مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

مهاجرت به کانادا با سیستم startup

مهاجرت به کانادا با سیستم startup استارت آپ  بیشتر برای کسانی کارایی دارد که دارای ایده های نو و خلاقی در تجارت و بیزنس هستند و در واقع از طریق ایده های نویی که دارند تحت اسپانسرینگ شرکتهای کانادایی قرار می گیرند .

ویزای استارت آپ کانادا

مهاجرت به کانادا با سیستم startup
مهاجرت به کانادا با سیستم startup

ویزای استارت آپ یکی از ویزاهایی که شرایط اقامت دائم شما و خانواده تان را در کانادا مهیا خواهد کرد. اما چگونه ؟
در واقع این نوع ویزا مال انسانهای که دارای ایده و خلاقیت هستند
و با ارتباط با شرکتهای کانادایی آنها را مجاب می کنند که بر روی ایده و خلاقیتشان سرمایه گذاری کنند.

نکته مهم که باید یاداوری کنم این است که این نوع ویزا ، ویزای سرمایه گذاری شخصی نمی تواند باشد
مگر اینکه خود شرکت کانادایی درخواست مشارکت در سرمایه گذاری به درخواست کننده بدهد.

امار سالانه 2750 پرونده ویزای استارت آپ نشان می دهد که این ویزا تحت تاثیر شرایط خاص  می باشد
و کاملا زیر نظر گرفته می شود. و واقعا برای مهاجران خلاقی است
که دارای ایده های نو هستند با استفاده از این ویزا می توانند زمینه شغلی خود را بسط دهند و اقامت دائم کانادا را بگیرند.

جالب است بدانید که اگر پروژه و ایده مهاجر حتی اگر به ثمر هم نشیند
و نتیجه هم ندهد باز به شخص اقامت دائم کانادا تعلق خواهد گرفت .

که در این بخش به چگونگی شرایط اخد ویزای استارت آپ  می پردازیم :

مهاجرت به کانادا با سیستم startup

🔴اگر می خواهید بدانید واجد شرایط اخذ ویزای استارت آپ و اقامت دائم در کانادا هستید به موارد ذیل توجه کنید:

باید ثابت کنید ایده یا کسب و کاری که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید توسط یک سازمان تعیین شده از سوی کانادا پشتیبانی شده است.مهارت های زبانیداشتن بودجه توافقی کافی

🔴مراحل درخواست ویزای استارت آپ کانادا

پس از آنکه تجارتتان توسط یک سازمان تعیین شده حمایت شد و واجد شرایط تمام ضوابط بودید، مراحل زیر را برای اخذ ویزای استارت آپ دنبال کنید:

🔴بررسی زمان انجام روند کار

زمان روند انجام درخواست کارتان توسط اداره مهاجرت کانادا را بدانید.
این زمان به شما می گوید چه مدت روند درخواست شهروندی و مهاجرت کانادا طول می کشد.
این زمان می تواند بسته به اینکه چه تعداد متقاضی شهروندی و مهاجرت کانادا(CIC) پذیرش می شوند متفاوت باشد.
فاکتورهای مختلفی می تواند روی این مراحل تأثیر بگذارد، از جمله:

تعداد درخواست های کامل پر نشده
تغییرات فصلی در پذیرش درخواست کار
تغییرات در عملکرد اداره مهاجرت و شهروندی کانادا و موارد دیگری که خارج از کنترل اداره مهاجرت و شهروندی کانادا است.

از آنجا که ویزای استارت آپ جدید است و درخواست ها هنوز دریافت نشده است، زمان روند انجام کار هنوز مشخص نیست.

🔴مراحل بعدی پس از درخواست کار

مواردی که باید پس از تقاضای ورود به کانادا به عنوان یک کارآفرین مهاجر بدانید.

🔴درخواست به کار شما چگونه ارزیابی می شود.
زمان روند انجام کارمعاینات پزشکی
عدم سوء پیشینه
تصمیم نهایی در مورد درخواست کار شما
تأییدیه اقامت دائمی

🔴آمادگی برای ورود به کانادا

آماده باشید و بدانید هنگام ورود به کانادا چه چیزهایی در انتظار شماست.

🔴برای ورودتان به کانادا آماده شوید

هنگام ورودتان به کانادا، با افسر آژانس خدمات مرزی کانادا روبرو خواهید شد (CBSA). افسر خدمات مرزی کانادا از شما درخواست مدراک و پاسپورت می کند. قبل از آنکه چمدانهایتان بسته بندی شوند مطمئن شوید که مدارکتان درون چمدانتان نیست و همراهتان است. این کار به ورود سریع شما به کانادا کمک خواهد کرد.

🔴هنگام ورود باید موارد زیر را همراه داشته باشید:

پاسپورت معتبر و یا مدارک سفر. پاسپورت شما باید پاسپورت قانونی و انفرادی باشد.
شما نمی توانید با پاسپورت سیاسی، دولتی یا public affairs مهاجرت کنید.
ویزا و تأییدیه اقامت دائم (COPR). افسر اطمینان حاصل خواهد کرد
که شما قبل از تاریخ انقضا نشان داده شده در ویزایتان وارد کانادا شده اید.
لطفاً توجه داشته باشید که این مدارک تمدید نمی شوند؛ بنابراین، باید قبل از تاریخ انقضاء از آن استفاده کنید.
شواهدی که نشان دهد شما اعتبار مالی لازم برای حمایت از خود و خانواده تان را دارید.

افسر اداره مهاجرت از شما چند سوال می پرسد برای آنکه اطمینان حاصل کند شما هنوز شرایط مهاجرت به کانادا را دارید.
این سوالات مشابه سوالاتی است که هنگام درخواست مهاجرت به آنها پاسخ داده اید.

درصورتیکه به سوالات پاسخ ناقص یا اشتباه دهید،
و یا اگر افسر را متقاعد نکنید که شرایط ورود به کانادا را دارید اجازه ورود به شما داده نمی شود.

چنانچه هنگام ورود مشکلی نداشته باشید، افسر به شما اجازه ورود به کانادا به عنوان ساکن دائم را می دهد.
افسر همچنین آدرس پستی شما در کانادا را تأیید خواهد کرد
و کارت اقامت دائم شما به این آدرس ارسال خواهد شد.

درصورت تغییر آدرس ظرف مدت ۱۸۰ روز بعد از ورود به کانادا لازم است به اداره مهاجرت کانادا بصورت آنلاین اطلاع دهید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Share

You may also like...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.