مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

اقامت کانادا از طریق کار

بررسی شرایط اقامت کانادا از طریق کار 2019

اگر دنباال ویزای کاری کانادا هستید و یا اگر دنبال آخرین و بروزترین اطلاعات راجب شرایط اقامت کانادا از طریق کار هستید این مقاله برای شما نوشته شده است.

علاوه بر توضیحات کلی شرایط اقامت کانادا از طریق کار به موضوعاتی نظیر معایب و مزایای استفاده از این طریق برای مهاجرت به کانادا نیز خواهیم پرداخت.


ما در مقاله زیر که متعلق به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می باشد به شما عزیزان در مورد موارد مهمی مانند شرایط اقامت کانادا از طریق اخذ ویزای کار و … به صورت مختصر توضیح می دهیم.

اما لیستی از پرسش های شما در این زمینه عبارتند از :

  1. شرایط اقامت کانادا از طریق کار چگونه است ؟
  2. شرایط اخذ ویزای کاری کانادا چگونه است ؟
  3. اقتصاد کشور کانادا برای نیروی کار چگونه است؟
  4. شرایط اقامت کانادا از طریق کار فنی و کارگر ماهر چگونه است؟
  5. مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی و کارفرمای کانادایی چکونه انجام می شود؟
  6. امتیازات زبان برای ویزای کاری کانادا چه مقدار محاسبه می شود؟
  7. امتیازهای سن و سابقه کارو تحصیل برای اخذ ویزای کاری کانادا چگونه محاسبه می شود؟
  8. شرایط اقامت کانادا از طریق کار با جاب آفر کانادا چیست ؟
  9. شرایط 2019 اکسپرس انتری چیست ؟

شرایط اقامت کانادا از طریق کار چگونه است ؟

در بحث اقامت کانادا از طریق کار ما با دو شکل کلی مواجه هستیم : یکی اقامت کانادا برای کار و دیگری اقامت کانادا با سرمایه گذاری و کارآفرینی که هر کدام شرایط خود را دارند.

اقتصاد کشور کانادا برای نیروی کار چگونه است؟

کشور کانادا عضور سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) و گروه ۸(G8) است و دارای اقتصاد بازار آزاد برای نیروی کار خارجی و نسبت به ایالات متحده، وابستگی بیشتری به دولت دارد و مداخلات اقتصادی دولتی این کشور کمتر از کشورهای اروپایی می باشد.

اقامت کانادا از طریق کار

شرایط اقامت کانادا از طریق کار فنی و کارگر ماهر چگونه است؟

Express Entry (ورود سریع)

اکسپرس انتری  یک سیستم مورد استفاده برای مدیریت برنامه های کاربردی برای  برنامه های مهاجرت کاری به کانادا است و شامل ۴ نمونه

  • برنامه فدرال کارگر ماهر Federal Skilled Worker Program
  • برنامه تجارت ماهرانه فدرال Federal Skilled Trades Program
  • تجربه کانادایی Canadian Experience Class
  • برنامه نامزدی استانی Provincial Nominee Program

این روش بر اساس انتخاب فرد از روی توانایی هایشان  به عنوان مقیمان دائم کانادا می باشد که به آن ها اجازه می دهد در کانادا زندگی کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق کاریابی و کارفرمای کانادایی چگونه انجام می شود؟

کارفرمای کانادایی

اگر شخصی در کانادا به عنوان کارفرمای کانادایی محسوب  شود،  می تواند به عنوان نامزد دریافت نیروی خارجی از طریق اکسپرس انتری برای برآورده ساختن نیاز های استخدامی خود، زمانی که نتوانند یک فرد شهروند کانادا یا ساکنان دارای اقامت دائم کانادا را برای پر کردن فرصت شغلی خود استخدام کند، استفاده نماید.

ویزای کار کانادا به صورت امتیاز بندی و دو مرحله ای می باشد که ما در ادامه به بررسی امتیاز های موجود که هر فرد بر اساس رشته، مدرک تحصیلی، سابقه کار، مدرک زبان، مهارت، سن، کارفرمای کانادایی و … است، می پردازیم.

مرحله اول: افراد با احتساب امتیازات لازم و پر کردن فرم اکسپرس انتری به صورت آنلاین وارد مرحله اول خواهند شد.

امتیازات شامل:

تجربه و سابقه کار

توانایی زبان انگلیسی یا فرانسه

سن مناسب

مدرک تحصیلی معتبر

پیشنهاد شغلی از کانادا

سازگاری یا تطابق پذیری با محیط

که فرد باید از ۱۰۰ امتیاز موجود ۶۷ امتیاز را از عوامل بالا بیاورد

امتیازات زبان برای ویزای کاری کانادا چه مقدار محاسبه می شود؟

الف) مدرک زبان

سطح زبان اول   امتیاز speaking  امتیاز  Listening      امتیاز Reading    امتیاز   Writing
 CLB  ۹  و  یا بالاتر          ۶          ۶             ۶         ۶
CLB     ۸           ۵          ۵          ۵         ۵
CLB     ۷          ۴          ۴          ۴         ۴
پایینتر از       ۷CLB      بدون نمره     بدون نمره     بدون نمره    بدون نمره

نمرات زبان بر أساس آزمون IELTS

سطح CLB IELTS Reading IELTS Writing IELTS Listening IELTS Speaking
۱۰ ۸٫۰ ۷٫۵ ۸٫۵ ۷٫۵
۹ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰
۸ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵
۷ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰
۶ ۵٫۰ ۵٫۵ ۵٫۵ ۵٫۵
۵ ۴٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰
۴ ۳٫۵ ۴٫۰ ۴٫۵ ۴٫۰

امتیاز زبان فرانسه (TEF)

سطح CLB TEFReading TEF Writing TEF Listening TEF Speaking
۱۰ ۲۶۳-۲۷۷ ۳۹۳-۴۱۵ ۳۱۶-۳۳۳ ۳۹۳-۴۱۵
۹ ۲۴۸-۲۶۲ ۳۷۱-۳۹۲ ۲۹۸-۳۱۵ ۳۷۱-۳۹۲
۸ ۲۳۳-۲۴۷ ۳۴۹-۳۷۰ ۲۸۰-۲۹۷ ۳۴۹-۳۷۰
۷ ۲۰۷-۲۳۲ ۳۱۰-۳۴۸ ۲۴۹-۲۷۹ ۳۱۰-۳۴۸
۶ ۱۸۱-۲۰۶ ۲۷۱-۳۰۹ ۲۱۷-۲۴۸ ۲۷۱-۳۰۹
۵ ۱۵۱-۱۸۰ ۲۲۶-۲۷۰ ۱۸۱-۲۱۶ ۲۲۶-۲۷۰
۴ ۱۲۱-۱۵۰ ۱۸۱-۲۲۵ ۱۴۵-۱۸۰ ۱۸۱-۲۲۵

در صورت داشتن هر دو مدرک زبان انگلیسی وفرانسه معادل CLB5 در تمامی اسکیل ها فرد ۴ امتیاز اضافه کسب خواهد کرد.

امتیازهای سن و سابقه کارو تحصیل برای اخذ ویزای کاری کانادا چگونه محاسبه می شود؟

ب)  مدرک تحصیلی

حداکثر امتیاز  مکتسبه برای مدارک تحصیلی ۲۵ می باشد که فرد برای رسیدن به این امتیاز باید مدرک تحصیلی معتبر از کشور کانادا و یا مدرکی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می باشد را نشان دهد.

نوع تحصیلات                               امتیاز
مدرک تحصیلی دکترا(PhD) یا معدل آن                                ۲۵
مدرک تحصیلی فوق لیسانس  و یا مدارک معادل در شغل های تخصصی مانند(پزشکی،دندانپزشکی،دامپزشکی،داروسازی،اپتومتری،کایروپراتیک،حقوق) که این مشاغل باید در سطح A از NOC باشند     ۲۳
 ۲مدرک و یا بیشتر مربوط به مقاطع بالاتر از دبیرستان از کانادا و یا معادل آنها (یکی از مدارک باید حداقل دوره ۳ ساله و یا بیشتر باشد مانند لیسانس )                                ۲۲
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره بیشتر از 3 سال (لیسانس )از کانادا یا معادل آنها                               ۲۱
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  2 ساله از کانادا یا معادل آنها (فوق دیپلم)                               ۱۹
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  1 سال از کانادا یا معادل آنها                               ۱۵
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی یا معادل آن                                ۵

ج) سابقه و مهارت کاری

حداکثر مکتسبه ۱۵ می باشد

سابقه کاری باید مرتبط با رشته تحصیلی فرد و همراه با بیمه و به صورت تمام وقت باشد.

                         سال تجربه                          امتیاز
۱ سال                            ۹
۲-۳ سال                           ۱۱
۴-۵ سال                           ۱۳
۶  سال یا بیشتر                           ۱۵

د) سن

حداکثر امتیاز مکتسبه ۱۲

سن                           امتیاز
 زیر ۱۸ سال                             ۰
۳۵-۱۸                            ۱۲
۳۶                            ۱۱
۳۷                            ۱۰
۳۸                             ۹
۳۹                             ۸
۴۰                             ۷
۴۱                             ۶
۴۲                             ۵
۴۳                             ۴
۴۴                             ۳
۴۵                             ۲
۴۶                             ۱
۴۷ و بیشتر                             ۰

جاب آفر کانادا چیست ؟

ه) پیشنهاد کاری JOBOFFER

که بر طبق قوانین 2019 داشتن پیشنهاد کاری یکی از اولویت های انتخاب افراد برای اخذ ویزای کار کانادا می باشد و کاری که از سمت کارفرما به افراد پیشنهاد می شود باید به صورت دائم، قطعی و تمام وقت باشد و این مشاغل در سطح 0 یا A  یا B و همچنین در لیست NOC نیز باشد

شغل مدیریت (سطح 0)

مشاغل حرفه ای (سطحA)

مشاغل فنی و مهارت های تجاری (سطحB)

و) تطابق پذیری با محیط

حداکثر امتیاز مکتسبه ۱۰

در صورت متاهل بودن، همسر فرد می تواند ۱۰ امتیاز کسب کند

                       عامل سازگاری                          امتیاز
سطح زبان همسر (مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB  ۴ یا بیشتر برای تمامی  مهارت ها ) مدرک باید تایید شده باشد و کمتر از ۲ سال قبل صادر گردیده باشد.                            ۵
تحصیلات قبلی فرد در کانادا حداقل ۲ سال تحصیلی  به صورت  تمام وقت در کانادا                            ۵
سوابق کاری گذشته فرد در کانادا با حداقل ۱ سال به صورت  تمام وقت و قانونی که شغل فرد جز سطوح 0/A/B در NOC باشد.                           ۱۰
سابقه کار گذشته همسر متقاضی در کانادا با حداقل ۱ سال به صورت  تمام وقت به صورت قانونی                            ۵
هماهنگی برای استخدام در کانادا                            ۵
بستگان درجه یک و همسر متقاضی والدین متقاضی فرزندان، مادر بزرگ یا پدر بزرگ ، برادر یا خواهر نوه عمه، خاله عمو، دایی، برادرزاده و یا خواهرزاده که حداقل ۱۸ سال سال در کانادا زندگی کرده و دارای اقامت دائم و یا شهروندی کانادا باشند.                                ۵

شرایط 2019 اکسپرس انتری چیست ؟

طبق آمار بررسی تا سال ۲۰۲۰ یک میلیون ویزای کار کانادا صادر خواهد شد.

در واقع سیستم Express Entry در اواخر سال ۲۰۱۵ پایه گذاری شد و متفاوت با سیستم قبلی بوده و دقیق تر و برنامه ریزی شده تر می باشد و حاصل آن ورود و ویزا شدن افراد شایسته و توانا به کشور کانادا به منظور نیروی کار است.

سخن پایانی

در نوشتار بالا ما سعی کردیم در مورد سوالات شما در مورد شرایط ویزای کانادا از طریق کار اطلاعاتی توسط وکلا و کارشناسان ارشد موسسه سفیران سروش سعادت ارائه دهیم. در این باب مطالعه مقاله ویزای تحصیلی کانادا به شما عزیزان پیشنهاد داده می شود.

سایر مقالات مرتبط با اقامت در کانادا

 برای اطلاعات بیشتر می توانید از مشاوره رایگان ما برخوردار شوید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Share

You may also like...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.