مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

[vc_row][vc_column][vc_column_text]مهاجرت به کانادا از راههای مختلفی انجام می شود که اگر با اگاهی کامل (از قوانین مهاحرتی و همسان سازی آن با شرایط مهاجر) انجام شود با قبول شدن درخواست مهاجرتی از کانادا مواجه خواهید شد .

برخی از راههای ورورد به کانادا

[vc_row][vc_column][vc_column_text]مهاجرت کانادا

[/vc_column_text][vc_cta h2=”گذری سریع به مهاجرت کانادا” h4=”راههای ورود به کانادا” txt_align=”right” shape=”square” color=”pink” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true”]

ویزای توریستی کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

ویزای تولد کانادا

ویزای کاری کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

[/vc_cta][vc_tta_tour][vc_tta_section title=”ویزای توریستی کانادا” tab_id=”1526269974659-af2e4243-30c3″][vc_message message_box_color=”black” icon_fontawesome=”fa fa-plane” css=”.vc_custom_1526794259329{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”]اخذ ویزاهای توریستی از کشورهای معتبر دنیا شرایط خاص خود را دارد و معمولا نیازمند ارائه مدارک قوی و تضمین کننده ی برگشت متقاضی از کشور مقصد میباشد که معمولا نیازمند ارائه مدارکیست که نشان میدهد فرد متقاضی به کشور خود برمیگردد.

 

مدارکی مانند: گردش مالی خوب داشتن ، سند ملکی و سابقه ی کاری و مدرک تحصیلی و داشتن پروانه ی کسب و کار یا طبابت و غیره…

 

البته اگر فرد از کشور مورد نظر دارای دعوتنامه ی معتبر از اقوام و دوستان خود باشد نیز شانس بالایی برای ویزا خواهد داشت.

 

برای کشوری مانند کانادا و اخذ ویزای توریستی و پنج ساله ی این کشور که یک ویزای خوب به شمار می اید علاوه بر مدارک فوق نیازمند ویزای شنگن از سمت متقاضی میباشد و بهتر است متقاضی که در یک سال اخیر ویزای شنگن داشته باشد و همچنین سفرهای متعدد خارجی را تجربه کرده باشد و پاسپورت او مهر ورود و خروج متعدد خورده باشد.

نکته ی بسیار مهم در مورد ویزای توریستی کانادا این است که این نوع ویزا با اینکه طولانی مدت میباشد اما به راحتی قابلیت تبدیل به ویزاهای بلند مدت و اقامتی را ندارد .البته این امری غیر ممکن نیست.

در این مورد میتوانید به قسمت مشخص مقاله ی ویزای توریستی کانادا مراجعه و مطالعه ی دقیق داشته باشید.

ویزای توریستی کانادا[/vc_message][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای سرمایه گذاری کانادا” tab_id=”1526269974738-c845a8b0-de9a”][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-snowflake-o”]با توجه به راههای موجود جهت مهاجرت به کانادا و اینکه نگاه نخست وزیر جدید این کشور نسبت به ایرانیان مثبت تر از گذشته میباشد و صدور روادید راحت تر شده و اینکه ویزاهای سرمایه گذاری معمولا با ریسک بالا همراه خواهد بود و ممکن است فرد سرمایه ی خود را از دست بدهد و دیگر اینکه پروسه ی زمانی این نوع ویزا بسیار طولانی مدت میباشد ما توصیه میکنیم از طرق دیگر خود را به این کشور رسانده و پس از آشنایی با این کشور و با تحلیل دقیق دست به سرمایه گذاری و اخذ اقامت از این کشور بزنید.

 

یکی از چند  روش مهاجرت به کشور کانادا ، راه و روش ورود و سرمایه گذاری کانادا است  که این روش پر ریسک نیز  مدلها  و روشهای  مختلف ومتفاوتی دارد برای نمونه ویزای سرمایه گذاری  استانی که در هر کدام از استان های این کشور از روشی خاص و منحصر  با مبالغ متفاوتی امکانپذیر شده و طرق  نشان دادن سرمایه و توانایی مالی نیز متفاوت و نسبتا طولانی  خواهد بود ، همچنین است  قانون نحوه ی پرداخت وجوه جهت سرمایه گذاری در هر کدام از استانهای کانادا  که کاملا متفاوت می باشد  مخصوصا با توجه به تغییرات سیاست کشور در زمینه ی قیمت ارز و سیاستهایی که کشور در پیش گرفته در مورد انتقال و ریز شدن در نقل و انتقالات بانکی و مالی و دیگر اینکه در مورد بعضی از استانها و ایالتهای کانادا نیز موسسات مالی اعتباری معتبر و مورد وثوق دولت کانادا میتوانند به متقاضیان اینگونه ویزاها در این زمینه یاری  به هم رسانند و کار امتقاضی را کم ریسک تر و مطمئن تر انجام شود ، به این ترتیب متقاضیان کانادا از طریق سرمایه گذاری در اول امر باید  نوع سرمایه گذاری کانادا را انتخاب کرده  و با تحقیق و تحلیل و کسب آگاهی در زمینۀ اخذ اقامت از طریق  روش سرمایه گذاری کانادا ازاین طریق و پیدا نمودن وکلای رسمی  این کشور که دارای تجربه و خوشنام در این زمینه کار خود را با ریسک و خطر کمتری مواجه کند.

همچنین برای اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه ی ویزای سرمایه گذاری کانادا توصیه میشود به قسمت ویزای سرمایه گذاری کانادا رفته و در آنجا مطالب را مطالعه نمایید.[/vc_message][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای ازدواج و نامزدی کانادا” tab_id=”1526788774157-7e4e4e09-38fe”][vc_column_text]در گذشته تر مرسوم بود افراد از روش ویزای ازدواج به صورت سوری و غیرواقعی خود را به کشور مقصد رسانیده و از این طریق اقامت آن کشور را اخذ میکردند و برای آن فرد حاضر در کشور مقصد هم کسب درآمد میشد گرچه به صورت عجیب.

اما در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشورهای نعتبر دنیا امریست پیچیده و سخت و معمولا افرادی در این زمینه موفق میشوند که واقعا قصد ازدواج داشته و مدارک لازم و کافی در این جهت ارائه میدهد و صبوری کرده تا به موفقیت برسد.

به این صورت که برای ویزا شدن از این طریق فرد متقاضی باید مدارک محکم و قوی و مستدلی را جهت ورود و قانع کردن سفارت ارائه دهد.

در حقیقت هر دو طرف این ازدواج باید مدارکی کامل را داشته باشند تا ویزا شوند.

برای مثال یکی از مدارک مهمی که جهت ارائه نیاز میباشد این است مه فرد حاضر در کانادا نشان دهد علاوه بر هزینه ی زندگی خود به قدری درآمد دارد تا هزینه های فرد دیگری که برای ازدواج معرفی کرده رادارد.

نکته ی بسیار مهم این است که هزینه ی باید درآمد خالص نشان دهد نه اینکه دارایی نشان دهد.و این یکی از مدارک لازم و قطعی این پروسه است.

فلذا توصیه میشود اگر قطعا هدف این است که از طریق ازدواج واقعی قصد ورود به کانادا را دارید دست به این عمل بزنید. در غیر این صورت موفقیت با ردی ویزا روبرو خواهید شد.

توصیه میشود جهت کسب اطلاعات دقیق تر و جامع تر به قسمت ویزای ازدواج کانادا رفته و در آنجا به مطالعه بپردازید.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای تولد کانادا” tab_id=”1526794387554-9d1d092c-6cf5″][vc_column_text]

اقامت کانادا از طریق تولد:

نظام حقوقی کشور کانادا برای اخذ اقامت از طریق تولد نظام خاک میباشد و در زمره ی کشورهای محدودی محسوب میشود که از طریق تولد در این خاک اقامت و تابعیت را به فرد متقاضی اعطا میکند.

کانادا کشوری با اقتصاد قوی و رفاه اجتماعی بالا و نظام کاری قدرتمند و کشوریست مهاجرپذیر و به طرق مختلف به اعضای مختلف این کشور و مهاجرین اقامت و تابعیت را میدهد.

بیش از سی درصد جمعیت این کشور را مهاجرین تشکیل میدهند و مهاجرین قسمت اعظم اقتصاد این کشور را در دست دارند.

یکی از راههای سیتی زن شدن در کشور کانادا تولد در خاک این کشور است.

از آنجایی که این کشور ویزاهای توریستی بلند مدت میدهد و از طریق این ویزا میتوان در این کشور بود برخی از خانواده ها این مسیر را جهت تولد فرزند خود انتخاب میکنند تا از این طریق اخذ تابعیت کانادا را برای فرزند خود رقم بزنن.البته ذکر یک نکته در مورد تولد یک فرد ایرانی در کانادا حیاتیست که با توجه به قانون مدنی ایران که فردی که پدرش ایرانیست هرجای دنیا به دنیا بیاید به تبع پدر ایرانی و از طریق سیستم خون تابعیت ایران را خواهد داشت.پس در نتیجه اگر یک ایرانی در کانادا به دنیا بیاید علاوه بر تابعیت ایرانی که از طریق خون منتقل شده تابعیت کانادا را به خاطر تولد در این کشور نیز اخذ میکند. پس میشود فردی دو تابعیتی.

در مورد کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ تابعیت کانادا از طریق تولد میتوانید مقاله ی مختص آن را مطالعه فرمایید.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای تحصیلی کانادا” tab_id=”1526794514623-0a3bf6db-f8f8″][vc_column_text]

ویزای تحصیلی کانادا:

با توجه به میل مهجرت به کانادا و گرفتن اقامت این کشور و سختی های خاص خودش روی ویزاهای گوناگون مخصوصا ویزای کاری ،
خیلی از متقاضیان مهاجرت کانادا ویزای تحصیلی کانادا را انتخاب کرده
و از این طریق خود را به کانادا رسانیده و در آنجا کار پیدا کرده
و احتمالا حین تحصیل و یا پس از اتمام تحصیل تبدیل به ویزای کاری میکنند.

مخصوصا از انجایی که برای اخذ ویزای کاری کانادا داشتن تحصیلات کانادایی امتیاز مخصوص اخذ کرده
و راه را برای موفقیت هموار میکند.

نظام آموزشی کانادا برای افراد اینترنشال و خارجی هزینه بر و پولی میباشد.

در حالی که این خدمات و امکانات برای افراد لوکال و دارای تابعیت این کشور به صورت رایگان یا نیمه رایگان میباشد.

از این رو کشور کانادا در زمره ی کشورهاییست که تحصیل در آن هزینه بر است.
اما در مقایسه با کشورهای همسطح خود و در مقایسه با کشورهایی مانند امریکا و استرالیا و نیوزلند از هزینه ی تحصیل کمتری برخوردار است.

و میتوان گفت از این حیث در زمره ی بهترین انتخابها محسوب میشود.

حتی در مقایسه با برخی کشورهای اروپایی که تحصیل در آنها هزینه بر میباشد باز هم از هزینه ی کمتری برخوردار است.

فلذا با توجه به سیایتهای این کشور مبنی بر اخذ مهاجر میتوان گفت ویزای تحصیلی در حال حاضر از بهترین انتخابها و شاید بتوان گفت بیشترین ویزایهای حال حاضر کانادا از همین طریق اخذ میشود.

هزینه یتحصیل در کالجها و دانشگاههای کانادا از سالی ۶ هزار دلار تا ۲۰ هزار دلار کانادا در تغییر است که میانگین این هزینه تحصیلی حدود ۱۵ هزار دلارکانادا به صورت سالیانه میباشد.

 

آن چیزی که در ویزای تحصیلی کانادا دارای اهمیت بیشتریست خود مرحله ی ویزاست.
چرا که اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادا مخصوصا در رنکینگ متوسط آن با توجه به اینکه هزینه بر است با داشتن مدارک کار سختی نیست.
اما مجاب کردن آفیسر و سفارت کانادا جهت صدور ویزا کاریست علمی و تعمل برانگیز.

به این ترتیب که در ابتدا سن آن شخصی که متقاضی ویزا میباشد باید به آن مقطع پذیرش گرفته همخوانی داشته باشد.

مانند اینکه اگر یک فرد ۳۲ ساله برای مقطع فوق لیسانس اقدام به پذیرش و پس از آن اقدام به ویزا کند احتمال ردی ویزای این فرد وجود دارد.

اما داشتن پذیرش تحصیلی مقطع دکترا حتی در ۴۵ سالگی معمولا با صدور ویزا همراه خواهد بود.

اما اگر این مقطع را یک فرد ۲۶ ساله اقدام کند احتمالا گرفتن پذیرش و ویزا کاریست شدنی و نزدیک به واقعیت.

یکی از موارد اصلی و قطعی جهت ویزای تحصیلی کانادا مخصوصا برای مقاطع دانشگاهی داشتن مدرک زبان است.

البته ذکر این نکته الزامیست که برای بچه های زیر هجده سال یا اصطلاحا برای افرادی که هنوز دیپلم خود را تمام نکرده اند و مقاطع دوازدهم به پایین اقدام به پذیرش  و ویزای تحصیلی میکنند نیاز به مدرک زبان نیست و شانس ویزای اینگونه افراد بسیار بالاست. فقط کافیست با وکیل مهاجرت همراه باشد.

برای تحلیل وبرسی دقیق تر  و آشنایی با جزییات ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا به قسمت ویزای تحصیلی کانادا رجوع شده و آن را با دقت بخوانید.

 

در انتها میتوان گفت کشور کانادا که انتخاب اکثر افراد متقاضی مهاجرت مباشد در حال حاضر یکی از بهترین گزینه های مهاجرتیست
و شانس صدور این ویزاها با مشورت با وکیل مهاجرت و وکیل زبده به نتیجه خواهد رسید.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای کاری کانادا” tab_id=”1527502862278-2a816f05-26af”][vc_column_text]ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا ۲۰۱۸

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا

در مهاجرت به کانادا از طریق کار در رابطه با اخذ ویزای کاری کانادا توضیحاتی داده شده که در این بخش توضیحات تفصیلی این بخش را خدمتتان عرض می کنم و در انتها به امتیاز بندی ویزای کار کانادا ۲۰۱۸ خواهم پرداخت .

یکی از بهترینهای ویزاهای دنیا و به همان نسبت مشکلترین ویزاهای مهاجرتی ویزای کار کانادا میباشد. jobvisa canada

کانادا با توجه به مساحت بزرگ و به همان نسبت جمعیت کم و اقتصاد قوی و زبان رسمی انگلیسی به عنوان اصلی ترین گزینه های مهاجرتی دنیا انتخاب میشود.

ویزای کاری کانادا با متد و مدل جدید از اواخر سال ۲۰۱۷ شرایط بهتری را نسبت به گذشته جهت ورود فراهم آورده است.

ویزای کاری کانادا با عنوان اسکیل وورکر و در برخی نقاط اکسپرس انتری که به معنی ورود سریع است در مقایسه با ویزاهای کاری استانی زودتر اما سخت تر اتفاق می افتد.

مدل ویزای اکسپرس انتری دو مرحله ای میباشد.

شاید شما هم قصد هجرت به کشور کانادا رو داشته باشید و دراین مورد بخواهید اطلاعاتی را کسب کنید.اینکه چرا کانادا را انتخاب کردید و یا به چه دلیل قصد مهاجرت به کانادا را دارید به خودتان مربوط می شود و ما در این راستا اطلاعاتی را در این سایت قرار می دهیم تا به شما کمکی در این زمینه کرده باشیم :

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

مهاجرت به کانادا

آمار مهاجرت به کانادا :

براساس گزارش سازمان ملل، تا سال ۲۰۱۵ بیش از ۷میلیون نفر به کانادا مهاجرت کرده‌اند و این یعنی ۲۱درصد جمعیت کل کانادا را مهاجران تشکیل می‌دهند؛
آماری که کانادا را به هشتمین کشور مهاجرپذیر دنیا تا این زمان تبدیل کرده‌است.
در واقع مهاجرت به کانادا یکی از گزینه‌های جذاب برای کسانی است که قصد بهبود شرایط کار و زندگی خود را (از طریق مهاجرت) دارند.
در این سایت درباره مهاجرت به کانادا و مسائل مرتبط با آن خواهیم نوشت.

۲۱,۹ درصد از کانادایی ها مهاجر هستند، این در حالی ست که در سال ۱۹۲۱، تعداد مهاجران ۲۲,۳ درصد و در سال ۲۰۰۶، ۱۹,۸ درصد بوده است.
محققان پیش بینی کرده اند که تا سال ۲۰۳۶، تعداد مهاجران بیش از ۳۰ درصد جمعیت کل کانادا خواهد بود.

 

 

تعداد زیادی از مهاجران به سمت استان های غربی کانادا یعنی آلبرتا، منیتوبا، ساسکچوان رفته اند، ۳۹ درصد مهاجران استان انتاریو را برای زندگی انتخاب کرده اند،
به طوری که تورنتو و شهرهای اطراف آن با رشد قابل توجهی تنوع فرهنگی روبرو شده اند.

بر اساس گزارش آماری سالانه اداره آمار کانادا، ۵ / ۵۱ % از کانادایی هایی که در شهر تورنتو زندگی می کنند
و خود را از جامعه اقلیت مشهود visible minority می دانند که البته این میزان به نسبت سال ۲۰۱۱ با افزایش مواجهه شده است.

از نتایج دیگر این مطالعه آماری این است که حدود ۲۲ % از کانادایی ها بیرون از این کشور به دنیا آمده اند و ۱,۲ میلیون نفر از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ به کانادا مهاجرت کرده اند.

 

Federal Skilled Worker Class

در  سالهای پیش اغلب کسانی که به کشور کانادا مهاجرت می کردند ،
از روش مهاجرت نیروی کار ماهر یا به عبارت دیگر متخصصین Federal Skilled Worker Class اقدام می کردند؛
این در حالی است که روش های مهاجرت به کشور کانادا بسیار متنوع است.
از سوی دیگر با توجه به محدودیت های متعددی که برای مهاجران در نظر گرفته شده است،
بسیاری از متقاضیان به روش های دیگر مهاجرتی روی آورده اند

روشهای مهاجرت کانادا

روش های مهاجرت به کبک  :  کبک یکی از بزرگترین استانهای مهاجرپذیر کانادا است که اغلب فرانسوی زبان هستند
و با توجه به فاکتورهای زیر می شود به ابن استان مهاجرت کرد :
 سرمایه گذاری
 برنامه کار آفرینی
 نیروی متخصص استان کبک
 سرمایه گذاری کبک ۲۰۱۷

 

اقامت در کانادا :

در قسمت اقامت در کانادا شما به مفاهیم گرین کارت کانادا ، اقامت کوتاه کانادا ، اقامت بلند مدت کانادا و سوالی با این مضمون بیشتر آشنا خواهید شد.

  • فواید و منافع اقامت در کانادا چیست ؟
    از چه طریقی می توان اقامت کانادا را اخذ کرد ؟
    ایا اقامت کانادا همان اخذ تابعیت کانادا است؟
    اسکیل ورکر کانادا چیست؟
    شرایط اقامت در کانادا ؟
  •  خیلی از موکلین عزیز ما در خصوص اقامت در کانادا از ما سوال می پرسند شما می توانید در بخش اقامت در کاناد با این سوالات اشنا شوید
    و تا حدودی اطلاعات خوبی در این زمینه کسب کنید. منتظر نکمیل این قسمت سایت باشید.

راههای مهاجرت کانادا

در این مقاله که بزودی منشر خواهد شد شما با راهای مهاجرت به کانادا اشنا خواهید شد و  به سوالات اینچننی که در زیر کرده اید پاسخ خواهید گرفت:

• ایا به دنبال وکیل مهاجرتی برای کانادا هستید؟

آیا در خصوص راههای مهاجرت به کانادا سوالاتی دارید؟

آیا سوالتان این است که وکیل مهاجرتی مقتدری در ایران برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؟

میخواهید با دفتر معتبری در خصوص راههای مهاجرت به کانادا مشاوره کنید؟

شما میتوانید با موسسه ما تماس گرفته و سوالات حقوقی خود را در خصوص راههای مهاجرت به کانادا بپرسید

. موسسه ما پاسخگوی شما در باب تمامی مسائل مربوط به راههای مهاجرت به کانادا می باشد.

در ذیل در باب راههای مهاجرت به کانادا و مسائل آن نکات مهمی را به عرض شما میرسانیم.

خوانندگان محترم لطفا دقت بفرمایید مهاجرت به کانادا از طرق مختلف اتفاق میافتد.

 

اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج

اگر متقاضی اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج هستید ، این مقاله اطلاعات مورد نیاز در خصوص اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج را پیش روی شما قرار خواهد داد و تلاش شده است در این مقاله تماماً شرایط و قوانین بین المللی اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج را بررسی نمائیم .
امروزه افراد زیادی کشورکانادا را برای مهاجرت خود انتخاب می نمایند . آ
یا با قوانین  کشور کانادا آشنایی دارید؟
آیا می دانید برای مهاجرت به کانادا از چه راههایی می توان اقدام کرد ؟
در مورد شرایط مورد نیاز جهت اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج اطلاعی دارید؟
به علاوه مشاوران مجرب و متخصص موسسه ما  امروزه آماده ارائه ی راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شما در خصوص اخذ اقامت و تابعیت کانادا از طریق ازدواج خواهند بود .

 

مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری

بطور کلی سرمایه گذار بایستی دارای سه شرط زیرباشد:

  1. دارای حد اقل ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا دارائی خالص. این دارائی میتواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد.
    توجه داشته باشید که هیچ لزوم یا اجباری برای آوردن این دارائی به کانادا نیست و این بستگی به تصمیم سرمایه گذار دارد.

این دارائی میتواند در مورد دولت فدرال کلا متعلق به همسر باشد
و در مورد ایالت کوبک قسمتی از آن متعلق به همسر و یا حتی میشود بعنوان هدیه به سرمایه گذار داده شده باشد
البته بشرط اینکه شش ماه از تاریخ آن گذشته باشد.

  1. دارای تجربه مدیریت بمدت دوسال ظرف پنج سال گذشته. سرمایه گذار میتواند صاحب موسسه تولیدی یا خدماتی باشد
    و بتواند دفاتر سود و زیان و مالیاتی ومدارک افراد مستخدم خود را عرضه کند.

یا اینکه مدیر شرکت یا سازمانی و یا قسمتی از یک شرکت یا موسسه ای را با حداقل دو نفر کارمند تمام وقت بعهده داشته باشد.

 

مهاجرت کانادا از طریق اخذ اقامت کانادا روش اسکیل ورکر

راه دیگر برای اخذ اقامت در کانادا اخذ اقامت از طریق اسکیل ورکر است . اسکیل ورکر کانادا چیست؟

واز چه طریقی اخذ می گردد .؟در واقع یکی از شایعترین روش های اخذ اقامت در کانادا از طریق اسکیل ورکر می باشد .
اسکیل ورکر به مفهوم این است که شما تخصصی دارید که بر اساس ان به امتیازی می رسید که می تواند به کشور کانادا مهاجرت کنید .
ما در این وب سایت در خصوص اسکیل ورکر توضیحات کامل داده ایم .

اما نکته اصلی این است که معمولا روش اسکیل ورکر مدت زمانی را برای اخذ ویزا نیاز دارد
در این روش شما وارد کانادا می شوید یک ویزای بلند مدت به شما اعطا می شود
که در کانادا کار پیدا می کنید .
وقتی در کانادا و یک سری شرایط را باید احراز نمایید با احراز ان شرایط اقامت در کانادا به شما اعطا می گردد
و البته پس از طی دورانی و یک مدت زمان مشخص از اقامت دائم با احراز شرایط دیگر می توان تابعیت کانادا هم را از طریق اسکیل ورکر بدست اورد.

 

مهاجرت کانادا ۲۰۱۷

 در سال ۲۰۱۷ از تب و تاب خاصی برخوردار بود. ب
خصوص وقتی رییس جمهور اقای ترامپ قوانین سختگیرانه تری را برای مهاجرت به آمریکا  تعیین کرد
و دیوار کشی هایی را انجام داد .
و با توجه به خروج بسیاری از این مهاجران که شامل قوانین ترامپی می شدند مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۷ از اهمیت خاصی برخوردار شد.

در این بخش با سوالات شما در رابطه با مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷  می پردازیم
و شما را با روشهای مهاجرت به کانادا بیشتر اشنا می کنیم . مهاجرت به کانادا با ما ، با ما بیشتر همراه شوید :

بیشتر بدانید

 

 

اخبار مهاجرت کانادا

اين لينك توضيحات براي دوستاني كه مايل به اقامت دائم در كبك از طريق تحصيل هستند:
www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/immigrate-settle/students/stay-quebec/index.html

 

 

افزايش حداقل دستمزد عمومي:

 در حال حاضر حداقل حقوق در انتاريو ١١.٦٠$ در ساعت هست.
طبق قانون جديدي كه نخست وزير انتاريو و مجلس استاني تصويب كردند،
از اول ژانويه ٢٠١٨ حداقل حقوق به ١٤$ در ساعت و از اول ژانويه ي ٢٠١٩ به ١٥$ در ساعت افزايش پيدا ميكنه.
بسياري از كارفرماها به اين افزايش دستمزد اعتراض كردند
و ادعا كردند بخاطر افزايش حقوق، تعداد كارمندان و كارگران خود رو كم كنند و قيمت اجناس و خدمات خود رو بالا ببرند.
به نظر شما آيا اين افزايش حقوق بصورت كلي در اجتماع مثبت است يا منفي؟
Minimum wage increase
How we’re increasing the minimum wage and what it means for you.

اقامت دائم در كبك از طريق تحصيل

اين لينك توضيحات براي دوستاني كه مايل به اقامت دائم در كبك از طريق تحصيل هستند:
www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/immigrate-settle/students/stay-quebec/index.html

مالیات خانه در کانادا

داشتن یک خانه برای یک زندگی از ملزومات داشتن ارامش در زندگی است .
این مهم در مهاجرت به کانادا هم نقش پررنگتری را ایفا می کند.
اگر شما بدانید که با چه مبلغی می توانید در کانادا و با چه شرایطی صاحب خانه شوید بالاطبع با دردسرهای اسکان نداشتن و اجاره و … در امان خواهید بود.
البته باید به مالیات خانه کانادایی هم توجه کنید که در ادامه برایتان بازگو خوهم کرد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

یک دیدگاه درباره مهاجرت به کانادا

  1. حسین گفت:

    سلام برای مهاجرت وپناهندگی به کانادالطفاراهنمایی کنیدممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »