مهاجرت و اقامت کانادا با سفیران سروش سعادت
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه ترین مجموعه مهاجرتی ایران با شخصیتی حقوقی مستقل و تشکیل شده از دپارتمان های مختلف مهاجرتی در زمینه ی ویزاهای سرمایه گذاری و ویزاهای کاری و کار آفرینی و ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کوتاه مدت و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه داشته است.

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

مدارک مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

قوانین ازدواج در کانادا

ویزای ازدواج کانادا , ویزای ازدواج و نامزدی کانادا
ویزای ازدواج کانادا , ویزای ازدواج و نامزدی کانادا ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج صوری

در گذشته تر مرسوم بود افراد از روش ویزای ازدواج به صورت سوری و غیرواقعی خود را به کشور مقصد رسانیده
و از این طریق اقامت آن کشور را اخذ میکردند و برای آن فرد حاضر در کشور مقصد هم کسب درآمد میشد
گرچه به صورت عجیب. در این پست به ویزای ازدواج و نامزدی کانادا و قوانین حال حاضر خواهیم پرداخت.

در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشورهای نعتبر دنیا امریست پیچیده و سخت و معمولا افرادی در این زمینه موفق میشوند
که واقعا قصد ازدواج داشته و مدارک لازم و کافی در این جهت ارائه میدهد و صبوری کرده تا به موفقیت برسد.

به این صورت که برای ویزا شدن از این طریق فرد متقاضی باید مدارک محکم و قوی و مستدلی را جهت ورود و قانع کردن سفارت ارائه دهد.

در حقیقت هر دو طرف این ازدواج باید مدارکی کامل را داشته باشند تا ویزا شوند.

برای مثال یکی از مدارک مهمی که جهت ارائه نیاز میباشد این است مه فرد حاضر در کانادا نشان دهد
علاوه بر هزینه ی زندگی خود به قدری درآمد دارد تا هزینه های فرد دیگری که برای ازدواج معرفی کرده رادارد.

نکته ی بسیار مهم این است که هزینه ی باید درآمد خالص نشان دهد نه اینکه دارایی نشان دهد.و این یکی از مدارک لازم و قطعی این پروسه است.

فلذا توصیه میشود اگر قطعا هدف این است که از طریق ازدواج واقعی قصد ورود به کانادا را دارید دست به این عمل بزنید.
در غیر این صورت موفقیت با ردی ویزا روبرو خواهید شد.

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج که با نام «اسپانسر کردن همسر» شناخته می شود.

در این خصوص خواندن این مقاله توصیه می شود : اسپانسرشیپ  فامیلی کانادا


در اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج ، شخصی که می خواهد همسرش را برای مهاجرت به کانادا معرفی نماید ، باید شامل یک سری شرایط باشد.

جهت  استفاده از مهاجرت از طریق اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا می بایست یک خویشاوند درجه اول در كانادا داشته باشد
که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالي ساپورت نماید. اين خويشاوند یا هسر بايد دارای شهروندی كانادا و يا اقامت دائم باشد.
متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز می توانند از این روش استفاده نمایند .

طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند می بایست
به همراه همسر خود به مدت حداقل ۲سال ، از روزی که همسر اقامت دائم کانادایی خود را دریافت نموده است ،
در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد گردید .

اسپانسر کردن همسر

اسپانسر علاوه بر اینکه باید یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دائم باشد، شرایط زیر را نیز باید احراز کند:

در صورتی که خود متقاضی قادر به تأمین نیازهای اولیه و اصلی خود نباشد
اسپانسر باید توانایی مالی خویش را جهت تأمین متقاضی و خانواده اش نشان دهد ازجمله این نیاز ها :

1- خواراک ، پوشاک، مسکن و دیگر نیازهای روزمره زندگی

2- مراقبت های پزشکی و بهداشتی که تحت پوشش خدمات بهداشت عمومی نمی باشد

شخص اسپانسر باید آماده امضای قرارداد با مراکز زیر باشد:

1- با دولت کانادا یا کبک که بدینوسیله موافقت می کند تا نیازهای بالا را برای مدت مشخص شده تامین کند.

2- با فرد متقاضی (اگر بالاتر از 22 سال باشد) که بدینوسیله اسپانسر متعهد می گردد
تا فرد (یا افراد ) اسپانسر شده را برای دوره مشخص حمایت کرده
ومتقاضی نیز  تعهد می دهد که تلاش خود را جهت مستقل شدن انجام دهد.

اسپانسری که همسر یا فرزند خود را اسپانسر می کند، می بایست یا در حال حاضر ساکن کشور کانادا باشد
و یا تعهد نماید، در زمانی که متقاضی به عنوان شهروند دائم وارد کانادا می شوند، در کشور کانادا اقامت داشته باشد.

در ضمن اسپانسر باید حداقل سن ۱۸سال را داشته باشد، زندانی ، ورشکسته و یا تحت پیگرد نباشد.

نکته ی اصلی در فرستادن مدارک برای ازدواج این است که
باید به صورتی  کامل باشد که بتواند فردی که پرونده را بررسی می نماید را قانع  کند که ازدواج واقعی است.
از آنجایی که در سالهای اخیر ، خیلی در این زمینه تقلب شده است ،قوانین دشوار شده
و باید حتما مطمئن باشند که ازدواج واقعی صورت گرفته است.

مدارک مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مواردی که می تواند اداره مهاجرت را در مورد پرونده درخواست اقامت از طریق ازدواج به شک اندازد:

  • فاصله ی سنی زیاد بین دو نفر
  • تفاوت در زبان که نتوانند با یک دیگر ارتباط بر قرار کنند .
  • دو نفر دین متفاوتی داشته باشند

از موارد مهمی که میتواند به پرونده کمک نماید ، فرستادن عکس همراه با پرونده است.
این عکسها نباید تنها بصورت دونفری باشند. عکسها باید خانوادگی باشند.
مانند مجالسی که خانواده های دو طرف حضور دارند، مهمانی ها، مسافرتهای گروهی و …!

البته لازم به ذکر است که این نوع ویزا در حال حاضر به دلیل سخت گیری های بسیاری که دارد توصیه نمی شود و بهتر است از راه هایی از جمله مهاجرت از طریق اخذ ویزای در جست و جوی کار اتریش و ویزای کار آلمان اقامت خود را در اروپا به دست آورید و بعد ازورود به این کشورها برای ورود به کانادا اقدام نمائید تا با ریسک حداقل، فرایند دریافت اقامت شما انجام شود.

 

از دیگر مدارکی که لازم است برای مهاجرت از طریق ازدواج ترجمه و فرستاده بشود:

  • کارت پایان خدمت مرد
  • کپی از همه ی صفحات پاسپورت
  • کپی از کارت PR شخص اسپانسر
  • عدم سوء  پیشینه مرد
  • عقد نامه
  • کارت ملی مرد
  • شناسنامه هر دو طرف
  • مدارک برای اثبات ارتباط
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Share

You may also like...

3 Responses

  1. کشانی گفت:

    با سلام آیا کسی که هنوز عقد رسمی نکرده می تواند ویزای دعوتنامه نامزدی بفرستد؟ و بعد عقد کنند؟یعنی شخص برای بررسی شرایط همسر آینده به کانادا برود؟

  2. سارا گفت:

    سلام، من و آقایی که هم اقامت ایران دارند (خانواده ایرانی) و هم انگلیس متولد شدند و حدود 30 سال در کانادا زندگی کردند (اقامت کانادا) از حدود 1 سال و نیم پیش که ایران برای مسافرت اومدند دوست شدیم و از همون موقع ایران هستند. اختلاف سنی 7 ساله داریم و هر دو مدرک فوق لیسانس. الان قصد داریم ازدواج کنیم و بعدش ایشون برگردن کانادا برای کار و زندگی. عکس و پیام هم داریم که ثابت بشه مدتی با هم دوست بودیم. حداقل و حداکثر زمانی که بعد از رفتن ایشون طول بکشه تا کارهای من انجام بشه و من هم بتونم برم چقدره؟ زمان بررسی از تاریخ عقد هست یا تاریخی که ایشون برن کانادا و چه شرایطی میتونه کمک کنه به سریع تر شدن روند؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • با سلام سن ایشون و شرایط ایشون در کشور کانادا تاثیر میگذارد در روند اخذ اقامت. مدت زمان اخذ ویزا از طریق ازدواج طولانی است ولی راه هایی را می توان به شما ارائه داد که سریع تر اقامت را به دست بیاورید لطفا با شماره 02126705356 جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمائید. با تشکر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *