مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا بعنوان یکی از استانهای آتلانتیک کانادا برای کسانی که دنبال سرمایه گذاری در کانادا هستند توصیه می شود.
بخاطر جنگلی بودن استان و اینکه سرشار از منابع و بافتهای طبیعی است صنعت چوب در این استان حرف اول در صادرات را می زند. اما برای مهاجرت به این استان و چگونگی سرمایه گذاری لازم است که از قوانین و شرایط مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا  اطلاع داشته باشید.

یکی از محاسن ویژه مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا :

بارها اشاره کردیم که در کانادا برای موفقیت بیشتر همیشه کار کردن در کنار تحصیل لازم می باشد.

تحصیل در کانادا خیلی می تواند به روند رشد اقتصادی فرد کمک شایانی کند بخصوص برای مهاجران که دنبال فرصتهای تازه

برای اثبات خود هستند. اقامت دائم در کانادا بواسطه برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان نیوبرانزویک New Brunswick می تواند زمینه ی

تحصیلی خوبی را در دانشگاه های این استان فراهم کند. و بخصوص برای مهاجرانی که دارای فرزند هستند می تواند ایده آل باشد .

زیر اکه مامی شهروندان و دارندگان اقامت دائم در کانادا می‌توانند تا ۲۰ سالگی از مهد کودک تا پایان دبیرستان
از تحصیلات رایگان دولتی استفاده کنند. در این استان تحصیلات به دو زبان انگلیسی و فرانسوی ارائه می‌شود.
این استان سرآمد استفاده از فناوری در آموزش بوده و تمامی کلاسهای مدارس آن مجهز به اینترنت می‌باشند.
این استان بالاترین نرخ فارغ‌التحصیلی از دبیرستان را در کانادا دارد. (۸۶ درصد)

دانشگاه های استان نیوبرانزویک کانادا

چهار دانشگاه دولتی با ۷ دانشگده، یک کالج با ۱۱ ساختمان، دو مؤسسه فنی، چندین کالج مذهبی خصوصی کوچک
و مدارس خصوصی کارآموزی در این استان موجود است. هزینه‌های دانشگاه از لحاظ گرانی
مقام سوم را در کانادا دارد (۵۰۰۰ $). وزارت آموزش این استان جهت تسهیل آموزش وام و بورسیه ارائه می‌دهد
هر یک از دانشگاه‌ها نیز بورسیه خاص خود را ارائه می‌دهند.

دانشگاه‌های این استان از سطح علمی بالایی برخوردار می‌باشند و دانشگاه‌ها نقش مهمی را
در تغییر ساختار اقتصادی استان از منابع طبیعی به خدمات و فناوری حرفه‌ای ایفا می‌کنند.
دانشگاه New Brunswick یکی از قدیمیترین دانشگاه‌های کانادا است
و برنامه‌های آموزشی سطح بالایی در مهندسی و کامپیوتر ارائه می‌دهد.
دانشگاه Mount Allison واقع در Sackville یکی از دانشگاه‌های ممتاز می‌باشد
و هر ساله به تعداد زیادی از دانشجویان، Rhodes Scholars ارائه می‌دهد.

 

برنامه مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا

‎این برنامه مختص مدیران و صاحبان بیزنس با سوابق مدیریتی می باشد.
‎متقاضی در این روش می بایستی قادر به سرمایه گذاری به صورت ودیعه و یا به شکل #کارآفرینی باشد.

‎شرایط لازم
🔹۱- سن
‎شما با توجه به سنتان می توانید امتیاز کسب کنید:
۲۱ و زیر ۲۱ سال ۰ امتیاز
‎٣۴_٢٢ سال ۵ امتیاز
‎٣۵-۵٠ سال ١٠ امتیاز
‎۵١-۵۵ سال ۵ امتیاز

🔹۲_ زبان
‎شما با توجه به سطح زبانتان می توانید امتیاز کسب کنید.
‎شما باید حداقل ۵ نمره در امتحان انگلیسی یا فرانسوی (کتبی، شفاهی، شنیداری، مکالمه) کسب کنید.)

 

🔹٣- میزان تحصیلات
‎شما با توجه به میزان تحصیلات در کانادا و یا خارج از کانادا امتیاز کسب می کنید و می‌بایست حداقل مدرک فوق دیپلم داشته باشید.
‎فوق لیسانس و دکترا ۲۵ امتیاز
‎لیسانس ۲۰ امتیاز
‎فوق دیپلم ۱۵ امتیاز

 

سرمایه لازم برای مهاجرت به استان نیوبرانزویک کانادا

‎۴_میزان دارایی🔹

‎شما میبایستی حداقل ۶۰۰ هزار دلار کانادا دارایی و اموال داشته باشید و از آن مقدار ۳۰۰ هزاردلار باید قابل جابجایی باشد.

 

🔹۵- مالکیت شرکت و یا تجارت – سابقه مدیریتی

‎اگر مالکیت شرکت و یا تجارتی را دارید به شما امتیاز داده می شود.

‎• شما باید مالک حداقل ۳۳.۳٪ شرکت و یا تجارت خود پنج سال گذشته باشید.
‎• حداقل کار فرمای ۲ کارمند بوده باشید.

 

🔹۶-داشتن ایده ای برای کسب و کار
‎اگر ایده ای برای کسب و کار و درآمد زائی دارید می توانید در ۱۵۰۰ کلمه آن را شرح دهید و امتیاز کسب کنید.

 

🔹۷- سابقه ی همسر در نیوبرانزویک( انطباق پذیری)
‎اگر همسر و یا یکی از همبستگان خود در
استان نیوبرانزویک کار و یا تحصیل کرده است شما می توانید امتیاز کسب کنید.

 

‎نحوه اخذ اقامت دایم از طریق مهاجرت به استان نیوبرانزویک

‎* سرمایه گذاری مجاز حداقل ۲۵۰ هزار دلار کانادا (این مبلغ شامل هزینه های شخصی شما نمی باشد).
یا پرداخت ودیعه ۱۰۰ هزاردلاری کانادا و بازگشت آن بعد از ۲ سال در صورت ایجاد بیزنس
‎* اگر در بیزنسی در استان مشارکت می کنید، حداقل سهم شما در بیزنس میبایست ‎٪۳۳/۳۳ باشد.
‎عملکرد بیزنس در نیوبرانویک:
‎ * مالیات بیزنس بایستی سر وقت انجام و پرداخت شود.
‎* باید از قوانین بیزنس در استان نیوبرانزویک ازجمله استاندارد ها، حقوق کارمندی، امنیت و سلامت در محیط کار پیروی کنید.
‎* برای خرید، تاسیس و نگهداری بیزنس خود از قوانین کانادا پیروی کنید
‎* داشتن جواز و پروانه کار الزامیست.
‎* فعالیت در تجارت مربوطه  به مدت حداقل دو سال بعد از تاریخ تاسیس آن و اثبات ان به مراجع قانونی

مهاجرا به کانادا

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »