مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت : ویزاها انواع مختلفی دارند که یکی از سختگیرانه ترین ویزاها ، ویـــــــزای ترانزیت محسوب می شود که به نوعی برای جلوگیری از پناهندگی وضع شده است. سفیرن سروش سعادت بعنوان راهنما و مشاور در زمینه مهاجرت به کانادا شما را با این نوع ویزا بیشتر اشنا می کند.

ویزای ترانزیت را بهتر بشناسیم

ویزای ترانزیت

یکی دیگر از انواع ویزاها ویزای ترانزیت است که یکی از دوستان راجبش سوال پرسیده بود. در این بخش توضیحاتی راجب ارایه خواهم داد.

اساس کار ویزای ترانز یت برای جلوگیری از پناهندگی در کشورهای توسعه یافته است
که برای همین منظور این ویزا در این کشورها اجرا می شود.

ویزای ترانز یت یکی از سختگیرانه ترین نوع ویزا ها بشمار می رود.
این مقررات مسافر را مجبور می کند با آنکه دارای روادید ورود قانونی از یک کشوری می باشد،
صرفاً به خاطر توقف چند ساعته ی اجباری در فرودگاه کشوری ثالث
و تنها به خاطر تعویض هواپیما، مجبور به گرفتن ویزای تــــــــــــرانزیت شود.

اما سوال یکی از دوستان در این مورد:

سلام دوستان
من چون حرف های متناقضی شنیدم میخوام از دوستانی که اینجا هستند یک بار برای همیشه بپرسم
که اگر در پرواز به کانادا یا هر جای دیگه پرواز غیر مستقیم داشته باشیم باید از کشوری که توش توقف داریم ویزای ترانزیت بگیریم از قبل؟
بعضی ها میگن چون از فرودگاه خارج نمیشیم هیچ نوع ویزایی نمیخاد
ولی از طرفی دیدم که در سیستم شینگن ویزایی تحت عنوان ویـــــــــزای ترانزیت دقیقا به همین منظور تعریف شده
یک سری کشور ها برای توقف توی فرودگاهشون و تعویض هواپیما ویزایی به اسم ویزای ترانزیت درخواست می کنند.
البته این ویزا برای شهروندان کشورهای محدودی از جمله ایران اجباری هست.
همه کشور های اروپایی حوزه شینگن برای توقف هر چند کوتاه توی فرودگاه شون این ویزا رو درخواست می کنند.
البته اگر مقصد نهایی شما آمریکای شمالی باشه نیازی به دریافت ویزای ترانزیت شینگن ندارید.

برای بعضی از کشورها هم اگر توقف توی فرودگاه از مدت زمان خاصی بیشتر باشه شما نیاز به دریافت ویـــــــــــزای ترانزیت دارید.
مرجع مشخص و جامعی برای فهمیدن اینکه تعویض هواپیما در کشوری نیاز به ویزای ترانزیـــــــــــت داره یا نه وجود نداره.
برای ایرلاین هایی که به ایران پرواز دارند آژانس های مسافرتی در این زمینه اطلاعات کامل دارند
ولی برای سایر کشورها باید توی سایت وزارت خارجه اون کشور، سایت ایرلاین و یا گوگل دنبالش بگردید.

انواع ویزای ترانـــــــــــزیت

ویزای ترانزیت خود به دو نوع کوتاه مدت فرودگاهی که می تواند از یک ساعت تا چند ساعت
و ویزای ترانزیت بلند مدت که معمولاً حداکثر تا سه روز می باشد تقسیم می شود.

در حالت نوع اول مسافر فقط داخل خود فرودگاه پس از انتظار چند ساعته در سالن ترانزیت، هواپیما را تعویض کرده و به مسیر خود ادامه می دهد.
در این نوع ویزای ترانزیت مسافر مجاز به خروج از فرودگاه و عبور از مرز هوایی نمی باشد.
این نوع ویزای ترانزیت به ویزای نوع A در ویزای های شنگن معروف می باشد.

در حالت نوع دوم مسافر مجاز به ترک فرودگاه و رساندن خود به فرودگاه دیگر در همان شهر و یا شهر دیگر می باشد.
این نوع ویزای ترانزیت به ویزای نوع B در ویزای های شنگن معروف می باشد.
در ماه مه سال ۲۰۱۰ کشورهای شنگن نیز مانند بریتانیا اعلام نمودند
در صورتیکه مسافرین ایرانی دارای هر نوع از روادید ورود کشورهای آمریکای شمالی باشند نیازی به اخذ ویزای ترانزیت ندارند.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Share

You may also like...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *