ویزای کار کانادا در مجموعه  مهاجرت به کانادا از طریق کار در رابطه با اخذ ویزای کاری کانادا توضیحاتی دادیم که
در این بخش توضیحات تکمیلی این بخش را خدمتتان عرض می کنیم و در انتها به امتیاز بندی ویزای کار کانادا ۲۰۱۸ خواهم پرداخت .

اخذ ویزای کاری کانادا

ویزای کار کانادا ۲۰۱۸

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا

یکی از بهترینهای ویزاهای دنیا و به همان نسبت مشکلترین ویزاهای مهاجرتی ویزای کار کانادا میباشد. jobvisa canada

کانادا با توجه به مساحت بزرگ و به همان نسبت جمعیت کم و اقتصاد قوی و زبان رسمی انگلیسی به عنوان اصلی ترین گزینه های مهاجرتی دنیا انتخاب میشود.

ویزای کاری کانادا با متد و مدل جدید از اواخر سال ۲۰۱۷ شرایط بهتری را نسبت به گذشته جهت ورود فراهم آورده است.

ویزای کاری کانادا با عنوان اسکیل وورکر و در برخی نقاط اکسپرس انتری که به معنی ورود سریع است
در مقایسه با ویزاهای کاری استانی زودتر اما سخت تر اتفاق می افتد.

مدل ویزای اکسپرس انتری دو مرحله ای میباشد.

مرحله ی اول : کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن جهت ورود به استخر و اصطلاحا مرحله ی دوم.

که پارامترهای مشخصی از جمله سن،سابقه کاری،مدرک زبان،مدرک تحصیلی و انطباق با
محیط  را دارد که در زیر در جدولهای جداگانه ای بررسی و تحلیل میشوند.

سطح زبان اول   امتیاز speaking  امتیاز  Listening      امتیاز Reading    امتیاز   Writing
 CLB  ۹  و  یا بالاتر          ۶          ۶             ۶         ۶
CLB     ۸           ۵          ۵          ۵         ۵
CLB     ۷          ۴          ۴          ۴         ۴
پایینتر از       ۷CLB      بدون نمره     بدون نمره     بدون نمره    بدون نمره

 

 

 

نمرات  زبان معادل امتحان IELTS

 

سطح CLB IELTS Reading IELTS Writing IELTS Listening IELTS Speaking
۱۰ ۸٫۰ ۷٫۵ ۸٫۵ ۷٫۵
۹ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰
۸ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵
۷ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰
۶ ۵٫۰ ۵٫۵ ۵٫۵ ۵٫۵
۵ ۴٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰
۴ ۳٫۵ ۴٫۰ ۴٫۵ ۴٫۰

 

نمره ی زبان  معادل امتحان TEF (فرانسه) با CLB

 

 

سطح CLB TEFReading TEF Writing TEF Listening TEF Speaking
۱۰ ۲۶۳-۲۷۷ ۳۹۳-۴۱۵ ۳۱۶-۳۳۳ ۳۹۳-۴۱۵
۹ ۲۴۸-۲۶۲ ۳۷۱-۳۹۲ ۲۹۸-۳۱۵ ۳۷۱-۳۹۲
۸ ۲۳۳-۲۴۷ ۳۴۹-۳۷۰ ۲۸۰-۲۹۷ ۳۴۹-۳۷۰
۷ ۲۰۷-۲۳۲ ۳۱۰-۳۴۸ ۲۴۹-۲۷۹ ۳۱۰-۳۴۸
۶ ۱۸۱-۲۰۶ ۲۷۱-۳۰۹ ۲۱۷-۲۴۸ ۲۷۱-۳۰۹
۵ ۱۵۱-۱۸۰ ۲۲۶-۲۷۰ ۱۸۱-۲۱۶ ۲۲۶-۲۷۰
۴ ۱۲۱-۱۵۰ ۱۸۱-۲۲۵ ۱۴۵-۱۸۰ ۱۸۱-۲۲۵

 

در صورت توانایی روی زبان دوم هم در حالت داشتن مدرک معادل سی ال بی CLB  ۵ در تمامی اسکیل ها و مهارت ها  ۴ امتیاز کسب می شود .

۲- مدرک تحصیلی :  متقاضی میتواند تا حداکثر  ۲۵ امتیاز برای قسمت تحصیلات کسب کند . برای رسیدن به این امر یا باید مدرک تحصیلی معتبر کانادایی داشته باشید و یا اینکه مدرکتان توسط موسسه ی مورد تایید اداره ی مهاجرت کشور کانادا معادل سازی شده باشد .

حداکثر امتیاز این بخش نهایتا ۲۵ است.

نوع تحصیلات                               امتیاز
مدرک دانشگاهی در سطح دکتری و یا معادل آن                                ۲۵
مدرک دانشگاهی در سطح فوق لیسانس و یا معادل آنمدارک مشاغل تخصصی مانند (پزشکی – دامپزشکی – دندانپزشکی –اپتومتری –حقوق – کایروپراتیک – داروسازی )

مشاغل مربوط به این رشته ها باید در سطح A  در NOCسال۲۰۱۱  باشند و توسط سازمان   تنظیم مقررات استانی تایید شده شده باشند .

۲۳
 ۲مدرک و یا بیشتر مربوط به مقاطع بالاتر از دبیرستان از کانادا و یا معادل آنها (یکی از مدارک باید حداقل دوره ۳ ساله و یا بیشتر باشد مانند لیسانس )                                ۲۲
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره بیشتر از ۳ سال (لیسانس )از کانادا یا معادل آنها                               ۲۱
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۲ سالاز کانادا یا معادل آنها (فوق دیپلم)                               ۱۹
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۱ سال              از کانادا یا معادل آنها                               ۱۵
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی یا معادل آن                                ۵

۳- سابقه کاری  کسب نهایتا ۱۵ امتیاز

برای تعداد سال ها تجربه کاری به صورت تمام وقت که حتما متناسب با آن مدرک معتبر ارائه شود.

                         سال تجربه                          امتیاز
۱ سال                            ۹
۲-۳ سال                           ۱۱
۴-۵ سال                           ۱۳
۶  سال یا بیشتر                           ۱۵

۴- سن و سال  نهایتا کسب ۱۲ امتیاز

سن                           امتیاز
 زیر ۱۸ سال                             ۰
۳۵-۱۸                            ۱۲
۳۶                            ۱۱
۳۷                            ۱۰
۳۸                             ۹
۳۹                             ۸
۴۰                             ۷
۴۱                             ۶
۴۲                             ۵
۴۳                             ۴
۴۴                             ۳
۴۵                             ۲
۴۶                             ۱
۴۷ و بیشتر                             ۰

۵-پیشنهاد کاری کانادا    (حداکثر ۱۰ امتیاز )

شما نیز میتوانید در در صورت دریافت پیشنهاد کار تمام وقت روی این ویزای  SKILLED WORKER   امتیاز مشخص دریافت کنید این کار باید دائم و قطعی و تمام وقت باشد و در سطح شغل ۰ و یا A یا B در لیست NOC  باشد .

۶-انطباق پذیری با محیط  (حداکثر ۱۰ امتیاز  )

اگر متقاضی متاهل هست همسر می تواند تا حداکثر ۱۰ امتیاز کسب کند.

                       عامل سازگاری                          امتیاز
سطح زبان همسر (مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB  ۴ یا بیشتر برای تمامی  مهارت ها )مدرک باید تایید شده باشد و کمتر از ۲ سال قبل صادر گردیده باشد.                            ۵
تحصیلات قبلی شما در کانادا( حداقل ۲ سال تحصیلی  تمام وقت را در کانادا گذرانده باشند. )                            ۵
سابقه کار قبلی شما در کانادا(حداقل ۱ سال تمام وقت در کانادا کار کرده باشید با اجازه کار قانونی و شغل شما جزو سطح  ۰ یا A  یا B  در NOC باشد .)                           ۱۰
سابقه کار قبلی همسر شما در کانادا          (حداقل ۱ سال تمام وقت با اجازه کار قانونی )                            ۵
استخدام هماهنگ شده در کانادا                            ۵
اقوام شما یا همسرتان در کانادا شامل :-والدین

-پدر بزرگ یا مادر بزرگ

-فرزند

-خواهر یا برادر

-نوه

-عمه – عمو – خاله –دایی

-خواهرزاده، برادرزاده که بالای ۱۸ سال باشد .در کانادا زندگی کند و شهروندکانادا باشد یا اقامت دائم داشته باشد .

۵

یک میلیون ویزای کار کانادا تا ۲۰۲۰ صادر خواهد شد

دولت فدرال در سیاست گذاری جدید خود در سال ۲۰۱۸ با این برنامه ریزی پیش رفته است که حدود سیصد هزار نفر را از طریق ویزای کار جذب داشته باشد و این میزان تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان یک میلیون نفر خواهد رسید که این نشان از یک فرصت جهت ورود و مهاجرت به کانادا میباشد.

در انتهای سال ۲۰۱۵ میلادی مدل اکسپرس انتری پایه گذاری شد که متفاوت با سیستم قبلی و حساب شده تر برنامه ریزی شد که حاصل آن ورود و ویزا شدن افراد شایسته و توانا جهت حضور در این کشور میباشد.

متقاضیان با حد اکثر امتیازات اخذ شده برای این کشور ویزا شده و در چند ماه اخیر کف امتیازات به ۴۲۶ امتیاز نیز رسید که پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۹ این کف امتیازات پایین تر هم بیایید و عملا مهاجرت از طریق ویزای اکسپرس انتری راحت تر صورت گیرد و برنامه ی فدرال جهت اخذ ورود سریع و تغییر نظام جمعیتی را تحت کنترل داشته باشد.

در سیاست قبلی امتیاز دهی این نوع ویزا داشتن دعوتنامه ی کاری از کانادا ۶۰۰ امتیاز داشت که از انتهای سال ۲۰۱۷ میلادی این آیتم تغییر امتیاز داد و فقط ۵۰ امتیاز را به خود اختصاص داد و باقی امتیازات به سمت انطباق با محیط و سازگاری محیطی و انطباق مدرک تحصیلی با زبان و کار دارد.

طبق پیشبینی ها و تصمیمهایی که دولت فدرال اتخاذ کرده پیشبینی میشود در ماههای روبرو تعداد بیشتری از افرادی که مدارک خود را سابمیت کرده و در انتظار هستند تایید شده و به ویزای کاری برسند.

حتی احتمالا تعداد دفعاتی که افراد متقاضی فراخوان میشموند و ارزیابی میشود امتیازات بیشتر باشد و حتی شاید ماهیانه دو بار کف امتیازات اعلام شود.

ویزای کار استانی

علاوه بر مدل فدرال یک مدل مهاجرت کاری دیگر نیز در دستور کار کشور کانادا میباشد با عنوان ویزای کاری استانی که تفاوتش با اکسپرس انتری در طول مدت پروسه و اینکه هر استان لیست مشاغل مورد نیاز خود را اعلام میکند و طبق آن ویزا صادر میشود و در حالی که مدل فدرال و اکسپرس انتری معمولا تمامی رشته ها را دارد.

برای کسب اطلاعات دقیق تر و جدول امتیاز بندی کامل ویزای کاری کانادا به قسمت مقاله ی مورد نظر رجوع کرده و بازخوانی دقیقی بفرمایید.

و میتوانید از طریق پلهای ارتباطی با مشاورین موسسه تماس حاصل کرده و اطلاعات مهاجرتی خود را تکمیل کنید.

لیست مشاغل ۲۰۱۸ کانادا

مهاجرا به کانادا

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.