هدف از مهاجرت به کانادا

مهاجرت کانادا

هدف از مهاجرت به کانادا

مهاجرت

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا , هدف از مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا


[vc_row][vc_column][vc_column_text]مهاجرت کانادا

[/vc_column_text][vc_cta h2=”گذری سریع به مهاجرت کانادا” h4=”راههای ورود به کانادا” txt_align=”right” shape=”square” color=”pink” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true”]

ویزای توریستی کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزای ازدواج و نامزدی کانادا

ویزای تولد کانادا

ویزای کاری کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

[/vc_cta][vc_tta_tour][vc_tta_section title=”ویزای توریستی کانادا” tab_id=”1526269974659-af2e4243-30c3″][vc_message message_box_color=”black” icon_fontawesome=”fa fa-plane” css=”.vc_custom_1526794259329{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”]اخذ ویزاهای توریستی از کشورهای معتبر دنیا شرایط خاص خود را دارد و معمولا نیازمند ارائه مدارک قوی و تضمین کننده ی برگشت متقاضی از کشور مقصد میباشد که معمولا نیازمند ارائه مدارکیست که نشان میدهد فرد متقاضی به کشور خود برمیگردد.

 

مدارکی مانند: گردش مالی خوب داشتن ، سند ملکی و سابقه ی کاری و مدرک تحصیلی و داشتن پروانه ی کسب و کار یا طبابت و غیره…

 

البته اگر فرد از کشور مورد نظر دارای دعوتنامه ی معتبر از اقوام و دوستان خود باشد نیز شانس بالایی برای ویزا خواهد داشت.

 

برای کشوری مانند کانادا و اخذ ویزای توریستی و پنج ساله ی این کشور که یک ویزای خوب به شمار می اید علاوه بر مدارک فوق نیازمند ویزای شنگن از سمت متقاضی میباشد و بهتر است متقاضی که در یک سال اخیر ویزای شنگن داشته باشد و همچنین سفرهای متعدد خارجی را تجربه کرده باشد و پاسپورت او مهر ورود و خروج متعدد خورده باشد.

نکته ی بسیار مهم در مورد ویزای توریستی کانادا این است که این نوع ویزا با اینکه طولانی مدت میباشد اما به راحتی قابلیت تبدیل به ویزاهای بلند مدت و اقامتی را ندارد .البته این امری غیر ممکن نیست.

در این مورد میتوانید به قسمت مشخص مقاله ی ویزای توریستی کانادا مراجعه و مطالعه ی دقیق داشته باشید.

ویزای توریستی کانادا[/vc_message][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای سرمایه گذاری کانادا” tab_id=”1526269974738-c845a8b0-de9a”][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-snowflake-o”]با توجه به راههای موجود جهت مهاجرت به کانادا و اینکه نگاه نخست وزیر جدید این کشور نسبت به ایرانیان مثبت تر از گذشته میباشد و صدور روادید راحت تر شده و اینکه ویزاهای سرمایه گذاری معمولا با ریسک بالا همراه خواهد بود و ممکن است فرد سرمایه ی خود را از دست بدهد و دیگر اینکه پروسه ی زمانی این نوع ویزا بسیار طولانی مدت میباشد ما توصیه میکنیم از طرق دیگر خود را به این کشور رسانده و پس از آشنایی با این کشور و با تحلیل دقیق دست به سرمایه گذاری و اخذ اقامت از این کشور بزنید.

 

یکی از چند  روش مهاجرت به کشور کانادا ، راه و روش ورود و سرمایه گذاری کانادا است  که این روش پر ریسک نیز  مدلها  و روشهای  مختلف ومتفاوتی دارد برای نمونه ویزای سرمایه گذاری  استانی که در هر کدام از استان های این کشور از روشی خاص و منحصر  با مبالغ متفاوتی امکانپذیر شده و طرق  نشان دادن سرمایه و توانایی مالی نیز متفاوت و نسبتا طولانی  خواهد بود ، همچنین است  قانون نحوه ی پرداخت وجوه جهت سرمایه گذاری در هر کدام از استانهای کانادا  که کاملا متفاوت می باشد  مخصوصا با توجه به تغییرات سیاست کشور در زمینه ی قیمت ارز و سیاستهایی که کشور در پیش گرفته در مورد انتقال و ریز شدن در نقل و انتقالات بانکی و مالی و دیگر اینکه در مورد بعضی از استانها و ایالتهای کانادا نیز موسسات مالی اعتباری معتبر و مورد وثوق دولت کانادا میتوانند به متقاضیان اینگونه ویزاها در این زمینه یاری  به هم رسانند و کار امتقاضی را کم ریسک تر و مطمئن تر انجام شود ، به این ترتیب متقاضیان کانادا از طریق سرمایه گذاری در اول امر باید  نوع سرمایه گذاری کانادا را انتخاب کرده  و با تحقیق و تحلیل و کسب آگاهی در زمینۀ اخذ اقامت از طریق  روش سرمایه گذاری کانادا ازاین طریق و پیدا نمودن وکلای رسمی  این کشور که دارای تجربه و خوشنام در این زمینه کار خود را با ریسک و خطر کمتری مواجه کند.

همچنین برای اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه ی ویزای سرمایه گذاری کانادا توصیه میشود به قسمت ویزای سرمایه گذاری کانادا رفته و در آنجا مطالب را مطالعه نمایید.[/vc_message][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای ازدواج و نامزدی کانادا” tab_id=”1526788774157-7e4e4e09-38fe”][vc_column_text]در گذشته تر مرسوم بود افراد از روش ویزای ازدواج به صورت سوری و غیرواقعی خود را به کشور مقصد رسانیده و از این طریق اقامت آن کشور را اخذ میکردند و برای آن فرد حاضر در کشور مقصد هم کسب درآمد میشد گرچه به صورت عجیب.

اما در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشورهای نعتبر دنیا امریست پیچیده و سخت و معمولا افرادی در این زمینه موفق میشوند که واقعا قصد ازدواج داشته و مدارک لازم و کافی در این جهت ارائه میدهد و صبوری کرده تا به موفقیت برسد.

به این صورت که برای ویزا شدن از این طریق فرد متقاضی باید مدارک محکم و قوی و مستدلی را جهت ورود و قانع کردن سفارت ارائه دهد.

در حقیقت هر دو طرف این ازدواج باید مدارکی کامل را داشته باشند تا ویزا شوند.

برای مثال یکی از مدارک مهمی که جهت ارائه نیاز میباشد این است مه فرد حاضر در کانادا نشان دهد علاوه بر هزینه ی زندگی خود به قدری درآمد دارد تا هزینه های فرد دیگری که برای ازدواج معرفی کرده رادارد.

نکته ی بسیار مهم این است که هزینه ی باید درآمد خالص نشان دهد نه اینکه دارایی نشان دهد.و این یکی از مدارک لازم و قطعی این پروسه است.

فلذا توصیه میشود اگر قطعا هدف این است که از طریق ازدواج واقعی قصد ورود به کانادا را دارید دست به این عمل بزنید. در غیر این صورت موفقیت با ردی ویزا روبرو خواهید شد.

توصیه میشود جهت کسب اطلاعات دقیق تر و جامع تر به قسمت ویزای ازدواج کانادا رفته و در آنجا به مطالعه بپردازید.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای تولد کانادا” tab_id=”1526794387554-9d1d092c-6cf5″][vc_column_text]

اقامت کانادا از طریق تولد:

نظام حقوقی کشور کانادا برای اخذ اقامت از طریق تولد نظام خاک میباشد و در زمره ی کشورهای محدودی محسوب میشود که از طریق تولد در این خاک اقامت و تابعیت را به فرد متقاضی اعطا میکند.

کانادا کشوری با اقتصاد قوی و رفاه اجتماعی بالا و نظام کاری قدرتمند و کشوریست مهاجرپذیر و به طرق مختلف به اعضای مختلف این کشور و مهاجرین اقامت و تابعیت را میدهد.

بیش از سی درصد جمعیت این کشور را مهاجرین تشکیل میدهند و مهاجرین قسمت اعظم اقتصاد این کشور را در دست دارند.

یکی از راههای سیتی زن شدن در کشور کانادا تولد در خاک این کشور است.

از آنجایی که این کشور ویزاهای توریستی بلند مدت میدهد و از طریق این ویزا میتوان در این کشور بود برخی از خانواده ها این مسیر را جهت تولد فرزند خود انتخاب میکنند تا از این طریق اخذ تابعیت کانادا را برای فرزند خود رقم بزنن.البته ذکر یک نکته در مورد تولد یک فرد ایرانی در کانادا حیاتیست که با توجه به قانون مدنی ایران که فردی که پدرش ایرانیست هرجای دنیا به دنیا بیاید به تبع پدر ایرانی و از طریق سیستم خون تابعیت ایران را خواهد داشت.پس در نتیجه اگر یک ایرانی در کانادا به دنیا بیاید علاوه بر تابعیت ایرانی که از طریق خون منتقل شده تابعیت کانادا را به خاطر تولد در این کشور نیز اخذ میکند. پس میشود فردی دو تابعیتی.

در مورد کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ تابعیت کانادا از طریق تولد میتوانید مقاله ی مختص آن را مطالعه فرمایید.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای تحصیلی کانادا” tab_id=”1526794514623-0a3bf6db-f8f8″][vc_column_text]

ویزای تحصیلی کانادا:

با توجه به میل مهجرت به کانادا و گرفتن اقامت این کشور و سختی های خاص خودش روی ویزاهای گوناگون مخصوصا ویزای کاری ،
خیلی از متقاضیان مهاجرت کانادا ویزای تحصیلی کانادا را انتخاب کرده
و از این طریق خود را به کانادا رسانیده و در آنجا کار پیدا کرده
و احتمالا حین تحصیل و یا پس از اتمام تحصیل تبدیل به ویزای کاری میکنند.

مخصوصا از انجایی که برای اخذ ویزای کاری کانادا داشتن تحصیلات کانادایی امتیاز مخصوص اخذ کرده
و راه را برای موفقیت هموار میکند.

نظام آموزشی کانادا برای افراد اینترنشال و خارجی هزینه بر و پولی میباشد.

در حالی که این خدمات و امکانات برای افراد لوکال و دارای تابعیت این کشور به صورت رایگان یا نیمه رایگان میباشد.

از این رو کشور کانادا در زمره ی کشورهاییست که تحصیل در آن هزینه بر است.
اما در مقایسه با کشورهای همسطح خود و در مقایسه با کشورهایی مانند امریکا و استرالیا و نیوزلند از هزینه ی تحصیل کمتری برخوردار است.

و میتوان گفت از این حیث در زمره ی بهترین انتخابها محسوب میشود.

حتی در مقایسه با برخی کشورهای اروپایی که تحصیل در آنها هزینه بر میباشد باز هم از هزینه ی کمتری برخوردار است.

فلذا با توجه به سیایتهای این کشور مبنی بر اخذ مهاجر میتوان گفت ویزای تحصیلی در حال حاضر از بهترین انتخابها و شاید بتوان گفت بیشترین ویزایهای حال حاضر کانادا از همین طریق اخذ میشود.

هزینه یتحصیل در کالجها و دانشگاههای کانادا از سالی ۶ هزار دلار تا ۲۰ هزار دلار کانادا در تغییر است که میانگین این هزینه تحصیلی حدود ۱۵ هزار دلارکانادا به صورت سالیانه میباشد.

 

آن چیزی که در ویزای تحصیلی کانادا دارای اهمیت بیشتریست خود مرحله ی ویزاست.
چرا که اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادا مخصوصا در رنکینگ متوسط آن با توجه به اینکه هزینه بر است با داشتن مدارک کار سختی نیست.
اما مجاب کردن آفیسر و سفارت کانادا جهت صدور ویزا کاریست علمی و تعمل برانگیز.

به این ترتیب که در ابتدا سن آن شخصی که متقاضی ویزا میباشد باید به آن مقطع پذیرش گرفته همخوانی داشته باشد.

مانند اینکه اگر یک فرد ۳۲ ساله برای مقطع فوق لیسانس اقدام به پذیرش و پس از آن اقدام به ویزا کند احتمال ردی ویزای این فرد وجود دارد.

اما داشتن پذیرش تحصیلی مقطع دکترا حتی در ۴۵ سالگی معمولا با صدور ویزا همراه خواهد بود.

اما اگر این مقطع را یک فرد ۲۶ ساله اقدام کند احتمالا گرفتن پذیرش و ویزا کاریست شدنی و نزدیک به واقعیت.

یکی از موارد اصلی و قطعی جهت ویزای تحصیلی کانادا مخصوصا برای مقاطع دانشگاهی داشتن مدرک زبان است.

البته ذکر این نکته الزامیست که برای بچه های زیر هجده سال یا اصطلاحا برای افرادی که هنوز دیپلم خود را تمام نکرده اند و مقاطع دوازدهم به پایین اقدام به پذیرش  و ویزای تحصیلی میکنند نیاز به مدرک زبان نیست و شانس ویزای اینگونه افراد بسیار بالاست. فقط کافیست با وکیل مهاجرت همراه باشد.

برای تحلیل وبرسی دقیق تر  و آشنایی با جزییات ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا به قسمت ویزای تحصیلی کانادا رجوع شده و آن را با دقت بخوانید.

 

در انتها میتوان گفت کشور کانادا که انتخاب اکثر افراد متقاضی مهاجرت مباشد در حال حاضر یکی از بهترین گزینه های مهاجرتیست
و شانس صدور این ویزاها با مشورت با وکیل مهاجرت و وکیل زبده به نتیجه خواهد رسید.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ویزای کاری کانادا” tab_id=”1527502862278-2a816f05-26af”][vc_column_text]ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا ۲۰۱۸

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا

در مهاجرت به کانادا از طریق کار در رابطه با اخذ ویزای کاری کانادا توضیحاتی داده شده که در این بخش توضیحات تفصیلی این بخش را خدمتتان عرض می کنم و در انتها به امتیاز بندی ویزای کار کانادا ۲۰۱۸ خواهم پرداخت .

یکی از بهترینهای ویزاهای دنیا و به همان نسبت مشکلترین ویزاهای مهاجرتی ویزای کار کانادا میباشد. jobvisa canada

کانادا با توجه به مساحت بزرگ و به همان نسبت جمعیت کم و اقتصاد قوی و زبان رسمی انگلیسی به عنوان اصلی ترین گزینه های مهاجرتی دنیا انتخاب میشود.

ویزای کاری کانادا با متد و مدل جدید از اواخر سال ۲۰۱۷ شرایط بهتری را نسبت به گذشته جهت ورود فراهم آورده است.

ویزای کاری کانادا با عنوان اسکیل وورکر و در برخی نقاط اکسپرس انتری که به معنی ورود سریع است در مقایسه با ویزاهای کاری استانی زودتر اما سخت تر اتفاق می افتد.

مدل ویزای اکسپرس انتری دو مرحله ای میباشد.
پدیده مهاجرت از یک روستا به شهر یا از یک شهری به شهر دیگر می تواند مورد ارزیابی قرار بگیرد . اینکه از کجا به کجا مهاجرت می کنیم مورد بحث امروز من نیست . اینکه هدف شما از مهاجرت به کانادا در چیست؟

زندگی بهتر ؟ شغل ایده ال ؟ تفریح لذت بخشتر ؟ ازادی و ازادتر بودن!

شاید هم بگویید مهم نیست ! هر جا که بروم فقط بروم از این خراب شده که بهتر است!

همه این جواب ها پرونده مهاجرتی شما در درگیر خواهد کرد ……..و خود شما ……. اینکه ندانی برای چه مهاجرت می کنی خیلی بد است انقدر بد که همانند آن است که بخواهی سفر بروی و وقتی ازت ببپرس کجا می روی بگویی نمی دانم؟ و این یعنی هیچ وقت نخواهی رسید! چون مقصدی در کار نیست !

من نمی گویم مهاجرت نکینید یا حتما مهاجرت بکنید من می گویم دلیل داشته باشید دلایل روشن و اشکار که اگر روزی به خود نهیب زدید که چرا این کار را کردم شرمنده خود و خانواده خود نشوید!

هدف از مهاجرت به کانادا را مشخص کنید

همه انسانها طالب زندگی بهتر هستند با درامدهای بالا !

همه دوست دارند تفریح داشته باشند!

همه دوست دارند که همیشه شاد و خوش زندگی کنند !

اما حرف من این است بجای اینکه دنبال شادی باشی شادی افرین باش!

مهاجرت کن اما مهاجرتی که در ان هیچ وقت در فردایش به آن ننالی!

یا مهاجرت نکن اگر درگیر فکر رفتن یا نرفتنی اما هیچ وقت نهیت رفتن را در اینده نزن که چرا نرفتم!

داستان زندگی انسانها در همین بیان اهداف انها نفهته است اینکه من خرامان خرامان فقط قصد رفتن دارم کافی نیست …….باید بدانی و اگاه باشی !

اگاه باشی که بد بدتر نشود!

انسانهایی که موفق هستند معمولا در تنگناهای زندگی صاحب ایده شده اند و می شوند و رشد می کنند که دنیا را در خود مهاجرت می دهند!

کشور کانادا ، یکی از بهترین کشور های مهاجر پذیر دنیاست ! اما ایا مطمئن هستید که در کانادا به ایده ال هایتان خواهید رسید!

از درون شما تا محیط پیرامون شما فاصله های زیادی که جز شما کسی دیگر نمی تواند انها را مطابقت بدهد!

این شمایید که باید بتوانید با فرهنگها و برخوردهای دیگر انطباق پذیر باشید!

کانادا را کانادایی ها ساخته اند! و ایران را ایرانی ها!

یک کانادایی شاید اگر دو هفته در ایران باشد برایش لذت بخش باشد اما شاید هیچ وقت نتواند برای یک عمر در ایران بماند و بسازد!

و این بالعکسش هم صادق است برادر و خواهر من!

زندگی زیباست اگر زیبا ببینیم!

 

همه حرفهای من همین است که اگاهانه و با تدبیر قدم نهیم.

 

بدانید که چرا مهاجرت

بدانید که چرا مهاجرت به کانادا

بدانید که کدام استان کانادا!

بدانید که کدام کار در کانادا

بدانید که کدام سقف در کانادا

بدایند و بدانید اگاهانه مهاجرت کنید که زندگی اگاهانه و هدقمند یعنی امید و زندگی و موفقیت !

این قانونی است که در همه شهر ها یکسان است …….

مهاجرت با ما ، با شمای هدفمند زیباتر و دلنشین تر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »