چه جوری میشه ویزای توریستی کانادا را گرفت؟
اخذ ویزای توریستی کانادا
شاید سوال شما هم باشد. اینکه تحت چه شرایطی ویزای توریستی کانادا
رو می شه گرفت و با چه مدارکی برای این کار وجود دارد و تمام محتویات مرتبط با
این سوالات را در این قسمت می توانید بخوانید .

چه جوری میشه ویزای توریستی کانادا را گرفت؟

بطور کلی برای گرفتن ویزای توریستی باید یکسری مدارک رو به یک مکانی بنام سفارت
تحویل داد و یک مدتی صبرزکرد و بعد ویزا رو گرفت. قاعدتا بصورت دقیق همه این مراحل رو
در جایی بنام وبسایت نوشتن برای بنده و شمایی که میخوایم ویزا بگیریم.
وبسایت زیر باید حاوی تمامی جوابهای سوالات شما باشه.
www.cic.gc.ca/ENGLISH/visit/index.asp

اما اگر مشکل زبان دارید و حوصله خواندن مطالب لینک بالا را ندارید می توانید در ادامه با ما همراهی کنید.

سوالات شما راجب اخذ ویزای توریستی کانادا :

  1. ویزای توریستی کانادا چقدر طول می کشد؟
  2. ویزای توریستی کانادا بدون دعوتنامه امکان پذیر است؟
  3. شرایط ویزای توریستی کانادا با دعوتنامه چگونه است ؟
  4. از طریق ویزای توریستی کانادا میشه پناهنده  شد؟
  5. هزینه ویزای توریستی کانادا چقدر تمام می شود؟
  6. ویزای توریستی ۵ ساله کانادا چه شرایطی دارد؟
  7. هزینه ویزای توریستی ۵ ساله کانادا چند دلار می شود؟
  8. مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا کدامند؟
  9. ویزای توریستی کانادا چقدر پول می خواهد؟
  10. شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا در سال ۲۰۱۸ چیست؟
  11. ویزای تضمینی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان اخذ ویزای توریستی با توجه به شرایط و مدارک شما در درخواست ویزای توریستی متفاوت خواهد بود.

اما معمولا این پروسه از سه روز تا ده ماهم دیده شده که زمان ببرد.

البته در این امر شرایط سیاسی و اجتماعی و … هم دخیل هستند.

ویزای توریستی کانادا بدون دعوتنامه امکان پذیر است؟

معمولا بدون دعوتنامه ریجکت میشود ولی برای بررسی بیشتر از موسسه سفیران سروش سعادت وقت مشاوره بگیرید.

از طریق ویزای توریستی کانادا میشه پناهنده  شد؟

پناهنده شدن به همین اسونی نیست و شرایط خاص خودش رو داره.

در این خصوص می توانید از مقالات زیر استفاده کنید :

آخرین گزینه ام پناهندگی در کاناداست

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

ویزای توریستی ۵ ساله کانادا چه شرایطی دارد؟

هزینه ویزای توریستی ۵ ساله کانادا چند دلار می شود؟

در این زمینه توضیحات تکمیلی در این مقاله داده شده است .

مطاله کنید : ویزای توریستی ۵ ساله کانادا

ویزای توریستی کانادا تضمینی

موسسه ی حقوقی سفیران سروش سعادت یکی از بهترین و با سابقه ترین موسسات حقوقی کشور
و میتوان گفت بهترین در زمینه ی حقوق بین الملل ارائه کننده ی برترین خدمات مهاجرتی.

از زمان روی کار آمدن تیم جدید سیاسی کشور کانادا از لحاظ  اماری تعداد ویزا های توریستی صادر شده ی این کشور برای ایرانیان افزایش پیدا کرده است.

ویزای توریستی کانادا بستگی به شرایط و پارامترهای مختلفی دارد که میتوان برخی شروط
رو شرط اصلی دانست و برخی دیگر را نیز از شروط و از داشته های فرعی.

برای صدور این نوع ویزا دو نوع شرط اصلی وجود دارد که وجود یکی از این دو حالت شرط قطعی میباشد.

چه جوری میشه ویزای توریستی کانادا را گرفت؟ شرایط ؟

شرایط ویزای توریستی کانادا با دعوتنامه چگونه است ؟

یک اینکه از طرف یکی از نزدیکان یا بستگان یک دعوتنامه ی معتبر جهت ویزیت
و دیدار آن فرد در کشور کانادا صادر شده باشد.

و اینکه فردی که دعوت میکند بهتر است از اقوام و بستگان نزدیک مانند پدر و مادر و برادر و خواهر و… باشند.
تا اداره ی مهاجرت کانادا شانس بیشتری به فرد بدهد برای صدور ویزا.

شرط دومی که در صورت نبودن شرط اول خیلی کمک میکند تا فرد ویزای توریستی کانادا
را اخذ کند داشتن تاریخچه ی خوب سفر میباشد.که اصطلاحا معروف است به تراول هیستوری.

که در این حالت فرد باید نشان دهد فردیست اهل سفر و جهانگردی که بهتر است
در این سابقه ای که از خود ارائه میکند دارای یک ویزا یا دو ویزا در یک سال اخیر از حوزه ی شنگن باشد.

به این صورت که استیکر ویزای یکی از کشورهای معتبر شنگن را داشته باشد
و در پاسپورت خود نیز مهر ورود و خروج به آن کشور را نیز داشته باشد.

در سالهای اخیر موضوع تراول هیستوری به شدت باعث موفقیت یا عدم موفقیت افراد
در دریافت ویزای توریستی کانادا شده است.

مدارک ویزای توریستی کانادا

از دیگر پارامترهای ویزای توریستی کانادا به صورت کلی نشان دادن علقه و وابستگی در کشور مبدا میباشد.

به این صورت که فرد باید مدارکی را نشان دهد تا وابستگی خود را به کشورش نشان دهد
و نشان دهد که به کشورش باز میگردد.

مدارکی مثل مدارک مالی از قبیل داشته های نقدی و غیر نقدی.
مانند پول در حساب و سندهای ملکی و داشته های مالی.

مدارک دیگری مانند سابقه ی کاری و سوابق شغلی. به این معنی که فرد نشان دهد
در کشور خود وابستگی کاری و حرفه ای دارد.

ویا نشان دهد پروانه های بهره برداری در ایران را دارد.مانند پروانه وکالت و پروانه طبابت و پروانه کسب و….

و یا نشان دهد دارای شرکت و مستقلات و کارخانه وکارگاه است و
برای اثبات این موضوع باید مدارک مستدل نشان دهد.

و اینکه  بهتر است فرد دارای سنی باشد که سفارت معمولا برای آن قشر صدور ویزا میکند.
برای مثال اگر فردی مجرد باشد و در حدود سنی سی سال از شانس بالایی برای این نوع ویزا برخوردار نیست.

البته به غیر از مدارک ذکر شده ی بالا نیازمند مدارک دیگری میباشد که در مشاوره میتوانید از
آن بهره مند شوید و اطلاعات لازم را کسب کنید.

بعد از اینکه تمامی مدارک اماده شد باید این مدارک ترجمه ی رسمی انگلیسی شده و
اسکن این مدارک برای اداره مهاجرت کانادا ارسال شود که پس از آن ایمیل انگشت نگاری
و یا همان بیومتریک فرد می اید که باید ظرف سی روز آن را انجام دهد.
و احتمالا نهایتا ظرف ۳ ماه پاسخ خواهد آمد.

شرایط ویزای توریستی کانادا در سال ۲۰۱۸

ویزای توریستی کانادا single entry  | ویزای توریستی کانادا multiple entry

ویزای توریستی کانادا به دو صورت صادر میشود. معمولا حالت اول به این صورت است
که  به شکل ویزای تک ورود single entry یا یک ویزای خاص معروف به
ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای معروف  پنج ساله کانادا
که به اسم گلدن ویزا هم معروف است صادر میشود.

درباره گلدن ویزا بیشتر بدانیم: ویزای توریستی ۵ ساله کانادا

بر اساس قانون  مدون و تایید شده در اداره ی مهاجرت کشور کانادا حداکثر زمانی که
یک توریست کانادا میتواند بدون خروج از کشورکانادا در این کشور نهایتا بماند از لحاظ زمانی ۶ ماه است.
البته فرقی نمیکند در این مدت در کدام ایالت ها حضور دارد و محدودیتی در این زمینه نیست.

البته به صورت استثنایی امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا  به صورت خیلی خیلی محدود
با داشتن دلیل قانع کننده ی قطعی وجود خواهد داشت. در صورتی که  متقاضی و
درخواست کننده دلیل قانع کننده نداشته باشد ملزم به ترک خاک کشور کانادا هست
ولی شما همچنان  میتوانید بلافاصله پس از بیرون امدن و ترک خاک  کشورکانادا
( منظور از خاک مرز این کشور میباشد) مجدد وارد خاک کشور  کانادا شده
و ۶ ماه دیگر درنیز بدون محدودیت کانادا باشید.

البته با داشتن ویزای توریستی حق استفاده از حقوق شهروندی وجود ندارد
و فرد به عنوان یک توریست در آن کشور وجود دارد.

برای کسب اطلاعات دقیق و به روز در مورد ویزای توریستی و حواشی آن
و همچنین اینکه ایا ویزای توریستی قابلیت تبدیل به اقامت دائم این کشور را دارد
حتما حتما با مشاورین موسسه ی حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط گرفته
و سوالات مهاجرتی خود را بپرسید.

مهاجرا به کانادا

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.