مطالب موجود در بخش مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی

کمک هزینه تولد فرزند در کانادا

کمک هزینه تولد فرزند در کانادا

تولد فرزند در کانادا

تولد فرزند در کانادا می تواند راهی باشد برای گرفتن اقامت دائم کانادا. البته قوانین مهاجرتی کانادا سال به سال دچار تغییراتی می شوند تا جلوی کسانی که از حفره های قانون تولد در کانادا استفاده می کند جهت صرفا رسیدن به مقاصدشان جلوگیری شود.

اما با این وجود اخذ اقامت دائم از طریق تولد فرزند در کانادا همچنان مورد توجه بسیاری است از والدین است که با ویزاهای تحصیلی و مهاجرتی بچه شان را در کانادا بدنیا می اورند تا بتوانند اقامت بگیرند.

البته باید این دوستان با جدیدترین قانونهای شهروندی کانادا اشنا باشند و حتی با هزیته های تولد در کانادا اشنا باشند که ما در این بخش به یکی از قانونهای تولد در کانادا که بعنوان بسته حمایتی دولت کاناداست اشاره می کنیم در اینده از قانونهای جدید شهروندی و تولد در کانادا بیشتر خواهیم گفت.

کمک هزینه تولد فرزند در کانادا

کمک هزینه تولد فرزند در کانادا

برنامه های حمایتی دولت کانادا از تولد فرزند

👈 پیرشدن جمعیت یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری کشورهای جهان بوده به طوری که از آن به عنوان بحرانی بزرگ یاد می‌شود.این موضوع باعث شده تا اکثر کشورهای جهان برای مقابله با این بحران با توسل به #مشوق_های_دولتی در جهت بالا بردن نرخ زاد و ولد در کشورهایشان گام بردارند.

در #کانادا در یک دهه گذشته #مرخصی_زایمان از ۱۰ هفته به ۳۵ هفته و سپس به یکسال افزایش داشته است که نشان از توجه دولتمردان این کشور به موضوع مهم بحران جمعیت دارد. در کشور #کانادا هم‌ اینک زوج‌هایی که صاحب فرزند می‌شوند می‌توانند بدون اینکه دغدغه از دست دادن کارشان را داشته باشند به مدت #یکسال از #مرخصی_زایمان استفاده کنند حتی این مرخصی زایمان می‌تواند با توافق زوجین بین پدر و مادر تقسیم شود.

همچنین، به گزارش TV5 جمعیت #کانادا در سال ۲۰۱۲ به ۳۳ میلیون نفر رسید جمعیت #کانادا در فاصله سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ پنج میلیون و نهصدهزار افزایش داشته است و در این میان #مهاجرت_اولین_عامل_رشد_جمعیت #کاناداست.

در ایالت #کبک (Quebec) در #کانادا افرادی که صاحب #فرزند_سوم می‌شوند از #هدایای بالایی برخوردار می‌شوند. برای مثال برای #فرزند_اول ۵۰۰ دلار، #فرزند_دوم۱۰۰۰دلار و برای #فرزند_سوم ۷۵۰۰ دلار افزایش پیدا می‌کند. البته این بسته‌ها تنها شامل تشویق_های_ملی نمی‌شود بلکه شامل تسهیلات_آموزشی_و_رفاهی_کودکان هم می شود.

کمک هزینه تولد فرزند در کانادا |Canada Child Benefit

همچنین دولت_کانادا در قالب طرح (CCTB) که طرحی حمایت‌کننده از کودکان است علاوه‌ بر پیش‌بینی مزایای_مالیاتی برای خانواده‌ها به ازای فرزند_اول ۲۹۰ دلار و برای فرزندان_دوم_،_سوم_و_چهارم هر کدام ۲۷۰ دلار کمک‌_هزینه_ماهیانه می‌پردازد.
در سال ۲۰۱۶ دو برنامه UCCB یا Universal child care benefit و برنامه CCTB با یکدیگر ادغام شده و برنامه جامع CCB یا Canada Child Benefit معرفی شده است.

 

لازم به ذکر است که این قوانین مختص شهروند کانادایی است یعنی کسی که از لحاظ قانونی شهروند کانادایی محسوب می شوند و اقامت قانونی دارند .

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

مدارک مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

قوانین ازدواج در کانادا

ویزای ازدواج کانادا , ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج صوری

در گذشته تر مرسوم بود افراد از روش ویزای ازدواج به صورت سوری و غیرواقعی خود را به کشور مقصد رسانیده
و از این طریق اقامت آن کشور را اخذ میکردند و برای آن فرد حاضر در کشور مقصد هم کسب درآمد میشد
گرچه به صورت عجیب. در این پست به ویزای ازدواج و نامزدی کانادا و قوانین حال حاضر خواهیم پرداخت.

در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشورهای نعتبر دنیا امریست پیچیده و سخت و معمولا افرادی در این زمینه موفق میشوند
که واقعا قصد ازدواج داشته و مدارک لازم و کافی در این جهت ارائه میدهد و صبوری کرده تا به موفقیت برسد.

به این صورت که برای ویزا شدن از این طریق فرد متقاضی باید مدارک محکم و قوی و مستدلی را جهت ورود و قانع کردن سفارت ارائه دهد.

در حقیقت هر دو طرف این ازدواج باید مدارکی کامل را داشته باشند تا ویزا شوند.

برای مثال یکی از مدارک مهمی که جهت ارائه نیاز میباشد این است مه فرد حاضر در کانادا نشان دهد
علاوه بر هزینه ی زندگی خود به قدری درآمد دارد تا هزینه های فرد دیگری که برای ازدواج معرفی کرده رادارد.

نکته ی بسیار مهم این است که هزینه ی باید درآمد خالص نشان دهد نه اینکه دارایی نشان دهد.و این یکی از مدارک لازم و قطعی این پروسه است.

فلذا توصیه میشود اگر قطعا هدف این است که از طریق ازدواج واقعی قصد ورود به کانادا را دارید دست به این عمل بزنید.
در غیر این صورت موفقیت با ردی ویزا روبرو خواهید شد.

 

 

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج که با نام «اسپانسر کردن همسر» شناخته می شود.
در اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج ، شخصی که می خواهد همسرش را برای مهاجرت به کانادا معرفی نماید ، باید شامل یک سری شرایط باشد.

جهت  استفاده از مهاجرت از طریق اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا می بایست یک خویشاوند درجه اول در كانادا داشته باشد
که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالي ساپورت نماید. اين خويشاوند یا هسر بايد دارای شهروندی كانادا و يا اقامت دائم باشد.
متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز می توانند از این روش استفاده نمایند .

طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند می بایست
به همراه همسر خود به مدت حداقل ۲سال ، از روزی که همسر اقامت دائم کانادایی خود را دریافت نموده است ،
در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد گردید .

 

اسپانسر کردن همسر

اسپانسر علاوه بر اینکه باید یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دائم باشد، شرایط زیر را نیز باید احراز کند:

در صورتی که خود متقاضی قادر به تأمین نیازهای اولیه و اصلی خود نباشد
اسپانسر باید توانایی مالی خویش را جهت تأمین متقاضی و خانواده اش نشان دهد ازجمله این نیاز ها :

۱- خواراک ، پوشاک، مسکن و دیگر نیازهای روزمره زندگی

۲- مراقبت های پزشکی و بهداشتی که تحت پوشش خدمات بهداشت عمومی نمی باشد

شخص اسپانسر باید آماده امضای قرارداد با مراکز زیر باشد:

۱- با دولت کانادا یا کبک که بدینوسیله موافقت می کند تا نیازهای بالا را برای مدت مشخص شده تامین کند.

۲- با فرد متقاضی (اگر بالاتر از ۲۲ سال باشد) که بدینوسیله اسپانسر متعهد می گردد
تا فرد (یا افراد ) اسپانسر شده را برای دوره مشخص حمایت کرده
ومتقاضی نیز  تعهد می دهد که تلاش خود را جهت مستقل شدن انجام دهد.

اسپانسری که همسر یا فرزند خود را اسپانسر می کند، می بایست یا در حال حاضر ساکن کشور کانادا باشد
و یا تعهد نماید، در زمانی که متقاضی به عنوان شهروند دائم وارد کانادا می شوند، در کشور کانادا اقامت داشته باشد.

در ضمن اسپانسر باید حداقل سن ۱۸سال را داشته باشد، زندانی ، ورشکسته و یا تحت پیگرد نباشد.

نکته ی اصلی در فرستادن مدارک برای ازدواج این است که
باید به صورتی  کامل باشد که بتواند فردی که پرونده را بررسی می نماید را قانع  کند که ازدواج واقعی است.
از آنجایی که در سالهای اخیر ، خیلی در این زمینه تقلب شده است ،قوانین دشوار شده
و باید حتما مطمئن باشند که ازدواج واقعی صورت گرفته است.

 

مدارک مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مواردی که می تواند اداره مهاجرت را در مورد پرونده درخواست اقامت از طریق ازدواج به شک اندازد:

  • فاصله ی سنی زیاد بین دو نفر
  • تفاوت در زبان که نتوانند با یک دیگر ارتباط بر قرار کنند .
  • دو نفر دین متفاوتی داشته باشند

از موارد مهمی که میتواند به پرونده کمک نماید ، فرستادن عکس همراه با پرونده است.
این عکسها نباید تنها بصورت دونفری باشند. عکسها باید خانوادگی باشند.
مانند مجالسی که خانواده های دو طرف حضور دارند، مهمانی ها، مسافرتهای گروهی و …!

از دیگر مدارکی که لازم است برای مهاجرت از طریق ازدواج ترجمه و فرستاده بشود:

  • کارت پایان خدمت مرد
  • کپی از همه ی صفحات پاسپورت
  • کپی از کارت PR شخص اسپانسر
  • عدم سوء  پیشینه مرد
  • عقد نامه
  • کارت ملی مرد
  • شناسنامه هر دو طرف
  • مدارک برای اثبات ارتباط

مهاجرت فامیلی به کانادا روش فدرال

مهاجرت خویشاوندی کانادا

مهاجرت فامیلی به کانادا روش فدرال

مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت فامیلی به کانادا

مهاجرت فامیلی به کانادا

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا استفاده و کمک از اقوام و قوم و خویش ساکن در کاناداست. کسانی هستند که در کانادا دارای اقوامی هستند که که با کمک و بواسطه انها می توانند اقدام به مهاجرت کنند.
حال ممکن است این اقوام درجه یک باشند و با سایر اقوام که تحت شرایط خاصی که در این نوشته به آنها خواهیم پرداخت .

مهاجرت فامیلی به کانادا

برای اقدام به کسب اقامت کانادا از روش مهاجرت خویشاوندی فدرال باید یکی از اعضای درجه اول خانواده متقاضی ساکن کانادا باشد و آمادگی پذیرش تعهدات مربوط به روش خویشاوندی را داشته باشد.

هنگام ارائه درخواست مهاجرت فامیلی به کانادا مهم است که هم فرد کانادایی (اسپانسر کننده) و هم فرد متقاضی مهاجرت (اسپانسر شونده) هر دو واجد شرایط لازم جهت تشکیل پرونده باشند.

اگر شما به عنوان یک فرد کانادایی اسپانسر یکی از بستگان خود جهت مهاجرت به کانادا میشوید از نظر قانونی مسئولیت حمایت مالی از فرد مهاجر را هنگام ورود به کانادا دارید. به عنوان فرد اسپانسر کننده شما باید اطمینان حاصل نمایید که فرد مهاجر درخواست هیچگونه کمک مالی دولتی را نخواهد نمود.

روش مهاجرت فامیلی به کانادا به دو گروه زیر تقسیم میشود:

  • مهاجرت همسر، شریک زندگی و فرزندان وابسته.
  • مهاجرت سایر بستگان واجد شرایط

اقدام برای مهاجرت همسر و فرزندان وابسته

همسر شما و همچنین فرزندان وابسته به شما یا همسرتان میتوانند برای کسب اقامت دائمی کانادا واجد شرایط باشند..

درخواستهای روش مهاجرت خویشاوندی برای همسر یا فرزندان میتوانند هم در صورتیکه فرد اسپانسر کننده در داخل و هم اگر خارج از کانادا زندگی کند، تشکیل شود.
به این معنی که برای اقدام به مهاجرت همسر یا فرزندان الزامی به زندگی فرد اسپانسرکننده در کانادا وجود ندارد.

شما میتوانید اسپانسر همسر یا فرزندان وابسته خود یا همسرتان شوید
اگر شهروند یا دارای اجازه اقامت دائمی کانادا بوده و بیش از ۱۸ سال سن داشته باشید.

شما میتوانید به عنوان اسپانسر همسر یا فرزندان خود که با شما در کانادا زندگی میکنند اقدام کنید،
حتی اگر آنها وضعیت اقامت قانونی در کانادا را نداشته باشند، اما واجد شرایط کسب اقامت باشند.

شما همچنین میتوانید به عنوان اسپانسر برای همسر و یا فرزندان خود که در خارج از کانادا زندگی میکنند ا
قدام به تشکیل پرونده مهاجرت نمایید، در صورتیکه ایشان واجد تمام شرایط ضروری باشند.

هنگامی که شما برای همسر یا فرزندان خود یا همسرتان اقدام به تشکیل پرونده درخواست مهاجرت فامیلی به کانادا ( خویشاوندی) میکنید،
باید نشان دهید که توانایی کافی برای سرپرستی و حمایت از آنان را دارید.
هر چند که الزامی به نشان دادن   حداقل درآمد  را (که با حداقل درآمد ضروری برای خانواده ها تطابق داشته باشد) ندارید زیرا نشان دادن حد مشخصی از میزان درآمد مربوط به روش خویشاوندی برای کسب اقامت سایر اعضای خانواده غیر از همسر و فرزندان است.
همچنین در صورتیکه فرزند وابسته شما یا همسرتان خود نیز دارای فرزند یا فرزندانی باشد شما باید از شرایط مالی مشابهی پیروی کنید.

 

شرایط ضروری برای اسپانسر شدن:

  • شما و فرد مورد حمایت از اعضای خانواده شما باید یک قرارداد حمایت مالی امضا کنید
    که شما را متعهد به فراهم کردن حمایت مالی لازم از فرد اسپانسر شونده در صورتیکه ضروری باشد مینماید.
    این توافق نامه همچنین بیان میدارد که در صورتیکه فرد اجازه اقامت دائمی کانادا را کسب نماید
    تمامی تلاش خود را جهت تامین معاش خود به عمل خواهد آورد.
  • شما باید حمایت مالی برای همسر سه سال و برای فرزندان تا ده سال و یا رسیدن به سن ۲۵ سالگی (هرکدام که زودتر فرابرسد) حفظ نمایید.

شرایطی که بر اساس آن ممکن است شما واجد شرایط اسپانسر شدن نباشید:

  • عدم امکان فراهم ساختن حمایت مالی لازمی که قبلا نسبت به کسی متعهد شده بوده و امضا کرده بودید.
  • محکومیت به حکم دادگاه برای پرداخت نفقه یا تامین هزینه های فرزند.
  • دریافت اعانه و وجوه مالی از دولت برای دلایلی غیر از ازکارافتادگی.
  • محکومیت به جرمی جنایی یا جنسی و یا ارتکاب جرم علیه اعضای خانواده خود بسته به شرایطی از قبیل ماهیت جرم ارتکابی، زمان وقوع آن و اینکه آیا محکومیت شامل عفو یا بخشودگی شده بوده.
  • دیرکرد یا عدم پرداخت تعهدات و وامهای مهاجرتی.
  • زندانی بودن.
  • اعلام ورشکستگی مالی که هنوز خاتمه نیافته باشد.
  • در صورتیکه قبلا اسپانسر کسی شده باشید که بعدا از دولت کانادا در خواست کمکهای مالی نموده باشد ممکن است که دیگر واجد شرایط اسپانسر شدن تشخیص داده نشوید.

شرایط دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشند که در اینجا ذکر نگردیده ولی میتوانند باعث شود که شما امکان اسپانسر شدن برای دیگران را نداشته باشید.

اگر شما یک شهروند کانادا هستید که در حال حاضر در خارج از کانادا سکونت دارد،
درصورتی میتوانید اقدام به درخواست مهاجرت به روش فامیلی به کانادا ( خویشاوندی) برای همسر و فرزندان خود نمایید
که قصد شما زندگی و اقامت در کانادا همراه با همسر و فرزندانتان پس از کسب ویزای اقامت باشد.

اگر شما در کبک زندگی میکنید باید کلیه شرایط مهاجرت خویشاوندی کبک  را پس از کسب تاییدیه اداره مهاجرت کانادا مبنی بر واجد شرایط بودن شما جهت اسپانسر شدن داشته باشید.

 

اسپانسر کردن سایر بستگان واجد شرایط

در صورتیکه شما شهروند یا فرد دارای حق اقامت دائمی کانادا باشید
و حداقل ۱۸ سال سن و حضور فیزیکی در خاک کانادا داشته باشید میتوانید اسپانسر بستگان خود به شرح زیر شوید:

  • پدر و مادر
  • پدربزرگ و مادربزرگ
  • خواهران و برادران و فرزندان آنها، نوه ها و فرزندانی که یتیم هستند و زیر ۱۸ سال بوده و ازدواج نکرده باشند
  • بچه های زیر ۱۸ سال که بخواهید سرپرستی آنها را بر عهده بگیرید.
  • یک نفر از بستگان در صورتیکه فرد نزدیکتری که بتواند تحت حمایت شما قرار بگیرد
    و شهروند یا فرد مقیم کانادا باشد و واجد شرایط اسپانسر شدن هم باشد وجود نداشته باشد.

شرایطی که بر اساس آن ممکن است شما واجد شرایط اسپانسر شدن نباشید:

  • عدم امکان فراهم ساختن حمایت مالی لازمی که قبلا نسبت به کسی متعهد شده بوده و امضا کرده بودید.
  • محکومیت به حکم دادگاه برای پرداخت نفقه یا تامین هزینه های فرزند.
  • دریافت اعانه و وجوه مالی از دولت برای دلایلی غیر از ازکارافتادگی.
  • محکومیت به جرمی جنایی یا جنسی و یا ارتکاب جرم علیه اعضای خانواده خود بسته به شرایطی
    از قبیل ماهیت جرم ارتکابی، زمان وقوع آن و اینکه آیا محکومیت شامل عفو یا بخشودگی شده بوده.
  • دیرکرد یا عدم پرداخت تعهدات و وامهای مهاجرتی.
  • زندانی بودن.
  • اعلام ورشکستگی مالی که هنوز خاتمه نیافته باشد.
  • در صورتیکه قبلا اسپانسر کسی شده باشید که بعدا از دولت کانادا در خواست کمکهای مالی نموده باشد
    ممکن است که دیگر واجد شرایط اسپانسر شدن تشخیص داده نشوید.

 

شرایط دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشند که در اینجا ذکر نگردیده
ولی میتوانند باعث شود که شما امکان اسپانسر شدن برای دیگران را نداشته باشید.

وقتی که بستگان خود را برای مهاجرت به کانادا اسپانسر میکنید، بایستی تعهد کتید
که از نظر مالی آنان را حمایت میکنید.
بنابراین بسته به تعداد نفرات خانواده خود در کانادا و بستگان خود در خارج از کانادا باید حداقل درآمدی داشته باشید
که میزن آن توسط اداره آمار کانادا مشخص شده است. (low-income cutoff (LICO)

 

برای اسپانسر شدن:

  • شما و فرد مورد حمایت شما باید یک موافقتنامه حمایت مالی با یکدیگر امضا کنید که شما را متعهد به فراهم ساختن حمایت و پشتیبانی مالی لازم فرد اسپانسر شونده را در صورت نیاز مینماید. این موافقتنامه همچنین فرد اسپانسر شونده را متعهد به انجام حداکثر تلاش برای تامین معاش خود پس از کسب اقامت کانادا مینماید. فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال نیازی به امضای این موافقتنامه ندارند.
  • شما باید متعهد به حمایت مالی از اعضای خانواده خود که توسط شما و به مهاجرت به روش فامیلی به کانادا ( خویشاوندی) مهاجرت نموده اند برای دوره ای بین سه تا ده سال بسته به سن و نسبت آنان با خود شوید. این دوره از زمانی که آنان مقیم کانادا میشوند شروع میشود.

خب دانستنی های مربوط به مهاجرت فامیلی به کانادا را در این بخش به اتمام می رسانم.
در اینده ای نزدیک به مقاله ای در خصوص مهاجرت خویشاوندی کبک را مورد بررسی قرار خواهم داد.

اما نکته ای که در خصوص مهاجرت فامیلی به کانادا باید یاد اور شوم اینکه روابط انسانها چاره ساز بسیاری از مشکلات می باشد .
البته در ایران ما روابط فامیلی قوی تری نسبت به کشور های دیگر مشاهده می کنیم
اما این روابط اخیرا با ورود دنیای مجازی ، به چالش کشیده شده است
که امیدوارم با فرهنگ سازی مناسب بیشتر قدر قوم و خویش و روابط فامیلی خویش را بدانیم.

Translate »