هزینه های ویزای توریستی کانادا برای مسافران کانادا آن هم در بحران ارز و دلار وسکه در ایران ،بعنوان یکی از هزینه های مهاجرت به کانادا ، حایز اهمیت است . 
اینکه یک مسافر به سمت کانادا بتواند تخمین مناسبی از هزینه ها داشته باشد می تواند در کیفیت سفر او تاثیر گذار باشد .البته در این بین هم بین آژانس های مسافرتی بر سر قیمتهای پایینتر و ارایه خدمات با کیفیت تر رقابت بوده است و خواهد بود .اما در این پست ما بطور میانگین به این هزینه ها خواهیم پرداخت اما قبل از آن به سوالات شما در این زمینه اشاره ای می کنیم و برای پی بردن به به هزینه ها منطقی تر به آشنایی مختصری به انواع ویزاهای توریستی کانادا می پردازیم باشد که بتوانیم تحلیل درست و منطقی در این زمینه ارایه بدهیم.

بررسی هزینه های ویزای توریستی کانادا (اطلاعات۲۰۱۹)

با خواندن این مقاله به پرسش هایی که در زمینه نرخ قیمت ویزای توریستی کانادا خواهید داشت پی خواهید برد .
پرسش هایی از این قبیل:

در این مقاله علاوه بر هزینه های ویزای توریستی کانادا شما با انواع ویزاهای توریستی کانادا و مزایای آنها و شرایط و مدارک و … نیز اشنا خواهید شد پس با ما تا اخر همراه باشید.

انواع ویزای توریستی کانادا

در مقاله های گذشته سایت به انواع ویزاهای کانادا اشاره کردیم اما در خصوص ویزای توریستی کانادا ما در کل دو نوع ویزای توریستی داریم که خدمتتان عرض خواهد شد: ۱ – ویزای توریستی بلند مدت کانادا  ۲- ویزای توریستی کوتاه مدت کانادا

ویزای توریستی کانادا کوتاه مدت

ویزای سینگل کانادا همان ویزای توریستی ۶ ماهه کاناداست . در واقع این نوع ویزا نهایت تا ۶ ماه صادر می شود و اعتبار دارد .

ویزای توریستی بلند مدت کانادا

  • ویزای مولتیپل کانادا : ویزای توریستی ۵ ساله کانادا . نوعی ویزای توریستی
  • به فرد اجازه می دهد تا زمان اعتبار ویزا بدون محدودیت به کانادا سفر کند.
  • هر بار نیز تا ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشد.
  • در واقع اعتبار این ویزا به اعتبار پاسپورت معطوف میشود.
  • و چون پاسپورت ایرانی اعتبارش ۵ ساله است پس این ویزای توریستی هم ۵ ساله معتبر می شود.
  • سوپر ویزای کانادا: نوعی از ویزای توریستی کاناداست که در این صورت هر شخص می تواند در هر سفر
  • تا دو سال در کانادا بماند. مختص والدینی است که اقامت کانادا را دارند و  حدود ۲۵ هزار دلار در حساب بانکی خود پول دارند.

درباره ویزای توریستی ۵ ساله کانادا بیشتر بدانیم

هزینه ویزای سینگل کانادا

هزینه های ویزای توریستی کانادا > مولتی

هزینه های ویزای توریستی کانادا ما بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو تخمین زده می شود که بستگی به اینکه
هزینه مشاوره و تعداد مشاوره های که می گیرید می باشد. البته هزینه های ثبت نام آنلاین و … هم در این نرخ قیمت براورد شده است .

هر چند بیشتر دفاتر مهاجرتی برای این نوع ویزا هزینه های بیشتری را می گیرند و از صفر تا صد گرفتن ویزا را خود بر عهده می گیرند تا هیچ استرس و دغدغه ای متوجه مسافر نباشد.

نکاتی مهم درباره اخذ ویزای توریستی کانادا

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و
یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت
درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات
ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند
و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود به آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم
در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده
از آن است که اگر چند بار ورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید
که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند
مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی کانادا:

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
+ ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
+ ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
+ تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
+ یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
+ ترجمه سند ملکی در صورت وجود
+ ترجمه مدارک شغلی
+ گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
+ نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
+ دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
+ مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
+ رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
+ رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

فرزاندانی که بدون والدین سفر می کنند:
در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

توجه داشته باشید مبالغ گفته شده بصورت تقریبی می باشند و ممکن است دچار تغییرات شوند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.