مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا گامی نهادینه در سیستم آموزشی مناسب

تحصیل در کانادا مورد توجه دانش آموزان و دانشجویان زیادی است که به تحصیل در خارج از کشور مشتاقند.
و کانادا یکی از انتخاب این دانشجویان عزیز می باشد زیرا که سیستم آموزشی در کانادا بسیار عالی
و جز با کیفیت ترین ها محسوب می شود.

اگر به دنبال اخرین اطلاعات درباره تحصیل در کانادا هستید این مقاله برای همین نوشته شده است.

با خواندن این مقاله توضیحات کامل و جامعی را از تحصیل در کانادا دریافت خواهید کرد و
علاوه بر محور اصلی مقاله با موضوعات پیرامونی نظیر شرایط ، مدارک ، مزایا، محدودیتهای تحصیل در کانادا هم اشنا خواهید شد.

علاوه بر همه اینها با مطالعه این نوشته به جواب پرسشهای زیر خواهید رسید.

اما سوالات شما در این زمینه :

  1. اجازه تحصیل در کانادا را چطور می توان گرفت؟
  2. فرایند اخذ ویزای تحصیلی در کانادا به چه شکلی است؟
  3. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در کانادا کدامند؟
  4.  هزینه های تحصیل در کانادا چقدر است؟
  5. شرایط کار برای دانشجویان برای تحصیل همزمان با کار در کانادا چکونه است؟
  6. هزینه اجاره خانه دانشجویی در کانادا چقدر است؟

کانادا  بعنوان یکی از  کشورهای مدرن در سیستم آموزشی و تحصیلی ، دارای یک نهاد مدرن است
و برای یک شیوه زندگی سالم در محیط آموزشی عالی مناسب میباشد. کانادا دارای دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی است،
تقریبا یک چهارم از شهروندان کانادایی فرانسوی صحبت می کنند
که بیشتر این افراد در منطقه کبک زندگی می­کنند.که کمتر کسی جهت تحصیل در کانادا این ایالت فرانسوی زبان را انتخاب میکند.

ما در این مقاله سعی می­کنیم اطلاعاتی را در خصوص شرایط تحصیل در کانادا و مراحل  اخذ ویزای آن را  خدمتتان ارائه دهیم.

تحصیل در کانادا با کدامین مجوز ها ؟

اینکه شما تحصیل را در کشور کانادا انتخاب کردید قدم اول محسوب می شود اما در گام های بعدی این است که
شما بتوانید وارد خاک کانادا شوید و اجازه تحصیل در کانادا را کسب کنید .
در واقع دو نوع روش برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که یکی اخذ ویزای تحصیلی کانادا و
دوم اینکه شما اقامت دائم کانادا را داشته باشید تا بتوانید تحصیل کنید.

دو معیار مهم جهت دریافت ویزای تحصیلی کانادا،  ابتدا باید پذیرش اخذ شود و پس از آن به سمت مرحله ی ویزا میرویم که
سطح نمرات شما در آخرین مقطع تحصیلی وهمچنین مهارت های زبان انگلیسی (در اکثر استان ها) و
یا فرانسوی در بعضی ایالات فرانسوی زبان  می­باشد.

نکته مهم اینکه مقاطع قبل از دانشگاه نیاز به مدرک زبان جهت اخذ پذیرش و ویزا ندارند.
اما در مقاطع دانشگاه داشتن مدرک زبان شرط دانشگاه و سفارت میباشد.

فرایند اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

قبل از شروع مراحل ویزا اولین قدم برای تحصیل در کـانـادا اخذ پذیرش از یک موسسه آموزشی واقع در  این کشور است.
این موسسات آموزشی می­توانند مدارس، کالج ها، مراکز آموزش فنی حرفه ای یا دانشگاه ها باشند.

در مرحله دوم برای تحصیل در کانــادا ، شخص نیاز به یک سند صادر شده توسط دولت کانادا دارد
که به عنوان مجوز دانشجویی شناخته می­شود. برای اکثر دوره های طولانی مدت در کانادا، مجوز دانشجویی ضروری است.

در مرحله بعد درخواست شما طبق قوانین آن کشور ارزیابی می­شود. ارزیابی اصلی مربوط به امور مالی شماست.
شما باید مدرکی که نشان دهنده هزینه ­های کافی برای پوشش هزینه­ های کالج یا دانشگاه خود باشد را داشته باشید.
شما همچنین باید مدرکی داشته باشید که نشان دهد می­توانید  در طول اقامت خود در کانادا از نظر مالی خود را حمایت کنید.
اگر خانواده­ شما ( همسر یا فرزندان شما ) به عنوان همراه با شما می آیند شما باید با منابع مالی کافی ثابت کنید
که هزینه ­های آنها را نیز می­توانید فراهم کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

اگر می­خواهید در کانادا تحصیل کنید، باید مدارک زیر را داشته باشید و باید شرایط زیر را احراز کنید:

  1. در ابتدا بایدمجوز تحصیلی را از اداره مهاجرت کانادا دریافت کنید.
    این مجوز تحصیلی در مورد مطالعات تمام وقت مورد نیاز است.
  2. مدارک هویتی از جمله داشتن یک گذرنامه معتبر از کشور خود و داشتن ۲ عدد عکس مورد نیاز است.
  3. برای ورود به دانشگاه­های کانادا باید یک مدرک زبان انگلیسی ارائه دهید،
    مدرک زبان TOEFLو IELTS قابل قبول است.
  4. مدارک مالی که نشان دهنده حمایت مالی خود در آن کشور است.
    و در صورت لزوم باید آزمایشات پزشکی را که نشان دهنده گواهی سلامت شخص است را نیز انجام دهند.

 هزینه های تحصیل در کانادا

یکی از مهم­ترین جنبه­های انتخاب محل تحصیل در خارج از کشور، دانستن هزینه تحصیل در آن کشور است.
هزینه­ های تحصیل در کانادا برای دانشجویان بین المللی مناسب است. هزینه ­های تحصیل در کانادا بسته به دوره­های آموزشی،
دانشگاه ها و ایالت­ها متفاوت است.

به طور کلی هزینه تحصیل در کانادا را می­توان به سه بخش تقسیم کرد:

  • هزینه ثبت­ نام(هزینه های ثبت نام ۵۰ تا ۱۵۰ دلار بسته به نوع دانشگاه متفاوت است)
  • هزینه ­های تحصیلی) هزینه ­های تحصیل برای مقطع لیسانس حدودا بین ۷٫۰۰۰ دلار تا ۱۵٫۰۰۰ دلار
    و هزینه های تحصیل برای مقطع فوق لیسانس به صورت تقریبی بین ۷٫۰۰۰ دلار تا ۲۰٫۰۰۰ دلار را شامل می شود)
  • هزینه زندگی و هزینه ­های دیگر  از جمله بیمه، هزینه های سفر و هزینه ویزا هزینه های بیمه در هر استان متفاوت است،
    به صورت تقریبی ۵۰۰ دلار در سال خواهد بود.

اکثر دانشجویان بین­ المللی که به کانادا می ­آیند هزینه های خود را به وسیله جوایز، کمک هزینه تحصیلی و کار نیمه وقت پوشش می دهند.

شرایط کار برای دانشجویان

یکی دیگر از عومل جذابیت این کشور،  این است که دانش ­آموزان  و دانشجویان می­توانند در حالی که
تحصیلات خود را دنبال می­کنند، کار کنند. برای کار کردن در طول دوره تحصیل شما باید یک مجوز کار از دانشگاه داشته باشید.
مجوز کار به شما اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته را می­دهد.

در بسیاری از برنامه های آموزشی آکادمیک برای دانشجویان، دوره ای کوتاه برای تجربه کاری بسیار ارزشمند
و گاهی اوقات اجباری بر اساس موضوع مورد مطالعه، تحت عنوان دوره کارآموزی در نظر می­گیرند.

پس از فارغ التحصیلی، شما حق دارید که برای کار در کانادا به مدت سه سال درخواست تمدید ویزا دهید.
هنگامی که یک مدرک را از یک موسسه کانادایی اخذ می­کنید، فرصت شانس خود را برای کار و اخذ اقامت دائم
در  کانادا افزایش می­دهید. هنگامی که شما یک دانش آموز  یا دانشجو هستید، می توانید اقامت موقت بگیرید
ولی این امکان وجوددارد که این اقامت را در صورت یافتن کار در این کشور تبدیل به اقامت دائم کنید.

برای اینکه بتوانید در این کشور به راحتی کار پیدا کنید داشتن مهارت زبان انگلیسی بسیار به شما در این فرایند کمک می­کند.

هزینه اجاره خانه دانشجویی در کانادا

معمولا، دانشگاه ها در کانادا، برای دانشجویان محل اقامتی را  نزدیک به دانشگاه در نظر می­گیرند.
معمولا یک اتاق خصوصی را به سختی می­توان در اختیار داشت
زیرا اتاق ها بیشتر با دانش آموزان دیگر مشترک هستند،اما قطعا از طریق جنسیت جدا می شوند.
میانگین هزینه اقامت در  اتاق خواب: ۳۰۰۰ دلار تا ۷،۵۰۰ دلار در هر سال تحصیلی است.

اگر شخصی بخواهد برای خود خانه اجاره کند، اجاره بسته به موقعیت، کیفیت و در دسترس بودن، بسیار متفاوت است.
در کانادا، چندین نوع از خانه هایی وجود دارد که می­توانید به عنوان یک دانشجوی خارجی اجاره کنید.
میانگین هزینه اجاره آپارتمان ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در ماه است.

قبل از مهاجرت به کانادا، در طول ماههای تابستان، تعطیلات ملی یا جشنهای محبوب، برای پیدا کردن یک خانه مناسب اقدام کنید.

به طور کلی، هزینه تقریبی زندگی در هر ماه حدودا بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار خواهد بود
البته مقدار هزینه­ های شما به شیوه زندگی شما نیز بستگی دارد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی در کانادا، لطفا با ما تماس بگیرید
ما در تمام مراحل به شما کمک خواهیم کرد.

سایر شرایط خاص ادامه تحصیل در کانادا در مقاله های زیر پیدا کنید.

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]
Share

مهاجرت به کانادا با سفیران سروش سعادت

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که...

You may also like...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.