مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

شرایط سیتیزن شیپی کانادا

هر آنچه که درباره سیتیزن کانادا باید بدانید از شرایط تا اخرین قوانین ۲۰۱۹ در این مقاله نوشته شده است.

بررسی قوانین و شرایط سیتیزن شیپی کانادا

سیتیزن کانادا

قبل از نگارش کلی به سوالات شما پیرامون این موضوع خواهیم پرداخت که جواب به همین سوالات کل زاویای سییتیزنی کانادا را در بر می گیرید.

لیستی از مهمترین سوالات شما :

  • سیتی زن کانادا چیست؟
  • قانون سیتی زن کانادا چه می گوید؟
  • سیتی زن شیپی کانادا در مفهوم کانادایی ها ؟
  • شرایط سیتی زن شیپی کانادا کدامند ؟
  • شرایط درخواست فرم سیتیزن شیپ کانادا کدامند ؟
  • قوانین الحاقی سیتی زن کانادا کدامند ؟
سیتی زن کانادا
سیتی زن کانادا

سیتی زن کانادا چیست؟

بندهای ۳ و ۴ قانون سیتی زن شیپ اشخاصی را توصیف می کند که جزو سیتی زن کانادا می باشند یا نمی باشند. در مجموع، فردی سیتی زن کانادا محسوب می شود که :

متولد کانادا باشد: کودک متولد کانادا از یک دیپلمات خارجی رسمی بواسطه عامل تولد ” کانادایی” محسوب نمی شود، مگر اینکه والد دیگری سیتی زن کانادایی داشته باشد یا در هنگام تولد فرزند مقیم دائم کانادا باشد ( ۳(۲) قانون مذکور).

·          افراد از طریق فرآیند “قبول تابعیت” در کانادا، سیتی زن کانادا می شوند ( یعنی آنها قبل از اینکه سیتی زن کانادا شوند مقیم دائم کانادا بوده اند).

افراد خارج از کانادا متولد شده و یکی از والدین شان درهنگام تولد، سیتی زن کانادا باشد چراکه آن والد یا متولد کاناداست یا که در کانادا قبول تابعیت کرده است (اولین نسل متولد خارج از کانادا)

شخصی ممکن است سیتی زن کانادا گردد اگر از ۱ ژوئن سال ۱۹۴۷ تا بحال و شامل ۱۶ آوریل ۲۰۰۹ از یک والد کانادایی متولد شده باشد.

شخصی ممکن است که سیتی زن کانادا باشد اگر توسط والد کانادایی در یا پس از ۱ ژانویه ۱۹۴۷ به فرزند خواندگی درآید.

قانون سیتی زن کانادا چه می گوید؟

قانون سیتی زن کانادا توسط  قانون سیتی زن شیپ (R.S.C., 1985,c. C-29) از سال ۱۹۷۷   اعلام شد. این قانون تعیین می کند که چه کسی صلاحیت سیتی زن کانادا را دارد. این قانون با قانون سیتی زن شیپ قبلی در سال ۱۹۷۷  جایگزین شده است که تحت چهار اصلاحیه عمده در سال های ۲۰۰۷، ۲۰۰۹، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ قرار گرفته است.

سیتی زن شیپ کانادا معمولا در کانادا توسط تولد و  بر مبنای اصل خاک یا Just soli ، یا تولد هنگامی که حداقل یکی از والدین سیتی زن کانادایی باشد یا توسط انتخاب یک سیتی زن کانادایی تحت قوانین اصل خون Just Sanguinis بدست می آید. اما، سیتی زن کانادا به مقیم دائمی کانادا نیز تعلق می گیرد.

مقیم دائمی کسی است که از طریق ” قبول تابعیت “به مدت یک دوره زمانی مشخص در کانادا زندگی کرده است. اداره مهاجرت، پناهندگان و تابعیت کانادا (IRCC، سابقا موسوم به اداره تابعیت و مهاجرت، یا CIC) اداره دولت فدرال می باشد که مسئول موضوعات مرتبط با سیتی زن شیپی، شامل تایید، اعطا، انصراف و لغو سیتی زن شیپ است.

در ۱۹ ژوئن سال ۲۰۱۷، این قانون برای چهارمین بار توسط ۴۲ امین پارلمان کانادا اصلاح و تدوین گردید.

سیتی زن شیپی کانادا در مفهوم کانادایی ها ؟

در حقیقت، سیتی زن شیپی کانادا به معنای همکاری با کانادایی های دیگر برای ساخت کانادای قوی تر، و اطمینان از ارزش ها، آرمان ها و اهدافی است که در نهادها، قوانین و  روابط با یکدیگر منعکس می گردد.

ارزش های کانادایی  شامل آزادی، احترام به تفاوت های فرهنگی و التزام به عدالت اجتماعی است. سیتی زن کانادا مفتخر است که یک ملت صلح جویی می باشد. در حقیقت، کانادایی ها یا سیتی زن های کانادا در اقصی نقاط جهان به عنوان صلح بانانی عمل می کنند.

کانادا کشوری بزرگ با جمعیت  کم می باشد.  کانادا یک سبک دولت فدرال منحصر بفردی را توسعه و گسترش داده است که بر مبنای مصالحه و همزیستی می باشد. ارزش کانادا به دموکراسی اش می باشد، و هر سیتی زن کانادایی ترغیب می شود تا به سهم خود در این دموکراسی شریک شود.

قوانین کانادا بر پایه ارزش های دموکراتیک بنا شده است. ارزش های کانادایی عبارت است از:

  • برابری؛
  • احترام به تفاوت های فرهنگی؛
  • آزادی؛
  • صلح؛
  • قانون و نظم.

در صورتی که شما به این ارزش ها احترام بگذارید، زمانیکه شما سیتی زن کانادا می شوید مسئولیت هایی بر عهده شما می باشد.

شرایط سیتی زن شیپی کانادا کدامند ؟

جهت درخواست سیتی زن شیپ کانادا، شما بایستی:

  • به هنگام درخواست سیتی زن شیپی کانادا، سن شما بایستی بالای ۱۸ سال باشد.
  • مدرکی را تهیه فرمایید دال بر اینکه شما می توانید به یکی از دو زبان رسمی کانادا (انگلیسی یا فرانسوی) صحبت کرده و بنویسید.
  • مقیم دائم (PR) کانادا باشید.
  • به عنوان مقیم دائم کانادا به مدت ۱۰۹۵ روز از ۵ سال را قبل از درخواست سیتی زن شیپی کانادا، در کانادا زندگی کرده باشید.
  • به مدت ۳ سال در طی ۵ سال اخیر مالیات های تان را پرداخت کرده باشید و هیچ گونه مالیات بر درآمد مشمول حالتان نباشد.

در مورد شرایط سیتی زن کانادا، یادآوری می شود که؛

  • جهت سیتی زن شدن، لازم است که شما از معیارهای زبان کانادایی (CLB) سطح ۴ برخوردار باشید.
  • جهت سیتی زن شدن، همچنین لازم است که شما در آزمون سیتی زن کانادا شرکت نمایید. شما در این آزمون به سوالاتی درباره حقوق و مسئولست های سیتی زن کانادا و تاریخ، جغرافیا، اقتصاد، دولت، حقوق، سمبول ها پاسخ می دهید. سوالات چند- گزینه ای بوده و به دو زبان فرانسوی و انگلیسی می باشد و مدت آزمون ۲۰ دقیقه است.

شرایط درخواست فرم سیتیزن شیپ کانادا کدامند ؟

فرم CIT 0002E یا همان فرم سیتی زن شیپ کانادا توسط افراد ۱۸ سال به بالا  استفاده می شود، که مقیم دائم بوده اند و حالا سیتی زن کانادا را درخواست می دهند. در حقیق فرم سیتی زن شیپ کانادا برای افراد متقاضی سیتی زن شیپی کانادا بوده و مستلزم معیارهای عمومی زیر است:

  • اشخاص بالای ۱۸ سال سن داشته باشند.
  • اقامت دائم کانادا را داشته باشند (به مدت ۱۰۹۵ روز از ۵ سال قبل از درخواست).
  • دانش زبان فرانسه یا انگلیسی کافی برای انجام یک مکالمه ساده را داشته باشند.
  • دانش عمومی درباره تاریخ، جغرافیا، دولت و حقوق و مسئولیت های سیتی زن شیپ برای گذراندن آزمون سیتی زن شیپ را داشته باشند.

مراحل موجود در فرآیند سیتی زن شیپ کانادا با استفاده از فرم سیتی زن شیپ CIT 0002DE عبارت است از:

  • تکمیل سریع و صحیح فرم درخواست تان.
  • پرداخت آنلاین هزینه دولتی تکمیل فرم.
  • جمع آوری مدارک پشتیبان تان و تحویل آنها همراه با فرم درخواست تان به CIC.
  • آمادگی برای آزمون و مصاحبه سیتی زن شیپ به هنگام اعلام CIC.
  • مراسم ادای سوگند سیتی زن شیپی، پس از پذیرش سیتی زن شیپی کانادا.

قوانین الحاقی سیتی زن کانادا

به موجب قوانین سیتی زن قدیمی کانادا C-24 (19 جولای ۲۰۱۵) ( یا قانون تقویت سیتی زن شیپ کانادا)؛

  • اگر ۴ سال از ۶ سال اقامت تان را در کانادا زندگی کرده باشید، شما شانس درخواست سیتی زن شیپ کانادا را داشتید.
  • اگر به مدت ۱۸۴ روز به عنوان مقیم دائم در کانادا زندگی کرده باشید، می توانستید متقاضی سیتی زن کانادا باشید.
  • اگر شما در آزمون های زبان برای افراد سنین ۱۴-۶۴ ساله قبول نمی شدید، شما نمی توانستید درخواست سیتی زن دهید.
  • همچنین، اگر دولت کانادا شما را به عنوان تهدید ملی درنظر می گرفت، حق لغو سیتی زن شیپ شما را داشت.

اما به موجب قوانین جدید سیتی زن  C-6(19ژوئن ۲۰۱۷)؛

  • مهارت زبانی در قوانین جدید از ۱۴-۶۴ سال به ۱۸-۵۵ سال تغییر یافت، همین امر درخواست سیتی زن شیپ کانادا را آسانتر می سازد.
  • درمورد اقامت دایم کانادا، اگر شما ۳ سال از ۵ سال را در کانادا مقیم باشید می توانید درخواست سیتی زن شیپ کانادا را بدهید.

قوانین قبلی درخواست های سیتی زن را برای خارجی ها مشکل می ساخت، اما قوانین جدید درخواست سیتی زن شیپ کانادا را آسانتر می سازد.

[تعداد: ۴    میانگین: ۳.۸/۵]
Share

مهاجرت به کانادا با سفیران سروش سعادت

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که...

You may also like...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.