اقامت در کانادا بدون مدرک زبان

بررسی دقیق و کامل سوال اقامت در کانادا بدون مدرک زبان

اگر دنبال اطلاعات کامل و جواب دقیقی در مورد سوال اقامت در کانادا بدون مدرک زبان هستید که در واقع شامل مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان نیز می شود این مقاله در کامل بخوانید.

همهچنین با مطالعه این مقالات علاوه بر محور اصلی سوال به مسایل پیرامونی آن نیز نظیر شرایط و محدودیتها و امتیازات و نقش مدرک زبان در مهاجرت نیز خواهیم پرداخت.

در این راستا دانستن حواب سوالات مشابه زیر نیز می تواند به مفهوم و هدف از این سوال کمک شایانی کند :

  • با شرایط جدید قوانین مهاجرتی در سال ۲۰۱۹ آیا اقامت در کانادا بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد؟
  • در مورد بهترین برنامه های مهاجرتی کانادا چه می دانید؟
  • در سیستم های امتیازی ارائه مدرک زبان الزامی است. ؟
  • نقش مدرک زبان در مهاجرت به کانادا چگونه است؟
  • اقامت در کانادا بدون مدرک زبان از چه راههایی امانپذیر است ؟
  • شرایط اقامت در کانادا بدون مدرک زبان کدامند؟
  • امتیاز زبان برای مهاجرت به کانادا چگونه محاسبه می شود؟
  • امتیاز آیلتس در مهاجرت کاری چقدر تاثیر دارد؟
  • اقامت کاری کانادا بدون مدرک زبان چگونه ممکن است؟
  • مهاجرت به کانادا بدون داشتن مدرک زبان چگونه ممکن است؟
  • راههای مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان کدامند؟
 اقامت در کانادا بدون مدرک زبان

در سیستم های امتیازی ارائه مدرک زبان الزامی است. ؟

در سیستم های امتیازی ارائه مدرک زبان الزامی است.

اگر شرایط و مدارک برخی ویزاها را که معرفی می کنیم دارا باشید، اقامت در کانادا بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد.

نقش مدرک زبان در مهاجرت

برای مهاجرت به بهترین کشورها ارائه مدرک زبان در اکثر برنامه های مهاجرتی الزامی است و امتیاز دارد.برای متقاضیان طرق متفاوتی جهت مهاجرت به کانادا تعریف شده که در هر برنامه نیازمندیهای آن مشخص است.اگر از طریق برنامه های مهاجرتی به عنوان نیروی کار متخصص قصد مهاجرت دارید مدرک زبان الزامی است.

اگر به عنوان کارآفرین و یا سرمایه گذار نیز قصد مهاجرت به کانادا را دارید، باز هم مدرک زبان امتیاز دارد.اگر بخواهید به عنوان همراه نفر اصلی ( همسرتان) به کانادا بروید، بنا به نوع ویزا ارائه زبان الزامی نیست.در پروسه های مهاجران متخصص (skiled worker) ارائه مدرک زبان از سوی همراه متقاضی اصلی امتیازآور است.

برنامه های مهاجرت از طریق تخخص یا همان ویزای کاری کانادا در بدو امر نیاز به ارائه مدرک زبان خواهد داشت.

امتیاز زبان برای مهاجرت به کانادا

کشور کانادا به دلیل جذب بیشتر مهاجر در سال های اخیر نسبت به سایر کشورها از بهترین گزینه های مهاجرت است.اگر شما هم مایل به اخذ اقامت
این کشور هستید می توانید به طرق متفاوتی این درخواست را ارائه دهید.مهم است که شما برای مهاجرت به کانادا کدامیک از برنامه ها و ویزاهای این کشور مدنظرتان باشد.

بهترین نوع مهاجرت به این کشور مهاجرت از طریق تخصص و مهارت بوده که در بدو امر همراه با PR کاناداست.اکثر متقاضیان به جهت
مهاجرت کم هزینه مایل به اخذ اقامت دائم کانادا از این طریق می باشند.در این پروسه سیستم امتیازبندی از سوی اداره مهاجرت تعریف شده
و متقاضی باید امتیاز کافی را اخذ نماید.


PR کانادا چیست ؟
کارت اقامت دائم (Permanent Resident Card) یا همان PR کانادا کارت تعیین وضعیت افراد مقیم کانادا(افرادی که هنوز شهروند کانادا نشده) یعنی پاسپورت کانادایی ندارند می باشد که با آن می توانند به کانادا سفر کنند.

ارائه مدرک زبان از نیاز های اصلی این برنامه می باشد که هر نمره ای از آیلتس امتیاز خاص خود را داراست.شما برای رقابت با سایر متقاضیان
برای واجد شرایط و انتخاب شدن نیاز به آیلتس جنرال بالاتر از ۷ دارید.

امتیاز آیلتس در مهاجرت کاری

اولین قدم شما، کشور کانادا هر ساله برای جذب ینروی متخصص لیست مشاغل مورد نیاز را اعلام می کند.اگر شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز باشد، سپس نیاز است که به دنبال اخذ امتیازات لازم باشید.سن، تحصیلات، سابقه کاری مرتبط و مدرک زبان از پارامترهای اصلی در کسب امتیاز متقاضی محسوب می شوند.

شما در این برنامه نیاز دارید که حداقل با توجه به شرایط و قوانین روز به یک حد نصابی از امتیاز برسید.اگر حداقل امتیاز مورد نیاز را در مرحله اول بدست آوردید می توانید درخواست خود را به اداره مهاجرت ارائه نمائید.حداقل امتیاز آیلتس از سطح ۶ جنرال در نظر گرفته شده است و باید در هر چهار مهارت حداقل ۶ را کسب کنید.

حداقل نمره مورد نیاز ۶ است، اما افرادی که می خواهند شانس خود را افزایش دهند باید آیلتس بهتری ارائه نمایند.

سایر برنامه ها که نیاز به زبان دارد

اگر هدف شما سرمایه گذاری یا کارآفرینی در این کشور است، می بایست باز هم امتیاز زبان را کسب نمائید.می توان گفت
هر برنامه ای که از ابتدا منجر به اخذ اقامت دائم کانادا  PR می شود نیاز به مدرک زبان دارد.
کانادا در اکثر ایالت ها نیاز به کارآفرین و سرمایه گذار دارد و سیستم انتخاب آن شخص را هم امتیازی کرده است.

مدرک زبان نیز در این پروسه ها از عوامل اصلی است و ارائه این مدرک الزامی و امتیازآور است.
البته مدرک زبان در کنار سابقه کارآفرینی، سرمایه کافی، ایجاد موقعیت کار و …. از موراد امتیازآور این پروسه است.

آنقدری که ارائه سطح بالای زبان در مهاجرت کاری امتیاز دارد در پروسه کارآفرینی به این صورت نمی باشد.
در پروسه های ویزای کاری نفر اصلی امتیازات خود را می تواند با شرایط و مدارک همراهش افزایش دهد.

ارائه مدرک زبان آیلتس از سوی همسر متقاضی در پروسه های مهاجرتی نیز می تواند به امتیاز نفر اصلی بیفزاید.

اقامت در کانادا بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد؟

اگر شما بتوانید واجد شرایط ویزاهای تحصیلی کانادا شوید این امر امکان پذیر خواهد بود.اگر شما شرایط تحصیل در کانادا را دارا باشید این بهترین راه است که
بتوانید بدون مدرک زبان اقدام نمائید.در پروسه اخذ پذیرش از کالج یا دانشگاه ها می توانید بدون مدرک زبان برای برخی از این موسسات اقدام نمائید.
دانش آموزانی که در مقطع دبیرستان هستند یا به تازگی دیپلم را اخذ کرده اند شانس بهتری در این پروسه دارند.

شما کافیست از یک سطح حداقلی از زبان انگلیسی بهره مند باشید تا در دانشگاه با یک مصاحبه پذیرش شوید.
ابتدا شما در آن کالج یا دانشگاه قبل از شروع برنامه تحصیلیتان دوره ی زبان را می گذرانید.اگر دانشجو هستید
و میل دارید بدون مدرک زبان اقدام نمائید حتما با یک وکیل مشورت نمائید.

این راه مناسب هر دانشجویی نبوده و اگر فاصله تحصیلی شما زیاد باشد شانس اخذ ویزای تحصیلی کم می شود.

توصیه وکلای مهاجرتی

اکثر متقاضیانی که مشکل ارائه مدرک زبان دارند می توانند نیز به عنوان همراه دانشجو نیز اجازه کار بگیرند.در صورتی که
دانشجو موفق به اخذ ویزای تحصیلی شود نفر همراه همسرش می تواند اجازه کار تمام وقت بگیرد.
در این پروسه کافی است دانشجو مدرک زبان حداقلی را دارا باشد تا نفر همراه بدون نیاز به زبان ویزای کار بگیرد.

در پروسه های تحصیلی موفقیت شما در گرو مدارک و شرایطی است که با کشورت وکلا ارائه می گردد.تحقیقات گسترده ای انجام دهید،
هر وکیلی شاید توانایی و علم ویزا کردن شما بدون مدرک زبان را نداشته باشد.موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می تواند افراد
را برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا همراهی کند.

وکلای ما با ارائه مشاوره متناسب با شرایط هر شخص بهترین راه را برای مهاجرت او پیشنهاد می کنند.برنامه صرفا دوره ی
زبان اخذ ویزای تحصیلی را برای افرادی که سن مناسب ندارند دشوار می کند.

سایر روشهای و شرایط اقامت در کانادا

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]
Share

مهاجرت به کانادا با سفیران سروش سعادت

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که...

You may also like...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.