Tag Archives: اقامت دائم کانادا

کارت اقامت دائم کانادا

اقامت در کانادا

کارت اقامت دائم کانادا

اقامت دائم کانادا

کارت اقامت دائم کانادا

کارت اقامت دائم کانادا

پس از مهاجرت به کانادا با گرفتن داشتن اقامت دائم در کانادا شاید برای شما سوالاتی پیش بیاید
که اگهی از این سوالات و قوانین می تواند مسیر بهتری را در ادامه مهاجرتتان پیش روی شما بگدارد  :

مهاجران بعد از آنکه اجازه می یابند به طور دائم در کانادا زندگی کنند،
از نظر حقوقی چه موقعیتی دارندLegal Status؛ از نظر قانونی چه حقوق و چه مسئولیت هایی دارند؟

خانم یا آقای افسر مهاجرت که در فرودگاه یا در مرز به مهاجران جدید خوشامد می گوید وقت آن را ندارد
که سیستم مهاجرت را با همه پیچیدگی هایش برای تک تک مهاجران جدید توضیح دهد.

با داشتن اقامت دائم در کانادا، موقعیت قانونی شما چیست؟

برای آنکه افراد دارای اقامت دائم هر چه بهتر با موقعیت قانونی خود در کانادا آشنا شوند،
و بدانند چه حقوق و مسئولیت های قانونی دارند و برای حفظ این موقعیت چه باید بکنند، توجه شما را به چند نکته کلیدی زیرجلب می کنم:

 

موقعیت قانونی Legal Status

به مهاجران به کانادا به هنگام ورود به کانادا «اقامت دائم» یا PR اعطا می شود؛ آنها در عین حال کماکان شهروند کشور دیگری هستند.

موارد دادگاهی در طی سی سال گذشته چنین مقرر می دارند که افراد دارای اقامت دائم کانادا تحت پوشش منشور حقوق و آزادیهای کانادا Charter of Rights and Freedoms هستند،
و از غالب حقوق و آزادیهای مشابه، نظیر حق زندگی، آزادی و امنیت، اعمال قانون بر آنها به صورت برابر، و غیره برخوردارند.
این به معنای آن است که آزادانه می توانید انتخاب کنید که کجا زندگی کنید و چگونه زندگی کنید. دارندگان اقامت دائم در کانادا همچنین این حق را دارند
که از بیشتر مزایای اجتماعـی کـه نصیب شهرونـدان کانادایـی می شود برخوردار باشند؛
نظیر خدمات بهداشت ودرمان (مثل برخورداری از پوشش اوهیپ پس از برآوردن شرایط استانی)؛ و وقتی شرایط لازم را کسب کردند، می توانند برای شهروندی کانادا تقاضا بدهند.

برای افراد دارای اقامت دائم البته از نظر مشارکت در زندگی مدنی در کانادا محدودیت هایی وجود دارد؛
برای مثال، فقط شهروندان کانادا هستند که می توانند رای دهند و یا نامزد پست های دولتی (Public Office) شوند،
و شغل های خاصی که نیازمند اطمینان های امنیتی سطح بالا هستند را به عهده بگیرند.

از سوی دیگر، در برابر حقوق و مزایایی که به عنوان یک فرد دارای اقامت دائم بهره مند می شوید،
موظف هستید به همه قوانین کانادا (فدرال، استانی و شهری) احترام بگذارید.

اما برخلاف شهروندانی که شهروندی آنها، مگر در مواردی که با تقلب کسب شده باشد، تضمین است،
افراد دارای اقامت دائم ممکن است موقعیت اقامت دائم شان را با سهولت بیشتری از دست بدهند.

برای نمونه، رعایت نکردن شرایط اقامت دائم، و یا مبادرت به یک عمل جدی کریمینال می تواند منجر به از دست دادن اقامت دائم شود.

 

کارت کارت اقامت دائم کانادا pr منقضی شده

حفظ اقامت دائم یا از دست دادن آن 
یکی از رایج ترین برداشت های غلط این است که وقتی کارت PR شما منقضی شود، اقامت دائم شما باطل می شود. ب
رای افراد دارای اقامت دائم در کانادا کارت های PR صادر می شود
و اشخاص دارای اقامت دائم کانادا باید همواره کارت معتبر اقامت دائم (و یا مدرک مسافرتی PR ) را هنگام سفر به کانادا همراه داشته باشند،
با این حال، کارت معتبر PR و یا نداشتن آن، دلیلی قطعی بر موقعیت اقامت دائم شما نیست.

شما موقعیت اقامت دائم خود را تنها از طریق یک پروسه رسمی از دست می دهید،
برای مثال اگر برای تمدید کارت PR یا دریافت مدرک سفر (PR Travel Document) اپلای کنید
ولی شرایط مربوطه را برآورده نکرده باشید، آنگاه مسئول مربوطه می تواند تعیین کند
که (بعد از رسیدگی یا فرجام) شما دیگر دارای اقامت دائم به حساب نمی آیید.
حتی اگر به تعهدات لازم برای حفظ اقامت دائم خود عمل نکرده باشیم،
هنوز تا زمانی که تصمیم رسمی در مورد موقعیت اقامتتان گرفته شود، مقیم دائم محسوب می شوید.

از سوی دیگر، شما هم می توانید اقامت دائمتان را پس دهید و دیگر نخواهید که مقیم دائم باشید.

نکته آخر اینکه وقتی که شهروند کانادا شوید، موقعیت قانونی شما از حالت مقیم دائم به شهروند تغییر می کند.

 

احراح از کانادا

نقش شما برای حفظ موقعیت قانونی تان 
این به عهده شماست که موقعیت قانونی خود را بدانید و برای حفظ آن تلاش لازم را به عمل آورید.
عدم آشنایی با قانون یا عمل کردن بر مبنای اطلاعات غلطی که از اقوام یا دوستان، و یا حتی از یک مشاور فاقد صلاحیت های لازم، اخذ شده باشد، دفاع قابل قبولی نیست.
از دست دادن موقعیت قانونی می تواند منجر به اخراج شما از کانادا شود. اینها همه دلایلی است که چرا باید خودتان مراقب حفظ موقعیت قانونی تان در کانادا باشید.

مقالات مرتبط دیگر راجب اقامت دائم در کانادا :

اقامت در کانادا

هزینه های زندگی در کانادا

ویزای توریستی ۵ ساله کانادا

ویزای توریستی ۵ ساله کانادا

تغییر ویزای توریستی به ویزای کار

ویزای توریستی 5 ساله کانادا

ویزای توریستی ۵ ساله کانادا

گرفتن ویزای توریستی کانادا شاید کار ساده تری است و همیشه تبدیل این ویزا به ویزای کاری و گرفتن اقامت دائم شاید پروسه ای باشد
که خیلی ها را برای مهاجرت کانادا در گیر خود کرده است اما واقعا این تبدیل و تغییر قابل انجام است؟
در همین مورد سوال یکی از دوستان که ویزای توریستی ۵ ساله کانادا را دریافت کرده اند در این نوشته براتون تشریخ میکنم:

 

ویزای توریستی ۵ ساله کانادا ماه پیش گرفتم.

من یه سوال دارم اگر تمایل داشتید جواب بدید ممنون میشم.
ویزای توریستی ۵ ساله کانادا ماه پیش گرفتم.
تصمیم دارم قبل از شروع سال میلادی بیام ولی نگران سردی هوا این چیزا هستم.
حالا همه اینا به کنار، سوال من اینه میتونم با این ویزا توریستی دنبال کار بگردم و اقامت دایم بگیرم؟
کیلی که این کار را برای انجام داد گفتن تعداد افرادی که به صورت توریستی می آیند کانادا، شرایط و امکان تبدیل و تغییر نوع ویزا تا قبل از پایان مهلت اقامت دارند.
خواستن توانستن است.
با تشکر-دوست

 

ويزاي توريستي فقط براي مقاصد توريسم

سلام
خير، ويزاي توريستي فقط براي مقاصد توريسم قابل استفادست و كار و تحصيل جزو اين مقاصد تعريف نميشه.

صحبتي كه اون وكيل به شما بصورت در لفافه گفتن اين بوده:
تعداد افرادی که به صورت توریستی می آیند کانادا، براي پناهندگي اقدام ميكنند.

ولي اون آقاي وكيل به شما نگفتن:
– دقيقا همون پروسه ي پناهندگي رو ميشه در تركيه هم انجام داد و نيازي به پرداخت هزينه ي گذاف و اقدام در داخل كانادا نيست.
– پس از اقدام براي براي پناهندگي در داخل كانادا با نظر قاضي يا افسر پرونده اگر به شما اطمينان نكنند
ممكنه تا پايان پروسه ي پناهندگي در بازداشت خواهيد بود.
– اگر درخواست پناهندگي شما رد شد از دادگاه مستقيما به بازداشتگاه، بعد فرودگاه و بعد كشوري كه درش اقامت قانوني داريد (مثلا ايران براي شما) منتقل ميشيد.
– اگر پرونده ي پناهندگي شما در كانادا رد بشه، بخاطر دروغي كه در هنگام گرفتن ويزاي توريستي گفتيد بطور نسبي از هر گونه اقدام توريستي و اقامتي در دنياي غرب محروم ميشيد.
– پس از بازگشت به ايران چون اقدام به ترك تابعيت كرديد عواقب قانوني سنگيني در انتظار شماست.

 

ويزاي تحصيل يا كار در كانادا

البته شايد هم منظور وكيل شما اقدام براي ويزاي تحصيل يا كار در كاناداست
كه اين كار رو با شرايط يكسان نيشه از ايران هم انجام داد و هيچ فرقي بين اقدام از خارج يا داخل كانادا نيست،
فقط تنها نكته اينه كه اگر ويزاي كار يا تحصيل شما
تا پايان مدت ويزاي توريستي شما صادر نشه مجبور به برگشتن به ايران و اومدن دوباره به كانادا ميشيد.

در ضمن اينكه در بدو ورود با ويزاي توريستي اگر مدارك يا شواهدي دال بر قصد شما به تحصيل يا كار در كانادا يافت بشه،
ويزاي شما قبل از ورود باطل، شما بازداشت و برگردانده به ايران ميشيد
و اين خلاف شما اقدامات مهاجرتي آينده شما رو هم تحت الشعاع قرار ميده.
خواستن توانستن هست،
اما اگر بخوايد كار غيرقانوني يا غيرمتعارف و خلاف قواعدي انجام بديد به احتمال زياد محكوم به شكست هستيد،
حتي اگر براي اين تصميم اشتباه ازتون پول گزافي گرفته شده باشه.

 

 

هزینه های زایمان در کانادا

اما سوالی که دوست دیگمون پرسیده بودن:

اگر کسی تحصیلی بیاد و در بدو ورود زایمان کنه،شرایط به چه شکله،
یعنی از لحاظ بیمه یا مخارج بیمارستان و هزینه های نگهداری بچه یا شهروندی نوزاد
،آیا دولت کانادا تسهیلاتی در نظر گرفته ؟

اين مثاليه كه من تونستم براتون پيدا كنم

https://www.mcgill.ca/internationalstudents/health/faqs

International Health Insurance – FAQs
I am an international student beginning my first semester at McGill University and my spouse is pregnant. If I will be enrolling into the Dependent coverage plan will any maternity expenses be covered once we arrive to Canada? Yes, but coverage is limited. If you or your spouse were not insured by the Blue Cross International Health Insurance plan or by a similar benefit from a group insurance plan offered by a recognized Canadian educational institution during the previous academic year, maternity benefits –

 

including delivery – are insured if normal delivery takes place during the first 30 weeks following initial registration in the plan up to a maximum of $10,000. Please be aware that medical and hospital costs are extremely high for non-residents of Canada and financial plans should be made prior to your arrival to Canada. Is pregnancy covered under international health insurance plan? YES. Most prenatal-related expenses and delivery, including midwife services, are covered under the international health…

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

مهاجرت اسان به کانادا

مهاجرت

مهاجرت اسان وسریع به کانادا :

یکی از سیستمهای جدید مهاجرت به کانادا که در سال ۲۰۱۵ بخاطر درخواست های زیاد توسط سیستم مهاجرت کانادا ایجاد شد 

Express Entry بود که برای سریع تر شدن مراحل مهاجرت مهاجرین به کانادا مورد استفاده قرار گرفت
که می توانید در ادامه این بخش آنرا مطالعه کنید :

آیا تا کنون به کانادا فکر کرده اید؟
آیا تا به حال فکر مهاجرت به کانادا در ذهنتان خطور کرده است؟
آیا می دانستید مهاجرت به کانادا دیگر یک رویا نیست؟
آیا می دانید چگونه می توان به کانادا مهاجرت کرد؟
آیا می دانید مهاجرت به کانادا از چه روش هایی امکان پذیر است؟
آیا میدانید مهاجرت به کانادا آسان تر از قبل شده است؟
آیا می دانید گروه مشاوران ما در  زمینه مهاجرت به کانادا با آگاهی کامل
از روش های مهاجرتی به کانادا آماده ارائه مشاوره به شما دوستداران و علاقمندان به مهاجرت می باشند؟


درباره کانادا

کانادا شمالی ترین کشور در قاره ی آمریکا می باشد
که با ۹۹۸۴۶۴۰ کیلومتر مربع مساحت
ازشرق به اقیانوس اطلس از غرب به اقیانوس آرام و از شمال به اقیانوس منجمد شمالی و از جنوب به کشور آمریکا گسترده است.
دومین کشور بزرگ جهان و چهارمین کشور پهناور دنیا از نظر مساحت خشکی محسوب می شود.
مرز مشترک کانادا با ایالات متحده بلندترین مرز زمینی در جهان است.
پایتخت کانادا، اتاوا و بزرگترین شهر آن تورنتو می باشد. کانادا متشکل از ده استان فدرال و سه قلمرو می باشد.

حکومت کانادا دموکراسی پارلمانی فدرال و پادشاهی مشروطه است
که ملکه الیزابت دوم پادشاه کانادا، دیوید جانستون فرماندار کل و جاستین ترودو نخست وزیر آن می باشد.
اقتصاد کانادا از تنوع بسیاری برخوردار است و کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است
که در میان ده کشور اول تولید کننده در جهان قرار می گیرد.
موادغذایی، کاغذ، صنایع شیمیایی، نفت، چوب و تولیدات فلزی از جمله تولیدات کشور کاندا می باشند.
در بورس نیز کانادا در میان ده کشور اول دنیا قرار دارد. در دو استان کبک و انتاریو شرکت های تولیدی بسیاری فعالیت می کنند.

کانادا از نظر آب و هوایی

کانادا از نظر آب و هوایی سرد و در بیشتر مناطق قطبی است البته در مناطق جنوب غربی معتدل است.
در زمینه بهداشت و درمان در کانادا می توان اظهار داشت که امکانات بطور مساوی در اختیار شهروندان قرار می گیرد
و کلیه هزینه های درمان به استثنای دارو در کشور کانادا رایگان می باشد.
کانادا از لحاظ فرهنگ بسیار متنوع است بطوریکه بیش از ۲۰۰ فرهنگ را در خود جای داده است.
با توجه به این مسئله کانادا بهترین مکان برای مهاجرت است
و نزدیک به نیمی از جمعیت کشور کانادا را انگلیسی ها و فرانسوی ها و نیمی دیگر از ان را مردمان کشورهای دیگر تشکیل می دهند.
کانادا با بیش از ۳۰۰۰۰۰ مهاجر در سال یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا می باشد.

 

سیستم اکسپرس انتری

اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در ۲۷ مارچ ۲۰۱۵ با استفاده از یک سیستم جدید اینترنتی اقدام به پذیرش مهاجران کرده است
و سیستم اکسپرس انتری تنها به دلیل در خواست های بیش از حد متقاضیان برای مهاجرت به کانادا گردآوری شده
تا امر رسیدگی به پرونده های مهاجران را تسریع بخشد.
این سیستم که اکسپرس انتری (Express Entry) یا ورود سریع نام دارد
بگونه ای طراحی شده که مهارت های افراد را می سنجد.
سیستم اکسپرس انتری به کارفرمایان کانادایی اجازه می دهد تا بنا به درخواست
و کمبود نیروی کار در کانادا، نیروی کار خود را از میان متقاضیان اکسپرس انتری انتخاب نموده
و با فرستادن دعوتنامه برای متقاضیان نیروی کار مورد نیاز خود را جذب نمایند.

 

علاوه بر کارفرمایان، دولت های فدرال، دولت های استانی و منطقه ای کانادا نیز می توانند
از طریق سیستم مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری بخشی از مهاجران مورد نیاز خود را تامین نمایند.
مشاغل واجد شرایط در سیستم اکسپرس انتری طوری طراحی شده اند
که اداره مهاجرت  بر اساس یک لیست خاص اقدام به جذب متقاضی نمی کند
بلکه متقاضیان می بایست دارای مشاغلی باشند
که لیست مشاغل طبق بندی شده اداره ی کار و منابع انسانی کانادا-که تحت کدهای تعریف شده A,B,O,.. می باشند-قرار بگیرند.

 

سیستم اکسپرس انتری در واقع بانک مشاغل جدید کانادا می باشد و تلاش می کند
تا مراحل مهاجرت را برای متقاضیان ساده تر و سریع تر کند.
سیستم اکسپرس انتری برای مدیریت درخواست های اقامت دائم تحت سه روش مهاجرتی اقتصادی فدرال استفاده می شود،
که شامل مهاجرت نیروهای متخصص و ماهر فدرال(اسکیل ورکر
مهاجرت پیشه وران و تجار ماهر فدرال، گروه کارآزموده کانادایی می باشد.

 

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

سیستم اکسپرس انتری مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری شامل دو مرحله می باشد.

در مرحله اول که تکمیل فرم و جمع آوری اطلاعات مقدماتی متقاضی می باشد
متقاضی باید نسبت به ایجاد پروفایل خود به روش آنلاین که توسط خود متقاضی
یا وکیل وی انجام می شود از طریق وب سایت مهاجرت به آمریکا اقدام نماید.
با پاسخگویی به سوالات مربوطه درباره
دانش و مهارت های شغلی، سوابق شغلی، دانش زبان، تحصیلات و سن و موراد دیگر مورد ارزشیابی قرار می گیرد.

 

اگر شما واجد شرایط باشید یعنی در یکی از سه روش مهاجرتی اقتصادی فدرال انتخاب شده باشید وارد مرحله بعد خواهید شد
که مرحله ای رقابتی می باشد.
لازم به ذکر است که افرادی که دارای دعوتنامه از کانادا می باشند
و یا از طریق برنامه های استانی کانادا انتخاب شده باشند وارد مرحله بعد می شوند
و افرادیکه فاقد چنین مسئله ای باشند شانس کمتری در ورود به مرحله بعد دارند
اما برای افزایش شانس این افراد نیز راه دیگری وجود دارد.

Jobbank

این افراد می بایست پروفایل دیگری را در وب سایت های مشاغل کانادا از قبیل Jobbank
که متعلق به وزارت کار و منابع انسانی در کانادا می باشد ایجاد کرده
تا شانس دریافت دعوتنامه را افزایش دهند.
اگر باز هم موفق به دریافت دعوتنامه نشدند ادراه مهاجرت و شهروندی کانادا در مورد این متقاضیان تصمیم گیری خواهد کرد
و این تصمیم فقط و فقط بر اساس پروفایل متقاضی می باشد.

مهاجرت  کانادا با اکسپرس انتری مرحله دوم

در مرحله دوم افرادی حضور دارند که دارای بالاترین رتبه می باشند افرادی که موفق به ورود به این مرحله می شوند،
از سوی اداره مهاجرت کانادا دعوت می شوند تا برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.
این متقاضیان بر اساس سیستم رتبه بندی فراگیر بر حسب امتیازاتی که در پروفایل خود کسب نموده اند رتبه بندی می شوند
و دارندگان بالاترین امتیاز دعوت شده تا برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.
در زمان دریافت دعوتنامه متقاضیان تنها ۶۰ روز فرصت دارند تا به صورت آنلاین تقاضای خود را برای اقامت ثبت نمایند.

سایر متقاضیانی که موفق به ورود در مرحله دوم نشده اند می توانند تا ۱۲ ماه در بانک اطلاعاتی باقی بمانند
و اگر پس از گذشت این مدت باز هم انتخاب نشدند باید مجددا پروفایل جدیدی ایجاد کرده و تقاضای خود را ارسال کنند.
این مسئله از افزایش بیش از حد تقاضاهای ارسالی جلوگیری می کند و روند رسیدگی به پرونده ها را تسریع می بخشد.

 

سیستم امتیاز بندی مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

در سیستم مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری سیستم امتیاز بندی بدین صورت می باشد که
متقاضی باید تا ۱۲۰۰ امتیاز کسب نماید که بین ۴۶۰ تا ۵۰۰ امتیاز برای عوامل انسانی متقاضی،
۴۰ امتیاز برای عوامل انسانی همسر متقاضی،
۶۰۰ امتیاز برای پیشنهادات شغلی یا گزینش از سوی استان های کانادا
و ۱۰۰ امتیاز برای مهارت های قابل انتقال متقاضی در نظر گرفته شده است.
لازم به ذکر است که شرایط همسر در کسب امتیازات متقاضی تاثیر بیشتری نسبت به سابق خواهد داشت.

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری

در جدول های زیر اطلاعات دقیق تری نسبت به نحوه امتیازبندی آورده شده است.

 

فاکتور عوامل انسانی

سن

سن متقاضی متاهل متقاضی مجرد
کمتر از ۱۸ ۹۰ ۹۹
۱۹ ۹۵ ۱۰۵
۲۰-۲۹ ۱۰۰ ۱۱۰
۳۰ ۹۵ ۱۰۵
۳۱ ۹۰ ۹۹
۳۲ ۸۵ ۹۴
۳۳ ۸۰ ۸۸
۳۴ ۷۵ ۸۳
۳۵ ۷۰ ۷۷
۳۶ ۶۵ ۷۲
۳۷ ۶۰ ۶۶
۳۸ ۵۵ ۶۱
۳۹ ۵۰ ۵۵
۴۰ ۴۵ ۵۰
۴۱ ۳۵ ۳۹
۴۲ ۲۵ ۲۸
۴۳ ۱۵ ۱۷
۴۴ ۵ ۶
۴۵ و بیشتر ۰ ۰

 

تحصیلات

سطح تحصیلات متقاضی متاهل متقاضی مجرد
کمتر از دیپلم ۰ ۰
دیپلم دبیرستان ۲۸ متقاضی- ۲ همسر ۳۰
دوره یکساله پس از دیپلم ۸۴ متقاضی- ۶ همسر ۹۰
دوره دو ساله پس از دیپلم ۹۱ متقاضی- ۷ همسر ۹۸
دوره سه ساله و یا بیشتر پس از دیپلم ۱۱۲ متقاضی- ۸ همسر ۱۲۰
دو یا بیشتر از دو مدرک تحصیلی پس از دیپلم که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد. ۱۱۹ متقاضی-۹ همسر ۱۲۸
فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی ۱۲۶ متقاضی- ۱۰ همسر ۱۳۵
دکترا ۱۴۰ متقاضی- ۱۰ همسر ۱۵۰

مهارت زبان خارجی اول
سطح CLB متقاضی متاهل متقاضی مجرد
حداکثر امتیاز به ازاء هر مهارت زبان Lis ۳۲ متقاضی – ۵ همسر ۳۴
سطح ۳ و کمتر ۰ ۰
سطح ۴ ۶ متقاضی – ۰ همسر ۶
سطح ۵ ۶متقاضی – ۱ همسر ۶
سطح ۶ ۸ متقاضی – ۱ همسر ۹
سطح ۷ ۱۶ متقاضی – ۳ همسر ۱۷
سطح ۸ ۲۲ متقاضی – ۳ همسر ۲۳
سطح ۹ ۲۹ متقاضی – ۵ همسر ۳۱
سطح ۱۰ و بالاتر ۳۲ متقاضی – ۵ همسر ۳۴

مهارت زبان خارجی دوم
سطح CLB متقاضی متاهل متقاضی مجرد
حداکثر امتیاز به ازا هر مهارت زبان ۶ ۶
سطح ۳ و کمتر ۰ ۰
سطح ۴ ۱ ۱
سطح ۵ ۳ ۳
سطح ۶ ۶ ۶

 

تجربه کاری در کانادا
تعداد سال متقاضی متاهل متقاضی مجرد
کمتر از یک سال ۰ ۰
۱ سال ۳۵ متقاضی – ۵ همسر ۴۰
۲ سال ۴۶ متقاضی – ۷ همسر ۵۳
۳ سال ۵۶ متقاضی – ۸ همسر ۶۴
۴سال ۶۳ متقاضی – ۹ همسر ۷۲
۵ سال و بیشتر ۷۰ متقاضی – ۱۰ همسر ۸۰

فاکتور مهارت های قابل انتقال
ترکیب تحصیلات و سطح زبان CLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبان CLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان
کمتر از دیپلم ۰ ۰
دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر ۱۳ ۲۵
دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر ۲۵ ۵۰

 

ترکیب تحصیلات و تجربه کاری کانادایی
ترکیب تحصیلات و تجربه کاری کانادایی ۱ سال تجربه کانادایی ۲ سال تجربه کانادایی
کمتر از دیپلم ۰ ۰
دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر ۱۳ ۲۵
دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر ۲۵ ۵۰
ترکیب سطح زبان و تجربه غیر کانادایی CLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبان CLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان
فاقد تجربه کاری کانادایی ۰ ۰
۱ یا ۲ سال تجربه کاری غیر کانادایی ۱۳ ۲۵
بیش از ۳سال تجربه کاری غیر کانادایی ۲۵ ۵۰

 

ترکیب تجربه کانادایی و تجربه غیر کانادایی ۱ سال تجربه کانادایی ۲ سال تجربه کانادایی و بیشتر
فاقد تجربه کاری کانادایی ۰ ۰
۱ یا ۲ سال تجربه کاری غیر کانادایی ۱۳ ۲۵
بیش از ۳سال تجربه کاری غیر کانادایی ۲۵ ۵۰
ترکیب مدرک توانایی در یک مهارت وزبان CLB5و بالاتردر تمام مهارت های زبان CLB7و بالاتردر تمام مهارت های زبان
مدرک توانایی در یک مهارت و دانش زبان ۲۵ ۵۰
امتیاز تکمیلی (۶۰۰ امتیازی) تمامی متقاضیان
مدرک انتخاب شدن از یکی از استان ها به غیر از کبک ۶۰۰
پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی ۶۰۰

مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری سخن پایانی

تمامی اطلاعات متقاضی طبق جدول های بالا بررسی  و محاسبه خواهدشد.
همانطور که از نام سیستم بر میآید مدت زمان لازمه در مهاجرت به کانادا با Express Entry اکسپرس انتری، از زمان ارسال مدارک تا اخذ ویزا، شش ماه می باشد.
این روش ابداعی سریع جذب مهاجرت بزودی در استرالیا و نیوزیلند نیز استفاده خواهد شد.
از طریق اکسپرس انتری خیلی سریعتر از قبل به کانادا خواهید رفت.

افرادی که تمایل به اخذ اقامت کانادا از طریق روش مهاجرت به کانادا با اکسپرس انتری یا ورود سریع و اسان هستند توصیه میشود
برای شروع این امر از وکلای خوب مهاجرتی مشورت اخذ نمود ه و روال کار را به انها بسپارند
تا با امتیاز بندی و محاسبه درست شرایط بتوانند به بهترین نتیجه نائل ایند .

بورسیه تحصیلی محبوب در کانادا

بورسیه تحصیلی کانادا

بورسیه تحصیلی محبوب در کانادا

لیستی از بورس های تحصیلی محبوب در کانادا:

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت تحصیلی کاناداست که خیلی از دانشجویان مشتاقانه اخبار و مقالات آنرا پیگیری می کنند .
در این نوشته شما رو لیستی از بورسیه های تحصیلی  محبوب در کانادا را می نویسم که برای توضیحات بیشتر به لینک های اشاره شده مراجعه فرمایید.

 

Translate »