Tag Archives: دکترای حقوق کانادا

رشته حقوق در کانادا

[vc_row][vc_column][vc_column_text]رشته حقوق در کانادا :

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا  با استفاده از روشهای تدریس در این کشور محسوب می شود
و یکی از رشته های تدریسی هم رشته حقوق می باشد .
در این قسمت به ارایه توضیحاتی در رابطه با رشته حقوق و مدارک آن در کشور کانادا و امریکا می پردازیم
باشد که برای دوستانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند و حقوق می خوانند برایشان مفید باشد.

در مورد رشته حقوق در امریکا و کانادا

تفاوت JD  با LLM

دکترای حقوق

گرایش های حقوق

 

شاید بسیاری از افراد سوالاتی در زمینه رشته تحصیلی حقوق امریکا و کانادا داشته باشند
و یا بخواهند در زمینه JD اطلاعاتی کسب نمایید ،
و یابدانند LLM چیست ؟
برای رسیدن به مقطع دکترای حقوق سوالاتی دارید
؟ گرایش های رشته حقوق چه می باشد
؟ تفاوت مابین JDو LLM به چه ترتیبی می باشد؟
مدارک مورد نیاز برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری حقوق چیست ؟
آیا ادامه تحصیل در رشته دکترای حقوق از ایران به کشور کانادا محتمل است ؟
گرایش های رشته حقوق در امریکا چیست ؟
آیا فردی که فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته حقوق در ایران می تواند در مقطع دکترای حقوق امریکا ادامه تحصیل دهد ؟


 

J.D

 J.D یک درجه و رتبه تحصیلی در نظام حقوقی ایالات متحده می باشد .
J.D بالاترین رتبه حقوقی ایالات متحده می باشد . واژه J.D یا JURIS DOCTORATE DEGREE   و یا J.D DEGREE  جز معانی این واژه می باشد .
معمولا اکثر افرادی که در بحث علم حقوق خواهان تکمیل تحصیلات خود هستند بدون شک به این مدرک علاقه مند هستند . مدرک J.D یا  همان دکترای هیئت منصفه حقوق یا L.LB می باشد .
مدرک J.D برای دانشجویان که می خواهند در آزمون Bar Exam State  شرکت نمایند می تواند آماده شان نمایند .
مدرک J.D با رفتن در مدارس حقوقی که مورد تأیید American Bar Association باشد می توان اخذ نمود .

 

 رشته حقوق در کانادا

 

 

 

چگونه می توان مدرک J.D را کسب نمود؟

این مدرک را در تمامی کشورهای تابع قوانین کامن لا معتبر می باشد
کشور هایی همچون ایالات متحده امریکا ، استرالیا ، کانادا و … کشورهایی که با تکمیل مدارک تحصیلی در مدارس حقوقی در رشته های حقوق به این مهم رسید .

برای دانشجویانی که می خواهند وارد رشته حقوق j.d   بشوند راه های متفاوتی موجود است .
راحت ترین راه و رایج ترین راه اخذ مدرک لیسانس حقوق و یا علوم قانونی است .
فرد می بایست حتما ۷۰ واحد درسی را پاس نموده
و سپس پس از اخذ معدل حداقل C را در رزومه خود داشته باشید و پس از آن اخذ مدرک J.D است .

 

 

گرایش های درسی  حقوق در دوره J.D  عبارتند از :

روش های مدنی ، قوانین اساسی ، قانون قرارداد ، شبه جرم ، روش دادگاه ها ، قوانین کیفری ، قانون املاک و مستغلات ، قانون مدنی ، قانون عمومی ، قانون بین المللی ، قانون کسب و کار .

در این مقطع تحصیلی در برخی اوقات ممکن می باشد در دوره Extern Ship و یا کار آموزی فرا برنامه ای به آنها تعلق بگیرد .

در دوره J.D یک کار آموز وکالت  باید با مهارت های تحلیلی و ارتباطات عالی به منظور موفقیت در اعمال قانون بهره مند باشد از این رو به فرد توصیه خواهد شد
که در مدارس حقوقی ثبت نام نمایند
تا بتوانند بهتر این مهارت های حقوقی و قانونی را فرا بگیرند .

 

LL.M  

 

 L.LMدر گرایش حقوق بشر، از مزایای آن می توان به این نکته اشاره داشت
که شما پس از فارغ التحصیلی در l.lm در برنامه حقوق بشر شما حامل قانون درجه خواهید بود
و می توانید  در سطح مقاطع عالیه تحصیلی واشتغال به کار در دادگاه های عالیه مشغول باشید .

L.LM مقطع کارشناسی ارشد و یک درجه تحصیلی می باشد
و توسط افرادی که در دانشگاه های حقوق تحصیل نموده اند
و مدرک حرفه ای در مقطع کارشناسی ارشد را کسب نموده اند
و یک درجه حرفه ای بین المللی به شمار می رود. 

مقطع L.LM که همان فوق لیسانس رشته حقوق می باشد
برای کشورهای تابع نظام حقوقی کامن لا ، بدین شکل است
که فرد برای ادامه تحصیل در کشور های تابع کامن لا می بایست
در ابتدای امر مدرک لیسانس حقوق و یا L.LB را اخذ نموده
و سپس برای ادامه تحصیل در مقطع L.LM اقدامات لازم را انجام دهد .
باید خاطر نشان نمود برای ادامه تحصیل در رشته حقوق در کشور امریکا و کانادا متقاضی می بایست مدرک Professional Doctorate (دکترای تخصصی حقوق) و یا مدرک J.D (juris doctor) را اخذ نموده باشند
و متقاضی ادامه تحصیل در این مقطع باشند .

 

رشته حقوق بین الملل در مقطع کارشناسی ارشد یا L.LM :

برای اقدام در بازار کار می توانند در دادگاه های حقوق بشر اروپا ، دادگاه بین المللی کیفری ، سازمان ملل متحد و…  اقدام نمایند.

 

 حقوق در کانادا

LL.D

 

دکترای  رشته حقوق ؛ برای دکتری در رشته حقوق در کانادا شما می توانید در رشته های دکتری قانون مدنی ، دکتری فلسفه ، دکتری علوم حقوقی 

 

دکتری در کشور امریکا و کانادا دو نوع درک دکتری وجود دارد مدرک دکتری از قانون و LLD  مدارک دکتری در رشته حقوق است .
این دوره دوره فراتر و بسیار پیشرفته در رشته حقوق است .
در این مقطع فرد می بایست علاوه تسلط برر زبان انگلیسی و دارا بودن مدرک IELTS 7 باید مدرک فوق لیسانس حقوق و یا LL.M را در پرونده خود داشته باشید .

 

رشته حقوق در کشور کانادا

رشته حقوق در کشور کانادا

 

 

رشته حقوق در کشور امریکا :

 ادامه تحصیل در رشته های حقوق در کشور امریکا شرایط خاصی را دارد که به صورت کامل و دقیق در ذیل در ارتباط با آن شرح خواهیم داشت.

شرایط تحصیل حقوق در امریکا ، فرد می بایست حداقل دو سال در دانشکده های حقوق تحصیل نمایند سپس در آزمون دانشکده حقوق LSAT یا Law School Admission Test  شرکت نمایند .
این آزمون معمولا سالیانه در چهار نوبت در کشور امریکا برگزار می شود و سپس در دوره چهار ساله لیسانس حقوق یا LL.B   تحصیل نمایند .
فرد متقاضی پس از کسب مدرک LL.B     می بایست یک دوره ی یکساله در نزد یک وکیل حاذق در موسسه حقوقی- وکالتی دوره کارآموزی را ببینند .
فرد پس از اتمام دوره تحصیل و دوره کار آ»وزی خود می بایست در آزمون وکالت شرکت نمایند .
نام این آزمون Bar Examination می باشد و در نهایت با قبولی در این آزمون فرد عضو رسمی کانون ( انجمن) وکلا  خواهند شد
و به عنوان یک وکیل می توانند در کار خود شروع به کار نمایند .

شرایط پذیرش در رشته حقوق در کشور امریکا برای دانشجویان بین الملل ، فرد باید در آزمون LSAT شرکت نماید ولی بیشترین تمرکز دانشکده های حقوق بر این اساس است که فرد حتما دو سال در دوره کالج حقوق تحصیل کرده باشد و سپس در آمزون سرکت نماید .
لذا اگر فردمتقاضی در آزمون LSAT قبولی کسب نماید می تواند در مقطع لیسانس و یا LLB شرکت نماید .

برای این مهم برای کشور امریکا فرد متقاضی می بایست نمرات دوره پیش دانشگاهی اش زیر ۱۴ نباشد تا شانس پذیرش از دانشگاه برای فرد محتمل تر باشد .

  ادامه تحصیل در رشته های حقوق در کشور امریکا

رشته حقوق در کانادا :

رشته حقوق در کانادا ، شباهت بسیار زیادی به رشته حقوق در کشور امریکا دارد .
در کانادا نیز فرد باید دو سال را حداقل در دانشکده حقوق در کشور کانادا تحصیل نماید
و بعد از شرکت در آزمون LSAT می توانند وارد کرس تحصیلی لیسانس شوید
و پس از اتمام این دوره و گذراندن دوره کارآموزی در موسسات حقوقی تحت نظارت و آموزش وکیل کانادایی می توانند با شرکت در آزمون Bar Examination برای حضور در میان اسامی کانون وکلای کانادا خود را مهیا سازید .
و سپس بعنوان یک وکیل کانادایی شروع به کار نمایید .
برای تحصیل در رشته حقوق در کانادا می بایست برای مقطع لیسانس معدل نمرات پیش دانشگاهی تا نمره ۱۴ را حداقل داشته باشید و سن شما برای این اقدام در بازه سنی مورد نیاز باشد .
و حتما آزمون LSAT را داده باشید و به شرط قبولی در این مقطع وارد کرس تحصیلی لیسانس شوید .

برای حضور در مقطع فوق لیسانس رشته حقوق در کانادا ، در این مقطع برای ادامه تحصیل می بایست
فرد حداقل معدل نمره  ۱۶ را در کارنامه تحصیلی در مقطع لیسانس را  دارا بوده
و در کنار آن بایست مدرک IELTS 6.5 را کسب نموده باشد .

 

 

برای ادامه تحصیل اقدام در راه مهاجرت تحصیلی و یا بهره گیری از تجربیات و معلومات دقیق بهتر است
با یک مشاور حقوقی حرفه ای  و حاذق تماس حاصل نمایید
و از برای قدم گذاری در این مسیر ابتدا مشاوره و تصمیم را اخذ نمایید .

 

 رشته حقوق در کانادا

 

چطور در کانادا یک وکیل شوم…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”3″ orderby=”meta_value” grid_id=”vc_gid:1526440309181-113594a6-2b49-10″ meta_key=”مهاجرت تحصیلی کانادا”][/vc_column][/vc_row]

Translate »