضی مهاجرت هستند.
یکی از این کشورها و در زمره ی بهترین اونها کاناداست.
که به دلیل کم جمعیت بودن و بازار کار خوب و مهاجرپذیر بود و موفقیت اکثر اینبان در این کشور مورد انتخاب قرار میگیرد.

بهترین نوع ویزاهای مهاجرتی هم ویزایهای کاریست.
چرا که فرد ارامش روانی داشته و با دریافت حقوق از پس هزینه های زندگی خود و خانواده بر اومده و در زودترین زمان ممکن به اقامت میرسد.
از این روست که طبیعتا ویزای کار و مهارت و تخصص کانادا مورد انتخاب خیلی ها میباشد.

اکسپرس اینتری کانادا چه ویزاییست؟

اکسپرس اینتری یک راه برای ارائه ویزا و مهاجرت به کانادا است.
Express Entry که به خلاصه EE هم مینامند،‌ از سال میلادی ۲۰۱۵ برای بررسی پرونده‌های علاقمندان مهاجرت به کانادا در چهار دسته نیروی متخصص فدرال، تجربه فدرال، تجربه کانادایی و بخشی از برنامه‌های استانی ایجاد شده است.
اداره مهاجرت کانادا می‌گوید با استفاده از برنامه جدید اکسپرس اینتری در مدت زمان ۶ ماه یا کمتر از آن، تمام مسیر مهاجرت به کانادا،
از ارائه درخواست تا اخذ ویزای کانادا به اتمام خواهد رسید.
قبل از ایجاد این پروسه ، مدت‌زمان بررسی پرونده‌ها زمان بر تر می‌شد و حتی در مواردی که امتیاز فرد متقاضی کم بود، این مدت زمان از ماه‌ها به سال‌ها و… می‌کشید.

 

برای ویزای تخصصی کانادا واجد شرایط هستید یا خیر؟

قبل از هر چیز بهتر است که بدانیم آیا برای ویزای تخصصی کانادا واجد شرایط هستید یا خیر؟
دارای پارامتر های لازم هستید ؟برای اطمینان از این موضوع از ابزار رایگان واجدین شرایط در وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا استفاده کنید.
برای آشنایی بهتر و مشاهده جزئیات امتیاز دهی برای واجدین شرایط، صفحه فاکتورهای انتخاب وب‌سایت را مشاهده کنید.
اگر ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز این روش امتیازدهی، که FSW نام دارد، را کسب کنید می‌توانید وارد مراحل بعدی شوید.
یعنی اصطلاحا از استخر اولیه رد شده و به استخر دوم میرسید. که توضیحات تکمیلی و کامل این نوع اقدام در مقاله ی مختص خودش بررسی شده است.

در کجاها شغل مورد نظر و یا پیشنهاد کاری را جستجو کنیم؟

بانک کار کانادا یا Job Bank برنامه ای برای ثبت‌نام و نگهداری پرونده ی افرادی است
که از کارفرمای کانادایی یا استانی دعوت‌نامه کاری ندارند. این افراد با ثبت رایگان رزومه و سی وی خود در این سیستم، فرصت پیشنهاد کاری از کارفرماهای کانادایی را پیدا می‌‌کنند. با تغییرات جدید، ثبت درخواست کار و شغل در بانک کار کانادا اختیاری شده است.

 

اینکه تمام اطلاعات وارد شده در پروفایل متقاضی صحیح باشد به عهده خود او است
و در صورتی که اطلاعات اشتباه ، به عمد یا غیر عمد، در این سیستم ثبت شود، تا ۵ سال اجازه درخواست هر نوع ویزا از شخص گرفته می‌شود.و این کته بسیار حائز اهمیت است.

 

چهار پارامتر اصلی

اقدام برای مهاجرت به کانادا از طریق کار با سختی هایی همراه است.
مثل اینکه فرد باید چهار پارامتر اصلی مثل سن خوب و مدرک زبان خوب و مدرک تحصیلی خوب و سابقه کار بالا ارائه دهد
تا به امتیازات لازم برسد و این سخت گیری به خاطر تقاضای بالای افرا طبیعی میباشد
و دولت کانادا دنبال این میباشد که افرادی را جذب کند که دارای اعتبار و توانایی واقعی باشند.
و پازل را به نحوی چیده است که افرادی اقدام کنن که اصطلاحا سرشان به تنشان می ارزد.

شروط فرعی که به فرد کمک میکند تا امتیازات بیشتری اخذ کند تا موفق شود مثل داشتن اختراع بین المللی و داشتن مقاله جهانی و همسر فرد مدرک زبان داشته باشد
و داشتن گواهینامه های بین المللی کاریست که اصطلاحا به آنها سیرتیفیکیت گفته میشود وغیره…
که اینها به فرد کمک میکند تا امتیزات بیشتری اخذ شود.
معمولا افرادی موفق میشوند در قسمت امتیاز زبان به موفقیت برسند که در حد ایلتس هفت جنرال نمره کسب کرده باشند .
بیشترین شهرهایی که برای ایرانیها قابل توجه است و معمولا کار راحت تر پیدا میشود شهرهای تورنتو و ونکوور میباشد.

نظام حقوقی و مهاجرتی کانادا مهاجر پذیر است و به فرد متقاضی در بدو ورود اقامت دایم داده و بعد از سپری شدن زمانی میتواند پاسپورت آن کشور را نیز داشته باشد.
یعنی اصطلاحا تابعیت مضاعف را خواهد داشت.و این به این دلیل است
که کشور کانادا از قوانین تابعیتی کشور انگلستان پیروی کرده و زیر مجموعه ی این کشور است.

 

چه رشته هایی در سیستم جدید قابل قبول هسنتد؟

کلیه رشته ها قابل قبول هستند. حتی رشته هایی مانند حقوق یا هنر و تربیت بدنی و…. که تا بحال اتین امکان نبود
که بتوانند تقاضا نامه بفرستند٬ در سیستم جدید میتوانند تقاضانامه ارسال کنند و سخت گیری از این بابت وجود ندارد.

 

در این سیستم٬ مجردها از شانس بیشتری برخوردارند یا افراد متاهل؟

برای افراد متاهل و دارای همسر. چرا که همسر میتواند امتیازات فرعی این نوع ویزا را افزایش دهد.
٬ مقداری از امتیاز مربوط به مدرک تحصیلی و زبان به همسر اختصاص یافته است.
اگر همسر متقاضی مدرک تحصیلی بالا و نمره آیلتس خوبی دارد٬ کمک زیادی به متقاضی میکند. بطور مثال:
حداکثر امتیاز سن برای متقاضی مجرد ۱۱۰ و برای متاهل ۱۰۰ میباشد.
حداکثر امتیاز تحصیلات برای متقاضی مجرد ۱۵۰ و برای متاهل ۱۴۰ میباشد.
حداکثر امتیاز زبان انگلیسی برای متقاضی مجرد ۱۶۰ و برای متاهل ۱۵۰ میباشد.
حداکثر امتیاز همسر برای زبان ۲۰ و برای تحصیلات ۱۰ میباشد.

 

آیا داشتن بستگان و اقوام نزدیک در کشور کانادا امتیازی دارد؟

بودن خواهر و برادر در کانادا در سیستم جدید ۱۵ امتیاز برای متقاضی خواهد داشت.
یعنی باید افرادی که در کانادا زندگی میکنند و با ما دارای قرابت هستند از اقوام درجه ی اول از طبقه ی اول قرابت باشند مانند خواهر و برادر.
اقامت بستگان در کانادا در اخذ تاییدیه استانی موثر است.

شهرها و استانهایی که متقاضی میپذیرند کدام است؟
استانهایی که در حال حاضر متقاضی را پذیرش میکنند عبارتند از:
مانیتوبا٬ آلبرتا٬ نیو برانزویک ٬ ساسکچوان ٬ یوکان و پرنس ادوارد بدون پیشنهاد کاری
و استانهای بریتیش کلمبیا ٬ نوا اسکوشیا و نیوفاندلند با پیشنهاد کاری معتبر میباشند.
از طریق این نوع ویزا میتوان همراهان خود را با خود برد. همراهان به همسر و فرزند زیر ۱۸ سال تعلق میگیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ارتباط بگیرید.

Translate »