Tag Archives: اقامت در کانادا

اقامت در کانادا

اقامت در کانادا

اقامت در کانادا

گرین کارت کانادا

اخذ تابعیت کانادا

اسکیل ورکر کانادا 

اقامت در کانادا

اقامت در کانادا

اقامت در کانادا

  • دوستانی هستند که به مهاجرت به کانادا به دید دایمی ماندن در کانادا می نگرند در واقع به مهاجرت از طریق اقامت در کانادا و اینکه از چه طریقی می توان اقامت کانادا را اخذ کرد ؟ سوال اساسی این است که فواید و منافع اقامت در کانادا چیست ؟ ایا اقامت در کانادا به معنایی تابعیت کانادا است؟ اینها سوالاتیست که برای شما طرح شده ومایل هستیم که در این مقاله در باب اقامت در کانادا و آثار حقوقی آن توضیح مختصری را به عرض شریف برسانیم .اما پیش از ان تاکید می کنیم که اصولا اخذ اقامت به هیچ عنوان به مفهوم اخذ تابعیت کانادا نیست اقامت و تابعیت دو مفهوم متفاوت حقوقیست. شخصی که اقامت در کانادا دارد می توانند برای مدت کوتاهی یا برای  مدت طولانی در کانادا اقامت داشته باشد.

گرین کارت کانادا

اقامت حتی می تواند نامحدود باشد .حتما واژه گرین کارت امریکا را شنیده اید .کسانی که گرین کارت امریکا را دارند می توانند در امریکا اقامت بلند مدت داشته باشند .اقامتی که هیچ وقت تمام نمی شود اگر اصول ان را رعایت کنید .در کانادا چنین شرایطی هست که شما می توانید بر اساس ان مقیم دائم کانادا بشوید اما اگر تبعه باشید  می توانید در کانادا رای بدهید در مسائل سیاسی دخالت کنید و یک کانادایی محسوب می شوید .

اخذ تابعیت کانادا

به هر حال برای اخذ تابعیت کانادا ابتدا باید اقامت کانادایی  روبدست اورید و سپس تبعه کانادا بشوید .راههای متعددی برای  اقامت در کانادا وجود دارد از جمله کسی که می خواهد در کانادا اقامت داشته باشد می تواند به سیستم خاک ارجاع کند به این مفهوم که اگر شما در کانادا متولد شده باشید در کانادا اقامت می گیرید حتی تابعیت می گیرید  در واقع متولدین کانادا اگر اثبات شود که متولد کانادا هستند هم تبعه می شوند هم مقیم .هر چند که ممکن است تبعه کانادایی در کانادا اقامت نداشته باشند اما اگرثابت شود در کانادا متولد شده و خواستار اخذ تابعیت کانادا باشد به او تابعیت اعطا  می شود .

 

یکی از فرق های تایعیت کانادا با اقامت در کانادا این است که هیچ وقت تابعیت هیچ وقت از شخص سلب نمیشود و سلب تابعیت یک عمل قوی است اما اقامت قابلیت سلب را دارد به هر حال یکی از راه های اخذ تابعیت و همچنین به تبع اولی اقامت در کانادا همین تولد در خاک کانادا است یکی دیگر از از را ه های اخذ اقامت در کانادا ازدواج با یک تبعه کانادایی است بر اساس نظام حقوقی کانادا اگر شما با یک تبعه کانادایی ازدواج کنید می توانید در این کشور اقامت اخذ کنید بدیهی است در خصوص این مطلب می توان توضیح بسیار داد اما ما در همین جا به این مختصر کفایت کردیم و توضیح مفصل دیگری را در باب اخذ اقامت و تابعیت کانادایی در مقالات بعدی شرح خواهیم نمود

اسکیل ورکر کانادا 

راه دیگر برای اخذ اقامت در کانادا اخذ اقامت از طریق اسکیل ورکر است . اسکیل ورکر کانادا چیست؟ واز چه طریقی اخذ می گردد .؟در واقع یکی از شایعترین روش های اخذ اقامت در کانادا از طریق اسکیل ورکر می باشد .اسکیل ورکر به مفهوم این است که شما تخصصی دارید که بر اساس ان به امتیازی می رسید که می تواند به کشور کانادا مهاجرت کنید .ما در این وب سایت در خصوص اسکیل ورکر توضیحات کامل داده ایم .

اما نکته اصلی این است که معمولا روش اسکیل ورکر مدت زمانی را برای اخذ ویزا نیاز دارد در این روش شما وارد کانادا می شوید یک ویزای بلند مدت به شما اعطا می شود که در کانادا کار پیدا می کنید .وقتی در کانادا و یک سری شرایط را باید احراز نمایید با احراز ان شرایط اقامت در کانادا به شما اعطا می گردد و البته پس از طی دورانی و یک مدت  زمان مشخص از اقامت دائم  با احراز شرایط دیگر می توان تابعیت کانادا هم را از طریق اسکیل ورکر بدست اورد.

 

بنابراین یکی از راه های رسیدن به  اقامت در کانادا از طریق اسکیل ورکر است .
اقامت کانادا از راههای دیگری نیز بدست می اید .
از جمله شما می توان از طریق سرمایه گذاری در کانادا اقدام کنید .
بدلیل کلاهبرداری ها و سوء استفاده هایی که در این راه صورت گرفته ما همیشه به موکلین توصیح کرده ایم که به دقت عمل کنند وسریعا در باب سرمایه گذاری در کانادا تصمیم اتخاذ نکنند .اما از طریق سرمایه گذاری هم می توان اگرمی توان  اقامت کانادا را بدست اورد به این شرط که این راه با طرح اقتصادی درست و توجیح منطقی صورت گرفته باشد.

 

راه هایی دیگری نیز برای اخذ اقامت در کانادا وجود دارد:

از قبیل  اخذ اقامت تحصیلی در کانادا که نیازمند پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی است .
و یکی از بهترین طرق و ساده ترین طرق برای رسیدن به کانادا وسپس اخذ اقامت است .
کار کردن در کانادا  پرداخت مالیات و طرق بسیار دیگر می تواند منجر به اخذ اقامت در کانادا گردد.
بدیهی است که در این مختصر نمی توان تمام مسائل مربوط به اقامت در کانادا را شرح کرد .
اما در خصوص تمام این مسائل در اتیه نزدیک توضیحات مفصلی را ارائه خواهیم داد .
شما می توانید جهت سوالات خود چه در باب اخذ اقامت تحصیلی در کانادا  و ویزای کانادا و وروش های اخذ اقامت و تابعیت کانادا با مشاورین ما مشاوره تلفنی رایگان داشته و در باب موسسه مهاجرتی ما نیز تحقیق بفرمایید.

 

یکی از افتخارات ما ارائه خدماتی متمایز در طول سالهای گذشته بوده به خصوص خدمات مهاجرتی درباباقامت در کانادا. لذا هر زمانی که مایل بودید می توانید به ما لطف نموده بامشاورین ما مشاوره تلفنی رایگان داشته باشید.

 

سایر مقالات مرتبط با اقامت در کانادا :

قیمت خانه در کانادا

شغل نیمه وقت در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

درامد شغلی در کانادا

هزینه های زندگی در کانادا | سیاسی اجتماعی فرهنگی 

ویزای توریستی کانادا

نگاهی گذرا به ویزای توریستی کانادا

  • مدت ویزا: حداکثر ۵ ساله
  • نوع ویزا: مولتیپل ۵ ساله یا سینگل
  • امکان اخذ ویزای همراه:‌ باید جداگانه اقدام کنند
  • امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: در صورت یافتن شغل دارای تائیدیه، وجود دارد
  • هزینه: ۱۰۰ دلار برای ویزا و ۸۵ دلار برای انگشت نگاری
  • مدت زمان: میانگین ۱۰۰ روز پس از سابمیت

کارایی ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا
Visitor Visa

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا که شاید به شما در زمینه اطلاعات گرفتن و درک زندگی بهتر در کانادا کمک کند سفر موقتی به کانادا و بازدید از این کشور می باشد . البته بسیاری می خواهند با این سفر موقتی ماندگار دایمی شوند با عنوان عناوینی مثل پناهندگی و …. به یک سوال در این زمینه توجه کنید :

سوال شده :

من یه سوال دارم اگر تمایل داشتید جواب بدید ممنون میشم.
ویزای توریستی ۵ ساله کانادا ماه پیش گرفتم. تصمیم دارم قبل از شروع سال میلادی بیام ولی نگران سردی هوا این چیزا هستم. حالا همه اینا به کنار، سوال من اینه میتونم با این ویزا توریستی دنبال کار بگردم و اقامت دایم بگیرم؟
ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

جواب :
خير، ويزاي توريستي فقط براي مقاصد توريسم قابل استفادست و كار و تحصيل جزو اين مقاصد تعريف نميشه.

ویزای توریستی کانادا

از نظر اداره مهاجرت کانادا، توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند. این سفر می تواند به هدف انجام یکی از ۳ مورد زیر باشد:

  • تعطیلات
  • دیدار خانواده
  • انجام بیزینس

ویزای توریستی یا مسافرتی کانادا از نوع ویزاهای موقت کاناداست که Temporary Visit Visaمی گویند.

برای دریافت ویزای توریستی کانادا وجود این موارد الزامی است:
• پاسپورت معتبر

  • برخورداری از شرایط سلامتی مناسب
  • متقاعد نمودن افسر مهاجرت که به کشور خود باز می گردید. مانند علایقی همچون کار، خانواده، دارایی و …
  • داشتن پول کافی برای سفر

همچنین ممکن است بنا به تشخیص افسر مهاجرت جهت اخذ ویزای توریستی، موارد دیگری از شما درخواست شود:

  • انجام آزمایشات پزشکی
  • دعوتنامه از شخصی که در کانادا زندگی می‌کند.

مدت زمانی که برای صدور ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان اعلام شده حداقل ۱۳۳ روز می‌باشد.

 

به صورت کلی برای آنکه موفق به دریافت ویزای کانادا شوید باید حداقل شرایط زیر را داشته باشید:

  • فرم های تقاضانامه ویزای کانادا را بطور کامل و دقیق پر کنید.
  • مدارک لازم را بصورت کامل ارائه نمایید.
  • به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کشور کانادا دارید.
  • به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی کافی جهت مسافرت به کانادا دارید.
  • به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پس از خاتمه مدت ویزای توریستی خود، به طور غیر قانونی در کانادا نخواهید ماند
    یا تقاضای پناهندگی نخواهید ونمود و حتما خاک این کشور را ترک خواهید کرد.
  • اینکه ثابت شود به کانادا ممنوع الورود نیستید.

اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزای توریستی را صادر می کند. البته صدور این ویزا به معنای ورود شما به کانادا نخواهد بود. زمانی که وارد  کشور کانادا شدید، افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی کرده و سوالاتی از شما خواهد پرسید تا اطمینان یابد همچنان شرایط اخذ ویزای کانادا را دارید. در آن صورت ویزای قطعی شما صادر می گردد. در واقع هنگام ورود به کاناداست که معلوم می شود حداکثر تا چه زمان می توانید در کانادا اقامت داشته باشید. معمولا مدت زمان اقامت موقت درکانادا با ویزای توریستی حداکثر ۶ ماه است.

 

پر کردن فرم ها و آماده کردن مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

برای اطلاع از فرم ها و مدارکی که نیاز دارید ، می توانید به سایت سفارت کانادا مراجعه کنید. اگر در ایران حضور دارید به وب سایت سفارت کانادا در تهران مراجعه کنید. اگر هم در کشور دیگری حضور دارید می توانید به وب سایت سفارت کانادا مسؤول آن کشور مراجعه و تقاضای ویزای توریستی بدهید. اگر از طریق سفارت کانادا در تهران اقدام می کنید. می بایست مراحل زیر دنبال گردند.

آخرین فرم ها را از سایت سفارت دانلود کنید.

با کمک چک لیست های موجود، از اینکه همه فرم ها را دانلود کرده اید مطمئن شوید و همچنین تمام مدارک را نیز تهیه نمایید.
بعضی از این مدارک متعلق به اهالی فامیل شما در کاناداست (در صورت داشتن فامیل ساکن کانادا) که باید آنها تهیه و در اختیارتان قرار دهند.

 

هزینه های بررسی پرونده را پرداخت کنید

دقت کنید که بیشتر افراد تنها می توانند ویزای Single Entryدریافت کنند یعنی ویزایی که به واسطه آن فقط یک بار می توان وارد کشور کانادا شد و به محض خروج از کانادا اعتبار خود را از دست خواهد داد. در موارد خاص می توان تقاضای ویزای Multiple Entryهم داد.

مدارک را برای سفارت ارسال فرمایید. در حال حاضر می توان هم مدارک را دستی تحویل سفارت داد و هم به وسیله پست کوریر Courierارسال کرد .

برای اطمینان از انجام تمامی مراحل مشورت با یک مرکز خدمات مهاجرتیبسیار کمک کننده خواهد بود و صرفه جویی زیادی در زمان و هزینه شما خواهد شد

 

انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا

همین که قصد مسافرت به کانادا داشته باشید کافی نیست.
دیدار دوستان و آشنایان، دیدار اهالی فامیل، شرکت در سمینارهای علمی و امثال آن می تواند از انگیزه های موجه تلقی گردند. البته مثلا اینکه بطور مثال یک آقای بیست و سه ساله بخواهد عمه مادرش را که ۷۵ سال دارد ملاقات کند کمی عجیب است. اگر انگیزه و هدفتان از مسافرت به کانادا متقاعد کننده نیست به فکر انگیزه بهتری باشید. درکل هر انگیزه ای که به افسر مهاجرت حس ماندن در کانادا بدهد، موجب رد شدن شما خواهد شد. به عبارت دیگر انگیزه تان باید موجه باشد ولی آن قدر قوی نباشد که نشان دهد می خواهید در کانادا بمانید یا آنکه در کانادا کار کنید. بخاطر داشته باشید که کسانی که ویزای توریستی Temporary Visit Visaدریافت می کنند حق کار و تحصیل در کانادا ندارند (بجز شرکت در دوره های آموزشی کمتر از شش ماه).

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه توریست وارد شده به کانادا در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.

 

داشتن توان مالی کافی برای سفر و اقامت در کانادا

سفر به هر کشوری از جمله کانادا هزینه های زیادی دازد.
برای سفر باید بلیت هواپیما خرید و اگر فامیل نزدیکی در کانادا ندارید باید در هتل اقامت کنید
و همین طور مبالغ هنگفتی بابت غذا و حمل و نقل بپردازید.
وقتی مدارک مالی خود (مانند گردش حساب بانکی) را نشان می دهید، اعداد نشان داده شده با مدت زمانی که قصد اقامت در کانادا دارید همخوانی داشته باشد.
سفارت کانادا رقم خاص گردش مالی برای صدور ویزای توریستی مشخص نکرده است
اما میتوانید براوردی از هزینه های کلی برای اقامت ۶ ماهه در کانادا را در نظر بگیرید(حتی اگر قصد ماندن کمتر از ۶ ماه را دارید)نداشتن پول نقد کافی موجب رد شدن تقاضایتان می شود.

 

ترک کانادا پیش از پایان زمان ویزای توریستی

یکی از مراحل مهم در جهت اخذ ویزای کانادا این است که باید به افسر مهاجرت به وسیله مدارک و فرم ها نشان دهید که پس از خاتمه ویزایتان حتماً کانادا را ترک می کنید.
و در واقع می توان گفت شاید این مهم ترین پارامتر در تصمیم گیری افسر مهاجرت باشد.

برای آنکه بتوانید افسر مهاجرت در مورد بازگشت حتمی به کشور خود متقاعد کنید حتما به این دو نکته توجه داشته باشید:

*وابستگی های عاطفی که به ایران یا کشور محل اقامتتان دارید

*وابستگی های مالی که به ایران یا کشور محل اقامتتان دارید

وابستگی عاطفی

مسائلی مانند داشتن همسر و فرزندان در ایران، داشتن برادری معلول که چند ماه از سال مسؤول نگهداری اش هستید،
اینکه هیچ گاه از ایران بیشتر از سه ماه دور نشده اید و به هر کجا سفر کرده اید باز گشته اید،
اینکه مرتب به کشورهای مختلف سفر می کنید ولی باز به ایران بر می گردید و …
برای نشان دادن وابستگی عاطفیکمک کننده هستند که افسر از بازگشت شما مطمئن شود.
قبل از اقدام برای ویزای توریستی از خودتان بپرسید چه وابستگی های عاطفی و خانوادگی به ایران دارید.
چه چیزهایی شما را به محل اقامت فعلی تان متصل می کند و به چه وسیله می توانید این اتصال را به افسر مهاجرت نشان دهید.
غلو نکنید و بهانه های بیهوده نیاورید مسائل عاطفی شما نباید آنقدر درشت باشند
که افسر از خودش بپرسد با این همه وابستگی اصلاً چرا می خواهید از ایران خارج شوید.

وابستگی مالی

برای  وابستگی های مالی هم اموالتان را در نظر بگیرید
و هم فعالیت های اقتصادی و شغلتان.
برای مثال اگر مغازه یا شرکتی دارید اعلام کنید یا اینکه اضحار کنید برای مدت معینی می توانید از شرکتتان مرخصی بگیرید،
ویا نشان دهید پست مهمی دارید و در صورت غیبت طولانی آن را از دست خواهید داد.
مبتکر باشید و هر نوع وابستگی مالی را در نظر بگیرید و اگر ارزشش را داشت به وسیله مدرک و سند به افسر مهاجرت نشان دهید.
داشتن وابستگی های مالی و عاطفی به محل زندگی تان از اهمیت بسزائی برخوردار است.

 

ممنوع الورود بودن به کانادا

هم از نظر امنیتی و هم از نظر پزشکی شرایط شما باید توسط افسر مهاجرت بررسی شود.
در مورد ویزای توریستی ارائه مدیکال یا همان تست های پزشکی الزامی و همیشگی نیست
ولی بنا به تشخیص افسر ممکن است مجبور به این کار هم بشوید. با درخواست های افسر همراه باشید
که مشکلی برایتان پیش نیاید.
درواقع برای دریافت ویزای توریستی کانادا نیاز دارید هر مدرکی که افسر مهاجرت از شما بخواهد آماده کرده و تحویل دهید.

 

مصاحبه برای ویزای توریستی کانادا

گاهی ممکن است افسر مهاجرت تصمیم بگیرد که با شما مصاحبه انجام دهد.
این مصاحبه ها معمولا به صورت تلفنی در کمتر از ۱۰ دقیقه صورت می گیرد.
چند تا سوال پرسیده میشود و براساس پاسخ های شما در مورد پرونده تان تصمیم گیری می گردد.
دقت کنید که حتماً تلفنی که در اختیار سفارت قرار می دهید همیشه در دسترستان است.
حتی ممکن است برای مصاحبه به سفارت دعوت شوید.
وجود مصاحبه می تواند یک نکته مثبت در نظر گرفته شود چرا که نشان می دهد افسر از روی مدارکی
که ارائه داده اید مایل به رد کردن پرونده شما نیست
و ترجیح می دهد خودتان را از نزدیک ببیند یا انگیزه هایتان را بشوند.
خیلی از کسانی که مصاحبه می شوند در نهایت ویزا دریافت می کنند.

 

آیا با ویزای توریستی می توان در کانادا کار کرد و یا به ادامه تحصیل پرداخت؟

امکان کار کردن با ویزای توریستی کانادا در این کشور وجود ندارد
ولی طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا توریست هایی که به صورت قانونی وارد این کشور شده اند
اجازه تحصیل در موسسات مورد تایید اداره مهاجرت را دارند.
و امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی وجود دارد.
در صورتی که ویزای توریستی در نهایت به ویزای دانشجویی تبدیل شود اجازه کار نیز در مدت زمان تحصیل داده می شود
که سقف آن هفته ای ۲۰ ساعت است
که البته  که این سقف در دوران تعطیلات مرکز آموزشی برداشته می شود
و در این زمان ها محدودیتی برای ساعت کار در هفته وجود ندارد.

جهت دریافت لیست این موسسات می توانید با یکی از دفاتر خدمات مهاجرتی که در وب سایت ما معرفی شده اند تماس بگیرید.

 

نکات آخر در مورد اخذ ویزای توریستی کانادا:

***از تاریخ ۱۱ دسامبر برخی تابعیت ها از جمله ایرانیان باید انگشت نگاری و عکس پرسنلی را بصورت حضوری در سفارت کانادا انجام دهند.
امکان ارسال انگشت نگاری و عکسها با بقیه مدارک وجود ندارد.

**تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرمهای مربوطه را پر کرده و در قالب یک فایل اقدام نمایند .
*هزینه کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد.

Translate »