ویزای سرمایه گذاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک
ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا

با توجه به راههای موجود جهت مهاجرت به کانادا و اینکه نگاه نخست وزیر جدید این کشور نسبت به ایرانیان مثبت تر از گذشته میباشد
و صدور روادید راحت تر شده و اینکه ویزاهای سرمایه گذاری معمولا با ریسک بالا همراه خواهد بود
و ممکن است فرد سرمایه ی خود را از دست بدهد
و دیگر اینکه پروسه ی زمانی این نوع ویزا بسیار طولانی مدت میباشد
ما توصیه میکنیم از طرق دیگر خود را به این کشور رسانده
و پس از آشنایی با این کشور و با تحلیل دقیق دست به سرمایه گذاری و اخذ اقامت از این کشور بزنید.

چالشهای ویزای سرمایه گذاری کانادا

یکی از چند  روش مهاجرت به کشور کانادا ، راه و روش ورود و سرمایه گذاری کانادا است
که این روش پر ریسک نیز  مدلها  و روشهای  مختلف ومتفاوتی دارد
برای نمونه ویزای سرمایه گذاری  استانی که در هر کدام از استان های این کشور از روشی خاص و منحصر  با مبالغ متفاوتی امکانپذیر شده
و طرق  نشان دادن سرمایه و توانایی مالی نیز متفاوت و نسبتا طولانی  خواهد بود ،

همچنین است  قانون نحوه ی پرداخت وجوه جهت سرمایه گذاری در هر کدام از استانهای کانادا  که کاملا متفاوت می باشد
مخصوصا با توجه به تغییرات سیاست کشور در زمینه ی قیمت ارز
و سیاستهایی که کشور در پیش گرفته در مورد انتقال و ریز شدن در نقل و انتقالات بانکی و مالی

و دیگر اینکه در مورد بعضی از استانها و ایالتهای کانادا نیز موسسات مالی اعتباری معتبر و مورد وثوق دولت کانادا میتوانند
به متقاضیان اینگونه ویزاها در این زمینه یاری  به هم رسانند
و کار امتقاضی را کم ریسک تر و مطمئن تر انجام شود ،
به این ترتیب متقاضیان کانادا از طریق سرمایه گذاری در اول امر باید  نوع سرمایه گذاری کانادا را انتخاب کرده
و با تحقیق و تحلیل و کسب آگاهی در زمینۀ اخذ اقامت از طریق  روش سرمایه گذاری کانادا ازاین طریق
و پیدا نمودن وکلای رسمی  این کشور که دارای تجربه و خوشنام در این زمینه کار خود را با ریسک و خطر کمتری مواجه کند.

 

دو سوال؟؟؟

۱_حداقل مبلغ برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا چقدره(هم به ریال و هم به دلار کانادا)؟؟؟؟
۲- دانشگاه یا کالج های دارای تحصیل رایگان یا بورسیه تحصیلی کدامند و شامل کدام رشته های تحصیلی میشود؟؟؟
استان کبک ۳ شرط کلی وجود دارد:
سابقه مدیریت ۲ سال در ۵ سال گذشته اثبات تملک دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ۱ میلیون و ششصد هزار دلار کانادایی
تعهد به انجام سرمایه گذاری نقدی به میزان ۲۲۰،۰۰۰$ دلار کانادایی (بدون بازگشت)

سرمایه‌گذاری استانی،مانیتوبا

دارایی آنها بالای ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا باشد و هچنین دارای سابقۀ کاری بالایی در زمینه های مدیریتی ، و یا مالک شرکتی باشند
که بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را به دست بیاورند.
و شرط بعدی این است که باید داراییشان بالای ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا باشد و لازم نیست که این ۳۵۰٫۰۰۰ دلار را به عنوان سرمایه گذاری به دولت کانادا تحویل دهند.
و زمانی باید سرمایه را به کانادا انتقال می دهند که از سوی دولت کانادا مورد تأیید قرار گیرند
در آن زمان است که ۱۰۰٫۰۰۰ دلار را به عنوان وثیقه و امانت به ایالت مانیتوبا اهدا می کنند،
سپس دو سال زمان دارد که مبلغ باقی مانده را که عبارت است از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار ، را به عنوان مبلغ مورد نظر سرمایه گذاری در کشور کانادا سرمایه گذاری نماید.
هزینه داخلی قبل از گرفتن ویزا متفاوت است و اگر شخص نتواند خودش کارهایش را انجام دهد
و بدست موسسات و وکلا بدهد ،بستگی به انصاف موسسه و وکیل مربوطه دارد .
ولی شخصا در حدود ۱۰ الی ۱۵ میلیون تومن،متغیر است.
اما جواب سوال شما را در قسمت مهاجرت تحصیلی کانادا دنبال و مطرح کنید.
مهاجرا به کانادا

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »