مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

شرایط دانشجویی کبک و هزینه هایش برای مهاجرت به کانادا

شرایط دانشجویی کبک

هزینه مهاجرت تحصیلی به کبک

سوال :

شرایط دانشجویی کبک و هزینه هایش برای مهاجرت به کانادا به چه صورت است؟

جواب :

باید فرد متقاضی b2 فرانسوی را داشته باشد. البته زبان رسمى کانادا فرانسوی و انگلیسی می باشد باید دید
که هر شهری به چه زبانى صحبت مى کنند و آفسیر زبان و مدرک مورد نیاز را بر اساس نیاز و زبان اون شهر می سنجد.

برنامه اخذ اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل در استان کبک PEQ

💠 استان کبک که به دانشجویی ترین استان کانادا معروف است، برنامه خاصی را برای آنهایی که در این استان تحصیل کرده‌اند و فارغ التحصیل شده اند جهت اخذ اقامت در نظر گرفته است.
💠 چنانچه در یکی از دانشگاههای استان کبک در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا تحصیل کرده باشید
و یا همچنین در یکی از کالج های مورد تایید اداره مهاجرت این استان دوره های به اصطلاح فنی و حرفه‌ای را گذرانده باشید
به شرط دارا بودن شرایط زیر می توانید به راحتی درخواست اقامت خود را بدهید:

شرایط اخذ اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل در استان کبک PEQ

۱️⃣ یا باید فارغ التحصیل دانشگاه باشید و مقطع تحصیلی شما در قالب لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا بگنجد
۲️⃣ یا اگر در کالجی در این استان تحصیل میکنید حتماً باید آن کالج مورد تایید اداره مهاجرت باشد
۳️⃣ دوره ای که در کالج می‌گذرانید نباید کمتر از دو سال فول تایم (۱۸۰۰ ساعت) باشد
۴️⃣ هنگامی که درخواست خود را برای PEQ میدهید باید دارای مدرک زبان فرانسه B2 باشید
۵️⃣ باید حداقل نیمی از دوره تحصیل شما سپری شده باشد
۶️⃣ هنگامی که درخواست PEQ را می‌دهید یا باید فارغ التحصیل شده باشید و یا کمتر از شش ماه دیگر تحصیلات شما به پایان برسد
۷️⃣  باید نشان دهید استطاعت مالی برای خود و خانواده خود را حداقل برای ۳ ماه دارا می باشید
۸️⃣ بورسیه کشور خود نباشید و تعهدی بابت برگشت نداشته باشید
۹️⃣ از زمان فارغ التحصیلی شما نباید بیش از سه سال گذشته باشد
🔟  برنامه تحصیلی شما یا باید کاملاً به زبان فرانسه باشد و یا اینکه مدرک زبان B2 فرانسه داشته باشید

💢⭕️💢 محاسن این برنامه شرایط دانشجویی کبک:

✅ اصلی‌ترین و مهمترین امتیاز این برنامه نسبت به سایر برنامه‌های مشابه این است که نیازی به پیدا کردن کار
و یا اخذ جاب آفر پس از فارغ التحصیلی نیست. یعنی عملاً اگر شرایط فوق را دارا باشید
می توانید بلافاصله پس از فارغ التحصیلی اقامت دائم خود را دریافت نمایید.
✅ نیازی نیست که حتماً تحصیلات شما به زبان فرانسه باشد. بلکه حتی اگر مدرک فرانسه خود را
پس از فارغ التحصیلی نیز دریافت نمایید می توانید از این برنامه استفاده کنید.
✅ یکی دیگر از محاسن این برنامه آن است که شما میتوانید سه سال پس از فارغ التحصیلی نیز از آن بهره مند شوید
. این بدین معناست که فرصت کافی به شما برای اخذ مدرک فرانسه داده میشود.
✅ در این روش شما به راحتی و بسیار سریع می توانید اقامت خود را دریافت نمایید.
در واقع تنها مشکل این برنامه داشتن مدرک زبان فرانسه است. یعنی متقاضیانی که مدرک فرانسه خود را دارند به راحتی پس از تحصیل در این استان می توانند درخواست اقامت خود را تسلیم اداره مهاجرت نمایند.

هزینه تحصیل و زندگی در استان کبک

✅  هزینه تحصیل و زندگی در استان کبک به نسبت سایر استان های کانادا پایین‌تر است و
این می‌تواند خود یکی از محاسن انتخاب این برنامه باشد.
✅ کسانی که در کبک تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده باشند
در اولویت انتخاب برنامه هایی مانند نیروی متخصص استان کبک نیز قرار خواهند گرفت.
لذا چنانچه نشود از این برنامه استفاده کرد میتوان به این موضوع امیدوار بود
که در انتخاب برنامه های دیگر این استان شانس بیشتری نسبت به سایر متقاضیان خواهند داشت.
⭕️ توجه داشته باشید که اولین قدم برای اقدام، گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه ها
و یا کالج های مورد تایید اداره مهاجرت کبک و اخذ ویزای تحصیلی است.
⭕️ لذا تمام شرایط گرفتن ویزای تحصیلی شامل این بخش نیز خواهد شد. به عنوان مثال:
❇️ چنانچه سن شما مناسب است
❇️ از فارغ التحصیلی تان مدت زمان زیادی نگذرد
❇️ معدل شما کمتر از ۱۴ نباشد
❇️ دارای حداقل مدرک آیلتس ۵.۵ انگلیسی و یا b2 فرانسه باشد
❇️ میتوانید مبلغ خواسته شده جهت تمکن مالی را برای مدت سه ماه در حساب خود نشان دهید.
💠 دارا بودن موارد فوق میتواند شرایط اخذ ویزای تحصیلی را برای شما فراهم نماید.
نتیجه گیری :
شرایط دانشجویی کبک (استان کبک) تحت برنامه ای بنام PEQ می باشد که مختص دانشگاههایی است که مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می باشند. و تحت شرایطی که در مقاله بالا ذکر شد متقاضیان می توانند درخواست اقامت دائم در کانادا را داشته باشند.

شرایط ویزای تحصیلی کانادا

n

در ابتدا و قدم اول باید دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کرده و پس از آن رشته ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید ، در این قسمت باید دقت نمایید که نامه پذیرش شما باید دقیق نشان دهنده رشته و علاقه ی تحصیلی شما باشد ، در این که در انتخاب رشته شما باید دقت کنید که بیشتر رشته ی تحصیلی شما به مقطع قبلی شما مرتبط باشد شکی نیست ، ولی باید در داشتن شرایط اخذ پذیرش تحصیلی در آن دانشگاه هم دقت لازم را داشته باشید که آیا شرایط اولیه اخذ پذیرش را دارید یا خیر ؟

بیشتر بدنید…. اخذ اقامت دائم کانادا هزینه تحصیل و زندگی در استان کبک  شرایط دانشجویی کبک و هزینه هاش برای مهاجرت به کانادا  شرایط دانشجویی کبک و هزینه هاش برای مهاجرت به کانادا هزینه تحصیل و زندگی در استان کبک
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]
Share

مهاجرت به کانادا با سفیران سروش سعادت

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که...

You may also like...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.