مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

سوالات اخذ ویزای دانشجویی کانادا ❶

اخذ ویزای دانشچویی کانادا برای تحصیل به کانادا دارای مزایای خوبی است برای ادامه زندگی در کانادا . البته در کانادا همیشه تحصیل و کار در کنار هم معنا پیدا می کنند و بهم متصل هستند. برخی افراد به اشتباه فکر میکنند نامه قبولی پذیرش دانشگاه یا کالج برای ورودشان به کانادا کافی است اما متاسفانه این بدین معنا نیست. برای گرفتن ویزای دانشجویی کانادا ابتدا باید دانشگاه و یا موسسه ایی که قصد تحصیل در آن را دارید را انتخاب نمایید. پس از اخذ پذیرش در رشته مورد نظر، و قبل از اقدام برای ویزای تحصیلی باید در آن مدرسه و یا کالج ثبت نام نمایید.

ویزای دانشجویی کانادا

تحصیل در کانادا

پاسخگویی به سوالات اخذ ویزای دانشجویی کانادا

ما در این مقاله گلچینی از سوالات خوانندگان سایت را در خصوص وایزای دانشجویی کانادا گرداوری کردیم که در این مقاله به جواب این سوالات خواهیم پرداخت.البته قبل از پاسخ به سوالات به مزایای ویزای دانشجویی کانادا و شرایط و مدارک و محدودیتها و ….اشاره خواهیم کرد.

مزایای ویزای دانشجویی کانادا

علاوه بر مزایای تحصیلی،مجوز تحصیلی تا پایان تحصیل معتبر بوده و بنابراین در هنگام تحصیل نگرانی بابت
وضعیت مهاجرت نخواهید داشت و پس از دو سال متوالی تحصیل در کانادا میتوانید برای
اقامت دایمی و زندگی در کانادا اقدام نمایید.
برای اطمینان از حداکثر استفاده از تحصیل در کانادا شما آزادید که رشته و دانشگاه یا
موسسه خود را تغییر دهید. این مورد فقط در مورد دانشجویان کالج و دانشگاه بوده و
به دانش آموزان ابتدایی و دبیرستان مربوط نمیباشد.


مجوزهای تحصیلی سریعا آماده میشوند – در اغلب موارد چند ماه پس از درخواست آماده میشود.
متاسفانه ویزای دانشجویی کانادا شامل اجازه کار در کانادا نمیشود، اگر قصد کار کردن را دارید
به محض ورود به کانادا میتوانید مجوز کار دانشجویی را نیز درخواست نمایید.

مقرون به صرفه بودن تحصیل در کانادا


با اینکه استانداردهای تحصیل و زندگی در کانادا در دنیا بسیار بالاست اما هزینه زندگی و تحصیل در
این کشور در مقایسه با آمریکا و انگلستان برای دانشجویان بین المللی بسیار کمتر است.
به همین سبب کانادا برای تحصیل در کالج و دانشگاه ارجح تر است.

امکانات خوب تحصیلی در کانادا

در محیط پویا و فعال دانشگاهی کانادا، نه تنها دانش و مهارت در تجزیه و تحلیل شما افزایش میابد
بلکه میتوانید خود را مطرح کنید و قوه ابتکار خود را اثبات نمایید و اعتماد به نفستان افزایش یابد.
استادان و پروفسورها همیشه در کنارتان هستند و به شما کمک میکنند و درس خواندن ترکیبی
از ارتباط و همکاری در کلاس در کنار تحصیلات عالی است.

نقش مهم توان مالی برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا


اگر قصد زندگی و تحصیل در کانادا را دارید،برای پروسه پذیرشتان مهم است که نشان دهید توان مالی لازم برای تمام دوره تحصیلتان را دارید.این بدین معناست که جهت موفقیت در اخذ پذیرش باید پول کافی در حساب بانکیتان برای کل مدت تحصیل داشته باشید.
همچنین به محض ورود به کانادا باید نشان دهید که پول کافی جهت پرداخت تمامی شهریه های تحصیلی را دارید.
در نهایت باید ثابت کنید که توان مالی لازم برای بازگشت به کشور خودتان را پس از اتمام تحصیل و همچنین هزینه مربوط به دولت جهت انجام مراحل پذیرش را دارید.

یک زندگی بهتر
ویزای دانشجویی کانادا تخته پرشی برای شما برای داشتن زندگی موفق و تحصیل در خارج از کشور است.

و اما برخی از سوالات شما :

  1. به ویزای تحصیلی کانادا هم عوارض خروج از کشور تعلق میگیره؟؟
  2. این درسته که اگر دانشجویی بخوایم بریم ارز دولتی میدن ؟
  3. من میخوام برای ارشد عمران اقدام کنم میخواستم راهنمایی کنید
    اونایی که معدل دیپلمشون کمه ، تاثیری بر ویزای تحصیلی و یا دانشگاه ها براییییییی مقطع ارشد داره؟
    اگه تاثیری نداره، چرا سفارت دیپلم رو میخواد ّ؟
  4. آیا من به مجوز تحصیلی (ویزای تحصیلی)نیاز دارم؟
  5. آیا من به مجوز تحصیلی (ویزای تحصیلی)نیاز دارم؟
  6. ویزای اقامت موقت چیست؟
  7. چگونه ویزای دانشجویی کانادا را دریافت کنیم؟
  8. چگونه تقاضای ویزای اقامت موقت نماییم؟
  9. چه زمانی باید ویزای تحصیلی را درخواست کرد؟
  10. ادامه تحصیل در کبک چگونه است؟
  11. هزینه مجوز یا ویزای تحصیلی را چگونه پرداخت نمایم؟
  12. ویزای تحصیلی من تا چه زمانی معتبر است؟
  13. من شهروند کشوری هستم،اما در کشور دیگری برای مدت طولانی زندگی میکنم.آیا باید از
    کشور خودم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم یا از کشوری که در آن زندگی میکنم؟
  14. آیا لازم است که ویزای تحصیلی را تمدید کنم؟

به ویزای تحصیلی هم عوارض خروج از کشور تعلق میگیره؟؟

در مرحله ی اول در سامانه ی نشاء ثبت نام می کنین
بعد یه تاریخ واسه شما تعیین می کنن که تشریف ببرین اداره اعزام با هزینه ی شخصی وزارت علوم و مدارک تون رو تحویل بدین
از این مرحله به بعد، بستگی به وضعیت شما مراحلی که طی می کنین متفاوته.
اگه سربازی داشته باشین، معرفی می کنن به نظام وظیفه واسه ی وثیقه گذاشتن
اگه دانشگاه سراسری تحصیل کرده باشین، معرفی می کنن به دانشگاه واسه ی آزاد کردن مدرک
بعد از این مراحل و با فرض تکمیل بودن مدارک، اگه گذرنامه نداشته باشین، نامه بهتون میدن که گذرنامه بدون پرداخت هزینه دریافت کنین و سایر تسهیلاتی که میشه استفاده کرد، مثل معاف از پرداخت عوارض خروج از کشور، ارز دانشجویی و…

این درسته که اگر دانشجویی بخوایم بریم ارز دولتی میدن ؟

شرایط ارز دانشجویی:
1.تنها مقطع ارشد و دکتری( لیسانس .زبان و کالج ها و روش های مهاجرتی دیگر خیر)
2.دانشگاه باید مورد تایید وزارت علوم باشه
3.سفارت ایران در اون کشور باید پرداخت و اشتغال به تحصیل شما رو تایید کنه (ایران در کشورهایی مثل کانادا اصلا سفارت نداره)

کسی معدل دیپلمشون کمه ، تاثیری بر ویزای تحصیلی و یا دانشگاه ها براییییییی مقطع ارشد داره؟

1.بله
٢. هر دو بسيار مهم هستند ولي معدل اولويت داره نمره آيلتس در رشته ها متغيره

آیا من به مجوز تحصیلی (ویزای تحصیلی)نیاز دارم؟


هر کسی که قصد تحصیل در کانادا بیش از شش ماه را داشته باشد نیاز به مجوز تحصیلی دارد.چنانچه قصد تحصیل کمتر از شش ماه را دارید اما قصد ماندن در کانادا را دارید باید قبل از آمدن به کانادا تقاضای مجوز تحصیلی نمایید.دانشجویان بین المللی از برخی کشورها علاوه بر مجوز تحصیلی ملزم به دریافت ویزای اقامت موقت نیز میباشند.


ویزای اقامت موقت چیست؟

ویزای اقامت موقت یک مدرک رسمی بوده که توسط دفاتر ویزای کانادا صادر میگردد.این ویزا در پاسپورت شما زده شده و نشاندهنده این است که شما تمامی شرایط برای اقامت موقت در کانادا را دارا هستید.
بسته به اینکه شهروند کدام کشور هستید ،ممکن است نیاز به ویزای موقت برای ورود به کانادا را داشته باشید.

چگونه ویزای دانشجویی کانادا را دریافت کنیم؟


دانشجویان بین المللی مجوز تحصیلی را باید از اداره مهاجرت و شهروندی کانادا درخواست نمایند.این درخواست به محض دریافت نامه پذیرش از یک موسسه دانشگاهی کانادایی معتبر باید انجام گیرد.دانشجویان باید نشان دهند که پول کافی برای تحصیل و زندگی در کانادا را داشته و در برخی موارد باید آزمایشات پزشکی داده و گواهی سوء پیشینه از پلیس بگیرند.

چگونه تقاضای ویزای اقامت موقت نماییم؟


چنانچه علاوه بر ویزای دانشجویی کانادا به ویزای موقت نیاز داشته باشید،نیاز به ارسال درخواست جداگانه و یا پرداخت هزینه های اضافی هنگام درخواست ویزای تحصیلی به اداره مهاجرت را ندارید.چنانچه درخواست شما پذیرفته شود اداره ویزا همزمان ویزای اقامت موقت و ویزای تحصیلی را برایتان صادر مینماید.

چه زمانی باید ویزای تحصیلی را درخواست کرد؟


به محض دریافت نامه پذیرش از موسسه مربوطه که میتواند مدرسه،کالج یا دانشگاه باشد،باید ویزای تحصیلی را درخواست نمایید.مدت زمان بین درخواست ویزا تا شروع تحصیل در کانادا بسته به اداره مهاجرت میتواند متفاوت باشد.

ادامه تحصیل در کبک چگونه است؟

دانشجویان بین المللی که از دانشگاههای کبک پذیرش گرفته اند می بایست از اداره مهاجرت استان کبک مجوز تحصیلی دریافت کنند.جهت تحصیل در کبک شما ابتدا باید درخواست CAQ یا CSQگواهینامه پذیرش کبک نمایید و سپس برای اخذ مجوز تحصیلی اقدام نمایید.

هزینه مجوز یا ویزای تحصیلی را چگونه پرداخت نمایم؟

شما باید هزینه ویزا را همزمان با درخواست ویزا پرداخت نمایید.این هزینه غیر قابل بازگشت میباشد حتی اگر درخواستتان رد شود.وب سایت اداره مهاجرتی که میخواهید درخواستتان را به آن بفرستید مطالعه نموده تا از شرایط موجود جهت پرداخت هزینه مطلع شوید.


ویزای تحصیلی من تا چه زمانی معتبر است؟

این ویزا تا آخر دوره تحصیلتان معتبر است .اگر مدت زمان این ویزا را بخواهید بیشتر کنید باید درخواستی را مبنی بر تغییر وضعیتتان و یا تمدید اقامتتان در کانادا به اداره مهاجرت و شهروندی بفرستید.

من شهروند کشوری هستم،اما در کشور دیگری برای مدت طولانی زندگی میکنم.آیا باید از کشور خودم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم یا از کشوری که در آن زندگی میکنم؟

شما میتوانید برای ویزای تحصیلی از کشوری که در آن زندگی میکنید ،یا از کشوری که شهروند آن هستید یا کشوری که قانونا مقیم آن هستید اقدام نمایید.


آیا لازم است که ویزای تحصیلی را تمدید کنم؟

تاریخ انقضای ویزای تحصیلی متفاوت است.معمولا این ویزاها تا پایان دوره تحصیلی اعتبار دارند.جهت تمدید ویزای تحصیلی شما باید پاسپورت معتبر و در صورت نیاز CAQ (جهت تحصیل در کبک) معتبر داشته باشید.دانشجویان باید دو تا سه ماه قبل از انقضای ویزای تحصیلی جهت تمدید آن اقدام نمایند.

سوال جواب های قسمت اخذ ویزای دانشجویی دارای بخشهای متفاوتی است که یکی از آنها کار همزمان با تحصیل در کانادا است . البته ما در مقاله ای تحت عنوان ”  کار در کنار تحصیل در کانادا ” به این موضوع پرداختیم اما در این بخش به سوالات این موضوع پاسخ می دهیم .

سوالات کار حین تحصیل در کانادا

  1. آیا حین تحصیل در کانادا میتوانم کار کنم؟
  2. مجوز کار در خارج از دانشکده چیست؟
  3. چه کسی واجد شرایط جهت اخذ ویزای کار میباشد؟
  4. سابقه تحصیلی مطلوب تحصیلی چیست؟
  5. چه کسی نمیتواند مجوز کار در خارج از دانشگاه را بگیرد؟
  6. آیا همسر من میتواند در حین تحصیل من در کانادا کار کند؟
  7. آیا من پس از اتمام تحصیل در کانادا میتوانم در آنجا کار کنم؟


آیا حین تحصیل در کانادا میتوانم کار کنم؟

بله،البته تحت شرایط خاص. دانشجویان بین المللی که ویزای تحصیلی معتبری دارند میتوانند در دانشکده موسسه تحصیلی خود بدون داشتن مجوز کار مشغول به کار شوند.برای کار در خارج از دانشکده بایستی برای اخذ مجوز کار از اداره مهاجرت کانادا اقدام نمایید.

مجوز کار در خارج از دانشکده چیست؟

مجوز کار در خارج از دانشکده به دانشجویان اجازه کار در خارج از محل تحصیل میدهد.


چه کسی واجد شرایط جهت اخذ ویزای کار میباشد؟

دانشجویان بین المللی که واجد ویزای تحصیلی معتبری بوده و در موسسه تحصیلی ثبت نام نموده اند میتوانند جهت اخذ مجوز کار در خارج از دانشگاه اقدام نمایند البته مشروط به اینکه سابقه تحصیلی رضایت بخشی داشته باشند.بعلاوه دانشجویان بایستی سال قبل درخواست مجوز کار بصورت تمام وقت برای شش ماه از سال اشتغال به تحصیل داشته باشند.

سابقه تحصیلی مطلوب تحصیلی چیست؟

سابقه تحصیلی خوب و رضایت بخش بسته به نوع موسسه تحصیلی تعیین میشود.دانشجویان بایستی بسته به دانشگاه خود سوابق مطلوب تحصیلی جهت اخذ مجوز کار در خارج از دانشگاه را فراهم کنند.


چه کسی نمیتواند مجوز کار در خارج از دانشگاه را بگیرد؟

دانشجویان بین المللی که جوایز و بورسیه های تحصیلی از وزارت امور خارجه و تجارت بین المللی ویا از آژانس بین المللی توسعه بین الملل کانادا اخذ نموده اند،نمیتوانند مجوز کار در خارج از دانشگاه را بگیرند.دانشجویانی که مشمول طرح تبادل دانشجو بین کانادا و چین ،برنامه تبادل کمک هزینه تحصیلی آمریکا و یا برنامه های بورسیه فرصت برابر هستند،ممکن است نتوانند برای کار خارج از دانشگاه اقدام نمایند.دانشجویان میهمان و همچنین دانشجویانی که در برنامه فرانسه و انگلیسی ثبت نام نموده اند نیز برای اخذ مجوز کار فاقد شرایط میباشند .

آیا همسر من میتواند در حین تحصیل من در کانادا کار کند؟

همسر و یا شریک قانونی شما میتواند تقاضای مجوز کار نماید چنانچه شما بصورت تمام وقت در یکی از موسسات مجاز اشتغال به تحصیل داشته باشید.

آیا من پس از اتمام تحصیل در کانادا میتوانم در آنجا کار کنم؟

برنامه کار فارغ التحصیلی که دانشجویان بین المللی را قادر میسازد تجربیات کار در کانادا را پس از فارغ التحصیل شدن را کسب نمایند این دوره ها حد اقل هشت ماه طول میکشد.توجه نمایید که برای کار در کانادا پس از اتمام تحصیل بایستی مجوز کار داشته باشید.این برنامه فرصت خوبی برای افرادی است که در کانادا تحصیل کرده اند چراکه میتوانند مشمول دسته بندی Canadian Experience Class یا Quebec Experience Class شده و میتوانند برای اقامت دایم اقدام نمایند.


Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Share

You may also like...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *