مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷

مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷

 در سال ۲۰۱۷ از تب و تاب خاصی برخوردار بود. بخصوص وقتی رییس جمهور اقای ترامپ قوانین سختگیرانه تری را برای مهاجرت به آمریکا  تعیین کرد و دیوار کشی هایی را انجام داد . و با توجه به خروج بسیاری از این مهاجران که شامل قوانین ترامپی می شدند مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۷ از اهمیت خاصی برخوردار شد.

وزیر مهاجرت کبک اعلام کرد که قوانین مهاجرتی جدید سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸ برای تسریع در بررسی پرونده‌ها و بروزرسانی سیستم مهاجرتی کبک است و همچنین کاهش تعداد پذیرش باعث تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قدیمی‌تر و در لیست انتظار می‌شود

در این بخش با سوالات شما در رابطه با مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷  می پردازیم و شما را با روشهای مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ بیشتر اشنا می کنیم . مهاجرت به کانادا با ما ، با ما بیشتر همراه شوید :

مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ | سوالات شما


مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۸ به چه تریتیبی بوده است؟ فرق مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ چیست؟ مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ نسبت به گذشته چه تغییری کرد؟ مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ چه مزایایی دارد؟ مهاجرت به کاندا ۲۰۱۷ چگونه پیشبینی میشود؟انواع ویزاهای کانادا کدام است؟ بهترین ویزای کانادا کدام است.؟ ویزاهای راحت الوصول یا سریع و قطعی کدام است؟آیا با هر ویزای کانادا میشود اقامت هم گرفت؟ آیا نظام حقوقی کانادا مهاجر پذیر است؟ ویزای کانادا برای افراد خاص وجود دارد؟ ویزای کانادا محدود به چه زمانیست؟ ویزای کانادا به صورت رفت و برگست است؟ معمولا چه میزان ویزای کانادا اعتبار دارد؟در حال حاضر ویزای کانادا برای ایرانیها صادر میشود؟ ویزای کانادا دارای اعتبار جهانیست؟

 

بهترین موسسه یا شرکت جهت اخذ ویزای کانادا کجاست؟ نحوه ی صدور ویزای کانادا برای فرزندان به چه نحویست؟

ویزای کانادا از کدام کشورها صادر میشود؟ وقت سفارت ویزای کانادا چگونست؟ هزینه ی درخواست ویزا به چه میزان است؟

موارد مطروحه در بالا شاید قسمتی از سوالات مهم افرادیست که امروزه کانادا را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده اند و دنبال پاسخ به این ابهامات هستند. در این مقاله به صورت مبسوت و کلی به این موارد پرداخته و سعی ما این است که مقاله ای در شان ارائه نماییم.

مهاجرت به کانادا 2017

همونطور که در نمودار بالا می بینید بیشترین مهاجرت اکونومیک و بعد مهاجرت خانوادگی بوده اند.

ویزای توریستی کانادا

یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند

دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت

باید توجه داشته باشید که به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا باید توسط خود متقاضیان یا از طریق نمایندگان قانونی، در یکی از سفارت های کانادا در کشورهای دیگر، مانند ترکیه، پیگیری شود

 

مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی:

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
+ ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
+ ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
+ تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
+ یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
+ ترجمه سند ملکی در صورت وجود
+ ترجمه مدارک شغلی
+ گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
+ نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
+ دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
+ مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
+ رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
+ رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

فرزاندانی که بدون والدین سفر می کنند:

در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود

چند توصیه مهم و کاربردی:

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

مهاجرت به کانادا 2017 , مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷

مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷

ویزای تحصیلی کانادا:

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد

برای درخواست مجوز تحصیل باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI) که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید

 

مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا:

مدرک پذیرش / باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید

مدرک شناسایی / پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود

مدارک مالی
نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
فیش واریزی تحصیل

 

 

ویزای فرصت مطالعاتی کانادا:

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است

اکثر متقاضیان میباید جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کنند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. کسانی که برای دریافت این ویزا اقدام می کنند معمولا از شرایط علمی ، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند و می توانند دانش اکتسابی خود را در اختیار سایر همکاران و هم رشته ای های خود قرار دهند

ویزای شغلی کانادا:

کسانی که در فکر مهاجرت به کشور دیگری دارند، ممکن است یکی از انتخاب هایشان کشور کانادا باشد.
کانادا کشوری با موقعیت های عالی برای زندگی می باشد که شما از روش های مختلف می توانید اقدامات لازم جهت اخذ ویزای خود را انجام دهید.
یکی از این روش ها اخذ ویزا از طریق کار است

البته اخذ ویزا از این طریق بسیار دشوار است اما شما بعد از اخذ ویزای موقت کاری و چند سال کار کردن در کانادا، می توانید درخواست اقامت دائم دهید.
فاکتورهایی که برای شما امتیاز می آورد شامل

مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه
میزان تحصیلات
تجربه کاری
سن
پیدا کردن کارفرما در کشور کانادا
سازگاری با محیط زندگی
در صورتی که ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنید واجد شرایط اخذ ویزای شغلی کانادا هستید

 

برای پذیرش ویزا باید اقدامات زیر را انجام دهید

نامه پیشنهاد به کار از سمت یک کارفرمای کانادایی
دریافت تاییدیه از HRDC منابع انسانی کانادا
دریافت ویزای کانادا از سفارت کانادا
برای صدور ویزای کار با ۴ موسسه در کانادا سر و کار خواهید داشت:

مرکز خدمات کانادا
در این مرکز تمامی فرمهای درخواستی برای استخدام نیروی خارجی بررسی می شود تا مطمئن شوند که برای موقعیت شغلی درخواست شده هیچ فرد متقاضی کانادایی وجود ندارد

اداره مهاجرت وشهروندی
در این اداره درخواست ویزای کاری کانادا بررسی می شود و در صورت صلاحدید، ویزای متقاضی صادر می شود

سازمان مراقبت از مرزهای کانادا
این سازمان که مسئولیت مراقبت از مرزهای کانادا را به عهده دارد، شرایط تمامی افرادی که قصد ورود به مرزهای کانادا را دارند بررسی کرده تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشند

واحد کارگران خارجی
وظیفه این مرکز حمایت و راهنمایی کارگران خارجی در کانادا می باشد. اگر شما نیز تمایل به دریافت اقامت در کانادا دارید می توانید از مشاورین ما در ایران آنکارا کمک بگیرید

 

ویزای سرمایه گذاری کانادا:

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ ,  روش سرمایه گذاری می باشد.
کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است
و اگر شرایط زیر را دارید می توانید اقدامات لازم را انجام دهید:

داشتن دارایی بالغ بر دلار کانادا ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ شما باید تعهد دهید تا مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار در کانادا سرمایه گذاری کنید
و این مبلغ تا ۵ سال نزد دولت کانادا خواهد ماند

همچنین شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای پشتیبان مالی خود و خانواده در کانادا خواهید داشت.
داشتن حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ که این امتیازها بر اساس موارد زیر تعیین می شود:

سن
تحصیلات
تجربه کاری
میزان سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه
انطباق فرد متقاضی با محیط کانادا:

 

درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه

 

مهاجرت به کانادا ۲۰۱۷ را با ما همسیر  شوید . مهاجرت به کانادا با ما

شرایط مجوز کار برای همسر دانشجو در…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »