Tag Archives: فرد متخصص در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

امتیاز بندی اکسپرس انتری

تخصص کاری چه نقشی در مهاجرت به کانادا دارد؟

آیا تخصص کاری باید با رشته ی دانشگاهی نیز مرتبط باشد؟

چه سابقه ای برای ثابت کردن تخصص کاری لازم است؟

لیست مشاغلی که برای نیروهای متخصص جهت اخذ اقامت یا مهاجرت به کانادا از طریق تخصص لازم است کدام مشاغل میباشد؟

فرد متخصص در کانادا کیست؟

طول زمان گرفتن ویزا برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کدام است؟

پیدا کردن کار برای یک فرد دارای تخصص به چه نحویست؟

در این مقاله سعی شده تا اطلاعات لازم در اختیار شما عزیزان جهت رسیدن به کانادا ارائه گردد.

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

پارامتر های لازم جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ۴ فاکتور سن خوب و مدرک تحصیلی مناسب و سابقه کار بالای سه الی ده سال و از همه مهمتر مدرک زبان قوی میباشد.توصیه میشود حتما سطح زبان فرد به سطح قابل قبولی رسیده باشد تا اقدام گردد.

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

متقاضیان مهاجرت حرفه و تخصص فدرال ( Federal Skilled Worker ) بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی می شوند. هدف از این روش، پر نمودن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کانادا می باشد.

جهت اقدام از طریق این روش متقاضیان باید یکی از سه شرط زیر را دارا باشند:

حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال گذشته (از ابتدای سال ۲۰۱۵ لیست مشاغلی برای این روش وجود ندارد و کلیه مشاغل و رشته های واجد شرایط می توانند اقدام نمایند)

درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی

تکمیل دوره دکترا در کانادا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا

 

“از ابتدای سال ۲۰۱۵ متقاضیان این روش باید تقاضای خود را از مسیر ورود پیشتاز یا همان Express Entry به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا ارسال نمایند.”

 

امتیاز بندی اکسپرس انتری

متقاضیان مهاجرت از این روش بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند.
این معیارهای انتخابی نشانگر این است که آیا متقاضی می تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند یا خیر.
متقاضی جهت دریافت ویزای دائم از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود :

تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵

سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸

سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵

سن : حداکثر امتیاز ۱۲

درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰

قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

 

افسران بررسی کننده پرونده ها و صادر کنندگان ویزای اقامت کشور کانادا این حق را دارند که
بدون در نظر گرفتن امتیاز، تقاضای مهاجرت را بر اساس ارزیابی جایگزین قبول و یا رد کنند.

متقاضی روش نیروی متخصص فدرال، علاوه بر کسب حداقل ۶۷ امتیاز، باید بتواند خود و همراهان خود را از لحاظ مالی در کانادا تامین کند.
یعنی باید در حساب شخصی خود در کشور ایران پول نشان دهدو توانایی مالی خود را به اثبات برساند.
همچنین متقاضی و همراهانش می بایست معاینات پزشکی را انجام داده و عدم سوء پیشینه ارائه نمایند.

هزینه درخواست نامه برای مهاجرت نیروی متخصص فدرال : برای متقاضی اصلی ۵۵۰ $ کانادا، برای همسر و
یا هر همراه دیگری ( بالای ۲۲ سال ) ۵۵۰ $ کانادا،
و برای هر همراه کوچکتر از ۲۲ سال ۱۵۰ $ کانادا می باشد که توسط دولت کانادا در ابتدای کاراخذ می گردد.

 

از سال ۲۰۱۷ پروسه ی ورود سریع کانادا نسبت به گذشته راحت تر و سریعتر اتفاق می افتد.

و مشاغل و رشته های بیشتری در لیست مشاغل مورد نیاز نسبت به گذشته وجود دارد
و عملا میتوان گفت اکثر رشته ها اجازه ی اقدام برای این نوع ویزا رادارند.

امید است اطلاعات این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

Translate »