مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

Category: مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

اقامت کانادا با سرمایه گذاری ۰

اقامت کانادا با سرمایه گذاری

” اقامت کانادا با سرمایه گذاری و کارآفرینی ” برای کسانی که در کانادا دنبال سرمایه گذاری هستند می تواند بعنوان مطمئن ترین راه برای مهاجرت کانادا تلقی شود که در این مقاله به بررسی شرایط آن می پردازیم.

مهاجرت خود اشتغالی کانادا ۱

مهاجرت خود اشتغالی کانادا

با خواندن این مقاله تا انتها علاوه بر آشنایی با مهاجرت خود اشتغالی کانادا با مسایل پیرامون آن نیز ، نظیر معایب و مزایا ، شرایط آن در استانهای کانادا نظیر کبک آشنا خواهید.

مهاجرت به کانادا ۵

مهاجرت به کانادا

آنچه را که درباره مهاجرت به کانادا و راههای مختلف ورود به کانادا و...

مهاجرت به استان نیوبرانزویک ۰

دانستنی های مهاجرت به استان نیوبرانزویک

مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا بعنوان یکی از استانهای آتلانتیک کانادا برای کسانی که دنبال سرمایه گذاری در کانادا هستند توصیه می شود.
بخاطر جنگلی بودن استان و اینکه سرشار از منابع و بافتهای طبیعی است صنعت چوب در این استان حرف اول در صادرات را می زند. اما برای مهاجرت به این استان و چگونگی سرمایه گذاری لازم است که از قوانین و شرایط مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا  اطلاع داشته باشید.

پيش خريد خونه در کانادا ۰

پیش خرید خانه در کانادا

پیش خرید خونه در کانادا << در مهاجرت کانادا یا مهاجرت سرمایه گذاری کانادا شاید مسکن و خرید مسکن برایتان مهم باشد که در این بخش شما با  شرایط خرید و پیش خرید خانه در کانادا اشنا خواهید شد

مهاجرت کانادا ۰

هدف از مهاجرت به کانادا

هدف از مهاجرت به کانادا مهاجرت مهاجرت به کانادا ویزای کار کانادا اخذ ویزای...

شرایط لازم برای سرمایه گذاری کبک ۰

شرایط لازم برای سرمایه گذاری کبک

روش سرمایه‌گذاری کبک به روز شد. ۱۹ ابان ۱۳۹۷
مهاجرت به کانادا با روش سرمایه گذاری از طریق استان کبک
– حداقل دارأیی ۲ میلیون دلار کانادا
– بدون پیش نیاز به تحصیلات دانشگاهی و اشراف به زبان انگلیسی و فرانسه برای افراد زیر ۴۵ سال
– پرداخت ۳۵۰،۰۰۰ دلار کانادا در صورت قبولی
– ورود به کانادا بدون پیش شرط و با شرایط اقامت کامل کانادا
– داشتن سوابق قابل اثبات بیزینسی، حداقل ۲ سال در ۵ سال گذشته ضروری میباشد .

.