مطالب موجود در بخش مهاجرت به کانادا زا طریق کار

کار مهندسی عمران در کانادا

کار مهندسی عمران در کانادا

مهندسی عمران در کانادا

اطلاعات جامع کار مهندسی عمران در کانادا :

کار مهندسی عمران در کانادا

مهندسی عمران در کانادا

آگاهی از شرایط کلی کار در کانادا با توجه به رشته و مهارت کاری یکی از لزومات مهاجرت هدفمند به کاناداست که ما درا ین بخش به کار مهندسی عمران در این زمینه می پردازیم:

💠 یکی از مشاغل پرطرفدار با بازار کار نسبتا خوب و با تنوع و گستردگی بسیار زیاد. دوستان عمران میدونن که چقدر حیطه کار در این گرایش متنوع و بالاست.از #استراکچر گرفته تا #مهندسی_آب_و_راه_و_خاک و …و در هر کدوم هم باز دنیایی متفاوت. قطعا نمیشه حتی در چند پست هم به طور کامل راجع به سیویل نوشت و من فقط سعی میکنم خیلی خلاصه توضیح بدم.
#
💠 گرایش استراکچر یا همون #Designer یکی از گرایشهای اصلی عمرانه و دوستانی که ایران هستن این رشته رو به عنوان مهندسی طراحی سازه میشناسن. در ایران اگه شما بخواید در این فیلد کار کنید حتما باید آزمون طراحی #نظام_مهندسی رو بدید و حق امضا بگیرید. اینجا هم همین داستانه با کمی تفاوت. #سازمان_نظام_مهندسی_اونتاریو یا:

#Professional_Engineers_Ontario (#PEO)

💠 سازمان متولی بخش مهندسین اونتاریو هست که به تمامی کارهای مهندسین نظارت میکنه و ضمنا #آز_ون_نظام مهندسی یا

#Professional_Engineering (P.eng)

💠 هم تحت نظارت این سازمان برگزار میشه.مساله ای که هست اینه که اگه قصد کار کردن در این فیلد رو دارید گرفتن مدرک  P.eng کاملا اجباریه و تا شما این مدرک رو نگیرید نمیتونید به عنوان مهندس طراح کار کنید. در واقع شما حق امضا ندارید و نمیتونید در هیچ شرکتی به عنوان مهندس یا طراح کار کنید مگر اینکه تحت نظر یه مهندس P.eng باشید که برای مدت کوتاه و فقط برای گرفتن P.eng  خوبه ولی نمیتونه داعمی باشه. راجع به بحث گرفتن P.eng  قبلا پست مفصلی گذاشته شده.
💠 واما بازار کار…در تورنتو بازار کارش بد نیست نه اینکه عالی باشه ولی اگه یه مقدار تلاش کنید و صبر و حوصله به خرج بدید بلاخره به نتیجه میرسه. بهترین راه برای جذب کار شدن دوره های Co_op# هست و در بسیاری موارد اگه رزومتون خوب باشه و واقعا کار بلد باشید میتونید پس از کوآپ تو همون شرکت بمونید و کار کنید.
💠 به نظر ما گذروندن دوره کوآپ برای این رشته جزو ضروریاته چون ما نه با کدهای طراحی اینجا و نه با نرم افزارهای طراحی اینجا آشنا نیستیم و دوره کوآپ به شما این فرصت رو میده که به دور از استرس مشغول یادگیری بشید و تجربه کانادایی کسب کنید. حقوق دریافتی استراکچر ها از سالی ۶۰٫۰۰۰ تا شروع میشه و تا ۱۴۰٫۰۰۰  دلار  هم میرسه. کار بسیار خوب و با پرستیژیه ولی مسوولیت بالایی هم داره.

🔴 نرم افزارها مورد استفاده دیزاین اینجا شامل :

#STAAD_PRO
#STTAD_FOUNDATION
#ETABS
#S_CONCRETE
#QR_WALL
#Tedds
#Tekla_Structure
#CAISSON
#B_LINE
#SP_COLUMN
#SP_SLAB
#SO_MATS
🔴 کدهای طراحی در کانادا هم :
CSA-S16 (#Steel)
CSA-S23.1/2 (#Concrete)
CSA-S23.3 (Concrete)
CSA-S23.4 (Concrete)
#NBC (#National_Buildings_Code)
#OBC (#Ontario_Buildings_Code)
#CFEM (#Canadian_Foundation_Engineering_Manual)

۸ شغل پردرآمد در کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا

شغل پردرآمد در کانادا

یکی از مهمترین فاکتور ها در زندگی موفق در کانادا داشتن کار مناسب با درامد خوب در این کشور است.

همیشه داشتن مدرک دانشگاهی معتبر در کانادا یکی از مهمترین فاکتور ها در رسیدن به یک شغل ایده ال در کانادا می باشد.

اما این تنها راه بدست اوردن شغل مناسب در کانادا نیست و نیازمند فاکتورهای دیگر چون مهارت و تجربه کاری نیز هست .

در واقع هستند شغلهای پردرامدی که علاوه بر داشتن مدرک معتبر باید شما در ان تجربه کاری و مهارت لازم را داشته باشید.

شغل پردرآمد در کانادا

8 شغل پردرآمد در کانادا

شغل پردرآمد در کانادا نیازمند مهارت کامل

هر ساله در کانادا با توجه به ارقام و امار ، شغلهای مورد نیاز یا میانگین حقوق سالانه از طریق موسسه های کاریابی در کانادا منتشر می شود که با اگاهی از این شغل ها و درامد ها ، می توان مهاجرت به کانادا را اگاهانه و با تدبیر انجام داد تا زندگی لذت بخش تری را در کانادا تجربه کرد.

البته ما در مشاغل مورد نیاز کانادا ۲۰۱۸ به یک سری از این مشاغل اشاره کردیم . اما در این بخش به ۸ شغلی که کانادا بیشتر از همه به آن نیاز دارد می پردازیم :

 

هشت شغلی که کانادا بیشتر از همه به آن نیاز دارد

💠 ۱- #معلم (Teacher)
برآورد میانگین حقوق شروع از ۵۰,۰۰۰ تا ۵۵,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۲- #تحلیل‌_گر_امنیت_انفورماتیک (Informatics Security Analyst)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۶۴,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۳- #تحلیل_گر_تحقیقات_بازار (Market Research Analyst)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۵۰,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۴- #مدیر_ساخت_و_ساز (Construction Manager)
برآورد میانگین حقوق شروع از ۸۵,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۵- #وکیل (Lawyer)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۷۲,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۶- #پرستار_دارای_پروانه‌ (Registered Nurse)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۶۰,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۷- #توسعه‌_دهنده‌ی_نرم‌_افزار (Software developer)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۶۱,۰۰۰ دلار در سال

💠 ۸- #مدیر_بازاریابی (Marketing Manager)
برآورد میانگین حقوق شروع از حدود ۸۵,۰۰۰ دلار در سال

ویزای کار کانادا

ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا ۲۰۱۸

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا

در مهاجرت به کانادا از طریق کار در رابطه با اخذ ویزای کاری کانادا توضیحاتی داده شده که در این بخش توضیحات تفصیلی این بخش را خدمتتان عرض می کنم و در انتها به امتیاز بندی ویزای کار کانادا ۲۰۱۸ خواهم پرداخت .

یکی از بهترینهای ویزاهای دنیا و به همان نسبت مشکلترین ویزاهای مهاجرتی ویزای کار کانادا میباشد. jobvisa canada

کانادا با توجه به مساحت بزرگ و به همان نسبت جمعیت کم و اقتصاد قوی و زبان رسمی انگلیسی به عنوان اصلی ترین گزینه های مهاجرتی دنیا انتخاب میشود.

ویزای کاری کانادا با متد و مدل جدید از اواخر سال ۲۰۱۷ شرایط بهتری را نسبت به گذشته جهت ورود فراهم آورده است.

ویزای کاری کانادا با عنوان اسکیل وورکر و در برخی نقاط اکسپرس انتری که به معنی ورود سریع است در مقایسه با ویزاهای کاری استانی زودتر اما سخت تر اتفاق می افتد.

مدل ویزای اکسپرس انتری دو مرحله ای میباشد.

مرحله ی اول : کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن جهت ورود به استخر و اصطلاحا مرحله ی دوم.

که پارامترهای مشخصی از جمله سن،سابقه کاری،مدرک زبان،مدرک تحصیلی و انطباق با محیط  را دارد که در زیر در جدولهای جداگانه ای بررسی و تحلیل میشوند.

 

 

سطح زبان اول   امتیاز speaking  امتیاز  Listening      امتیاز Reading    امتیاز   Writing
 CLB  ۹  و  یا بالاتر          ۶          ۶             ۶         ۶
CLB     ۸           ۵          ۵          ۵         ۵
CLB     ۷          ۴          ۴          ۴         ۴
پایینتر از       ۷CLB      بدون نمره     بدون نمره     بدون نمره    بدون نمره

 

 

 

نمرات  زبان معادل امتحان IELTS

 

سطح CLB IELTS Reading IELTS Writing IELTS Listening IELTS Speaking
۱۰ ۸٫۰ ۷٫۵ ۸٫۵ ۷٫۵
۹ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰
۸ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵
۷ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰
۶ ۵٫۰ ۵٫۵ ۵٫۵ ۵٫۵
۵ ۴٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰
۴ ۳٫۵ ۴٫۰ ۴٫۵ ۴٫۰

 

نمره ی زبان  معادل امتحان TEF (فرانسه) با CLB

 

 

سطح CLB TEFReading TEF Writing TEF Listening TEF Speaking
۱۰ ۲۶۳-۲۷۷ ۳۹۳-۴۱۵ ۳۱۶-۳۳۳ ۳۹۳-۴۱۵
۹ ۲۴۸-۲۶۲ ۳۷۱-۳۹۲ ۲۹۸-۳۱۵ ۳۷۱-۳۹۲
۸ ۲۳۳-۲۴۷ ۳۴۹-۳۷۰ ۲۸۰-۲۹۷ ۳۴۹-۳۷۰
۷ ۲۰۷-۲۳۲ ۳۱۰-۳۴۸ ۲۴۹-۲۷۹ ۳۱۰-۳۴۸
۶ ۱۸۱-۲۰۶ ۲۷۱-۳۰۹ ۲۱۷-۲۴۸ ۲۷۱-۳۰۹
۵ ۱۵۱-۱۸۰ ۲۲۶-۲۷۰ ۱۸۱-۲۱۶ ۲۲۶-۲۷۰
۴ ۱۲۱-۱۵۰ ۱۸۱-۲۲۵ ۱۴۵-۱۸۰ ۱۸۱-۲۲۵

 

در صورت توانایی روی زبان دوم هم در حالت داشتن مدرک معادل سی ال بی CLB  ۵ در تمامی اسکیل ها و مهارت ها  ۴ امتیاز کسب می شود .

 

 

۲- مدرک تحصیلی :  متقاضی میتواند تا حداکثر  ۲۵ امتیاز برای قسمت تحصیلات کسب کند . برای رسیدن به این امر یا باید مدرک تحصیلی معتبر کانادایی داشته باشید و یا اینکه مدرکتان توسط موسسه ی مورد تایید اداره ی مهاجرت کشور کانادا معادل سازی شده باشد .

حداکثر امتیاز این بخش نهایتا ۲۵ است.

 

 

 

 

نوع تحصیلات                               امتیاز
مدرک دانشگاهی در سطح دکتری و یا معادل آن                                ۲۵
مدرک دانشگاهی در سطح فوق لیسانس و یا معادل آنمدارک مشاغل تخصصی مانند (پزشکی – دامپزشکی – دندانپزشکی –اپتومتری –حقوق – کایروپراتیک – داروسازی )

مشاغل مربوط به این رشته ها باید در سطح A  در NOCسال۲۰۱۱  باشند و توسط سازمان   تنظیم مقررات استانی تایید شده شده باشند .

 

 

۲۳

 ۲مدرک و یا بیشتر مربوط به مقاطع بالاتر از دبیرستان از کانادا و یا معادل آنها (یکی از مدارک باید حداقل دوره ۳ ساله و یا بیشتر باشد مانند لیسانس )                                ۲۲
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره بیشتر از ۳ سال (لیسانس )از کانادا یا معادل آنها                               ۲۱
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۲ سالاز کانادا یا معادل آنها (فوق دیپلم)                               ۱۹
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۱ سال              از کانادا یا معادل آنها                               ۱۵
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی یا معادل آن                                ۵

 

 

۳- سابقه کاری  کسب نهایتا ۱۵ امتیاز

برای تعداد سال ها تجربه کاری به صورت تمام وقت که حتما متناسب با آن مدرک معتبر ارائه شود.

 

 

                         سال تجربه                          امتیاز
۱ سال                            ۹
۲-۳ سال                           ۱۱
۴-۵ سال                           ۱۳
۶  سال یا بیشتر                           ۱۵

 

۴- سن و سال  نهایتا کسب ۱۲ امتیاز

سن                           امتیاز
 زیر ۱۸ سال                             ۰
۳۵-۱۸                            ۱۲
۳۶                            ۱۱
۳۷                            ۱۰
۳۸                             ۹
۳۹                             ۸
۴۰                             ۷
۴۱                             ۶
۴۲                             ۵
۴۳                             ۴
۴۴                             ۳
۴۵                             ۲
۴۶                             ۱
۴۷ و بیشتر                             ۰

 

 

 

۵-پیشنهاد کاری کانادا    (حداکثر ۱۰ امتیاز )

شما نیز میتوانید در در صورت دریافت پیشنهاد کار تمام وقت روی این ویزای  SKILLED WORKER   امتیاز مشخص دریافت کنید این کار باید دائم و قطعی و تمام وقت باشد و در سطح شغل ۰ و یا A یا B در لیست NOC  باشد .

 

۶-انطباق پذیری با محیط  (حداکثر ۱۰ امتیاز  )

اگر متقاضی متاهل هست همسر می تواند تا حداکثر ۱۰ امتیاز کسب کند.

 

                       عامل سازگاری                          امتیاز
سطح زبان همسر (مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB  ۴ یا بیشتر برای تمامی  مهارت ها )مدرک باید تایید شده باشد و کمتر از ۲ سال قبل صادر گردیده باشد.                            ۵
تحصیلات قبلی شما در کانادا( حداقل ۲ سال تحصیلی  تمام وقت را در کانادا گذرانده باشند. )                            ۵
سابقه کار قبلی شما در کانادا(حداقل ۱ سال تمام وقت در کانادا کار کرده باشید با اجازه کار قانونی و شغل شما جزو سطح  ۰ یا A  یا B  در NOC باشد .)                           ۱۰
سابقه کار قبلی همسر شما در کانادا          (حداقل ۱ سال تمام وقت با اجازه کار قانونی )                            ۵
استخدام هماهنگ شده در کانادا                            ۵
اقوام شما یا همسرتان در کانادا شامل :-والدین

-پدر بزرگ یا مادر بزرگ

-فرزند

-خواهر یا برادر

-نوه

-عمه – عمو – خاله –دایی

-خواهرزاده، برادرزاده که بالای ۱۸ سال باشد .در کانادا زندگی کند و شهروندکانادا باشد یا اقامت دائم داشته باشد .

 

۵

 

یک میلیون ویزای کار کانادا تا ۲۰۲۰ صادر خواهد شد

دولت فدرال در سیاست گذاری جدید خود در سال ۲۰۱۸ با این برنامه ریزی پیش رفته است که حدود۳۰۰۰۰۰ نفر را از طریق ویزای کار جذب داشته باشد و این میزان تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان یک میلیون نفر خواهد رسید که این نشان از یک فرصت جهت ورود و مهاجرت به کانادا میباشد.

در انتهای سال ۲۰۱۵ میلادی مدل اکسپرس انتری پایه گذاری شد که متفاوت با سیستم قبلی و حساب شده تر برنامه ریزی شد که حاصل آن ورود و ویزا شدن افراد شایسته و توانا جهت حضور در این کشور میباشد.

متقاضیان با حد اکثر امتیازات اخذ شده برای این کشور ویزا شده و در چند ماه اخیر کف امتیازات به ۴۲۶ امتیاز نیز رسید که پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۹ این کف امتیازات پایین تر هم بیایید و عملا مهاجرت از طریق ویزای اکسپرس انتری راحت تر صورت گیرد و برنامه ی فدرال جهت اخذ مهاجر سریع و تغییر نظام جمعیتی را تحت کنترل داشته باشد.

در سیاست قبلی امتیاز دهی این نوع ویزا داشتن دعوتنامه ی کاری از کانادا ۶۰۰ امتیاز داشت که از انتهای سال ۲۰۱۷ میلادی این آیتم تغییر امتیاز داد و فقط ۵۰ امتیاز را به خود اختصاص داد و باقی امتیازات به سمت انطباق با محیط و سازگاری محیطی و انطباق مدرک تحصیلی با زبان و کار دارد.

طبق پیشبینی ها و تصمیمهایی کخ دولت فدرال اتخاذ کرده پیشبینی میشود در ماههای روبرو تعداد بیشتری از افرادی که مدارک خود را سابمیت کرده و در انتظار هستند تایید شده و به ویزای کاری برسند.

حتی احتمالا تعداد دفعاتی که افراد متقاضی فراخوان میشموند و ارزیابی میشود امتیازات بیشتر باشد و حتی شاید ماهیانه دو بار کف امتیازات اعلام شود.

علاوه بر مدل فدرال یک مدل مهاجرت کاری دیگر نیز در دستور کار کشور کانادا میباشد با عنوان ویزای کاری استانی که تفاوتش با اکسپرس انتری در طول مدت پروسه و اینکه هر استان لیست مشاغل مورد نیاز خود را اعلام میکند و طبق آن ویزا صادر میشود و در حالی که مدل فدرال و اکسپرس انتری معمولا تمامی رشته ها مورد پذیرش است.

برای کسب اطلاعات دقیق تر و جدول امتیاز بندی کامل ویزای کاری کانادا به قسمت مقاله ی مورد نظر رجوع کرده و بازخوانی دقیقی بفرمایید.

 

لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

Translate »