مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

اقامت کانادا از طریق ازدواج

بررسی شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج در سال ۲۰۱۹

اگر دنبال اطلاعات دقیق وکاملی از شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج هستید این مقاله برای شما نوشته شده است.

علاوه بر توضیحات کامل و دقیق درباره شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج به بررسی مزایا و معایب و محدودیتها و انواع درخواستهای این روش نیز خواهیم پرداخت.


با جواب دادن به سوال شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟ به بررسی نهایی این موضوع خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

در این مقاله ما تمام سعی خود را بر این مبنا قرار داده ایم که پاسخ گوی سوال شما باشیم. البته در این زمینه سوالات پیرامونی محور اصلی مقاله رو هم بررسی می کنیم.

اقامت کانادا از طریق ازدواج
اقامت کانادا از طریق ازدواج

لیستی از سوالات که پاسخ دادن به آنها می تواند کمک شایانی به درک موضوع کند

  1. اقامت کانادا از طریق ازدواج امکانپذر می باشد؟
  2. اقامت کانادا از طریق ازدواج صوری چگونه است؟
  3. دریافت اقامت کانادا از طریق ازدواج با چه شرایطی انجام می شود؟
  4. شرایط گرفتن اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟
  5. قوانین مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج کدامند؟
  6. هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج چقدر است؟
  7. شرایط اقامت در کانادا از طریق ازدواج کدامند؟
  8. مدت زمان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج چقدر است؟
  9. مدارک اقامت از طریق ازدواج در کانادا کدامند؟
  10. شرایط اخذ شهروندی از طریق ازدواج کدامند؟
  11. مزایای مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی کدامند؟
  12. معایب مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی کدامند؟

اقامت کانادا از طریق ازدواج امکانپذر می باشد؟

بله . مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج یکی از انواع مهاجرتهایی است که بارها و بارها اتفاق افتاده است .
البته استفاده از این روش امروزه دیگر به اسانی گذشته نیست. و شرایطش سختتر شده است که در ادامه این مقاله به آن اشاره خواهیم کرد.

اقامت کانادا از طریق ازدواج صوری چگونه است؟

اقامت کانادا از طریق ازدواج صوری پدیده ای بوده که در گذشته بسیار استفاده می شده .
در گذشته تر مرسوم بود افراد از روش ویزای ازدواج به صورت صوری و غیرواقعی خود را به کشور مقصد رسانیده
و از این طریق اقامت آن کشور را اخذ میکردند و برای آن فرد حاضر در کشور مقصد هم کسب درآمد میشد
گرچه به صورت عجیب.
در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشورهای نعتبر دنیا امریست پیچیده و سخت و معمولا افرادی در این زمینه موفق میشوند
که واقعا قصد ازدواج داشته و مدارک لازم و کافی در این جهت ارائه میدهد و صبوری کرده تا به موفقیت برسد.

موضوع : شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟

سوالی که ذهن تمام متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا از طریق ازدواج را مشغول نموده است این است، شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟

یکی از راه های مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت، مهاجرت از طریق ازدواج می باشد. برای دریافت اقامت از طریق ازدواج شما در مرحله اول باید با یک شخص که شهروند کانادا و یا اقامت دائم کانادا را دارد ازدواج نمائید.

از آنجایی که بسیاری از افراد تلاش کرده اند از راه های تقلبی برای اخذ این ویزا اقدام نمایند، کشور کانادا در این خصوص قوانین زیادی را وضع نموده است.

نکته ای که حائز اهمیت است این است که شما حتی اگر به طور قانونی با یک شهروند کانادایی ازدواج نموده باشید، فرایند دستیابی به اقامت این کشور آسان نیست.

بنابراین برای درخواست اقامت از طریق ازدواج شما باید اسناد و مدارک معتبری را ارائه دهید و همچنین شرایط لازم را باید احراز نمائید.

قوانین مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج کدامند؟

قوانین مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج در واقع شامل قوانین شهروندی کانداست و قوانین گرفتن اقامت دایم کانادا.
و امروزه این قوانین دایما بروزرسانی می شوند تا جلوی مهاجرت های غیرقانونی گرفته شود.
در واقع این قوانین بر پایه اخذ مدارک معتبر و اعتبار سنجی ویژه نهادینه شده اند که در ادامه این مقاله به تعدادی از این مدارک اشاره خواهیم کرد.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج چقدر است؟

این سوال سوالی نیست که بشود جواب دقیقی به ان داد چون متغیرهایی درون هر پرونده ای مهاجرتی وجود دارند که باید دقیقا بررسی شوند .
این متغیر ها گاهی به عوامل خارج پرونده هم بستگی دارند مانند قیمت دلار .
در این خصوص به منوی هزینه مهاجرت به کانادا مراجعه کنید تا اطلاعات مفیدی کسب کنید.

شرایط اقامت در کانادا از طریق ازدواج کدامند؟

سوالی که در این مرحله برای کلیه متقاضیان پیش می یاید این است که شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟ قبل ای پاسخ به این سوال انواع درخواست اقامت از طریق ازدواج را خدمتتان ارائه می دهیم.

انواع درخواست اقامت همسر در کانادا

اگر شما با یک شهروند کانادایی ازدواج کرده اید، دو روش اصلی برای درخواست حمایت از همسر خود در کانادا را در اختیار دارید.

در حالت اول همسر شما ممکن است تحت عنوان ویزای تحصیلی یا دانشجویی وارد کشور شده باشند.

در این صورت در صورت ازدواج با یک شهروند کانادایی می توانید اقامت بلند مدت کشور کانادا را دریافت نمائید و به عبارتی دیگر حمایت اسپانسر داخلی را داشته باشید.

در حالت دوم شما این امکان را دارید که با یک شهروند کانادایی خارج از کانادا ازدواج نمائید و در جهت اخذ ویزا و اقامت کانادا اقدامات لازم را انجام دهید.

در این صورت نیز شما باید حمایت شخصی که با شما ازدواج نموده است را دریافت نمائید.

شرایط اخذ شهروندی از طریق ازدواج

اولا، حامی شما برای حمایت از شما در کانادا به عنوان همسر، باید به صورت قانونی شریک زندگی شما شود. سپس شما می توانید برای درخواست اقامت و اخذ ویزا اقدام نمائید.

 برای دریافت شهروندی از طریق ازدواج شما باید در مدت زمان لازم، طبق مقررات وضع شده آن کشور، در کشور حضور داشته باشید و اقامت بلند مدت کشور را داشته باشید.

متاسفانه در کشور کانادا ارائه سند ازدواج و اثبات ازدواج خود برای دریافت شهروندی کافی نیست و باید در مدت زمان زیادی در این کشور حضور داشته باشید و در طی این مدت زمان باید به صورت قانونی متاهل باشید.   

مزایای مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی

مهمترین مزیت اخذ اقامت از این طریق، این است که شما می توانید به ویزای اقامت دائم بدون نیاز به نشان دادن منابع مالی کافی برای مهاجرت به کانادا، دسترسی پیدا کنید.

زیرا در این حالت این امکان وجود دارد که پردازش انجام شده توسط همسر یا حامی مالی شما انجام شود و هرگونه مسئولیت مالی را در جهت ارائه تمکن مالی جهت حمایت از شما ارائه دهد.

در این نوع ویزا امکان پذیرفته نشدن درخواست شما در صورت نداشتن مهارت و تجربه کاری کافی، وجود ندارد. زیرا در این نوع ویزا قصد دولت جهت حفاظت از سازمان خانواده می باشد.

معایب مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی

مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی دارای مشکلاتی می باشد. مشکل اصلی در اثبات قانونی بودن و مشروعیت ازدواج است.

اگرچه جهت اثبات ازدواج خود، نشان دادن اینکه یک ازدواج قانونی است و یا ارائه یک گواهی معتبر ازدواج کافی است و یا اثبات داشتن یک زندگی مشترک از طریق ارائه شواهدی از قبیل عکس است می تواند منجر به دریافت اقامت شود، ولی شما برای دریافت اقامت بلند مدت و یا دریافت شهروندی باید در مدت زمان زیادی رابطه خود را با همسر خود حفظ نمائید.

حامی مالی شما باید دارایی به اندازه سه سال زندگی شما ارائه دهد و در صورت داشتن فرزند باید تمکن مالی را جهت حمایت از فرزند شما تا سن ۲۵ سالگی ارائه دهد.

لیست مدارک متقاضی برای واجد بودن شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟

برای واجد شرایط بودن شما باید مدارکی را جهت اخذ ویزا از طریق ازدواج ارائه دهید. لیست مدارک مورد نیاز شما شامل موارد زیر می باشد:

  • ارائه عکس های کافی مشترک در مکان ها و زمان های مختلف
  • سوابق مبتنی بر تماس تلفنی و یا تماس های ایمیلی خود و همسرتان
  • عکس از مراسم عروسی خودتان
  • اسناد و مدارک از قبیل بلیط های هواپیمائی خود
  • ارائه گذرنامه معتبر

در بعضی مواقع ممکن است از شما مدارک بیشتری نیز تقاضا نمایند.

علاوه بر این، فرم های شما باید کاملا بدون هیچ گونه اطلاعات از دست رفته تکمیل شود. هرگونه خطا به طور قابل توجهی برنامه شما را به تاخیر می اندازد و یا حتی منجر به نپذیرفته شدن می شود.

شما همچنین باید ثابت نمائید که یک سال قبل از ارائه درخواست خود با شخصی که شهروند کشور کانادا را دارد، ازدواج کرده اید و مدارکی را جهت اثبات این امر ارائه دهید.

لیست مدارک شهروند برای واجد بودن شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟

شهروند کانادا نیز برای اخذ اقامت شما باید مدارکی را ارائه دهد، این مدارک شامل موارد زیر می باشد:

  • حساب های بانکی مشترک و یا کارت های اعتباری
  • پرداخت مالیات ملک مسکونی که در اختیار دارید
  • اثبات پرداخت اجاره مسکن مشترک
  • ارائه شواهدی مبنی بر خرید مشترک، به ویژه برای اقلام خانگی
  • ارائه اسناد مهم از جانب هر دو طرف که نشان دهنده آدرس مشترک است. مانند اسناد شناسایی، گواهی نامه رانندگی، پرداخت های بیمه و…
  • در صورت دارا بودن فرزند ارائه مدارکی که نشان دهنده فرزندان یک یا هر دو طرف است، الزامی است.

در پایان

همان طور که مطالعه فرمودید پاسخ سوال خود را در خصوص ” شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج کدامند؟ ” در این مقاله می توانید به دست بیاورید.

برای مهاجرت به کشور کانادا راه های متفاوتی وجود دارد و در حال حاضر بهترین گزینه برای ورود به این کشور مهاجرت از طریق تحصیل در کانادا می باشد.

تحصیل در کانادا این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که در مدت زمان کم تری و در شرایط بسیار آسان تری به اقامت کشور کانادا دست یابید.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اقامت کانادا از طریق ازدواج، می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]
Share

مهاجرت به کانادا با سفیران سروش سعادت

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که...

You may also like...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.