فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

مهاجرت کاری و تحصیلی

#ویزا_کانادا

#استادی_پرمیت

#ورک_پرمیت

#Canada_Visa
#Study_Permit
#Work_Permit
در مهاجرت تحصیلی به کانادا اصطلاحی به نام استادی پرمیت داریم که گاها با خود ویزای کانادا اشتباه گرفته می شود
حال انکه این دو یکی نیستند و با هم فرقهایی دارند که در ادامه به آن می پردازیم :

فرق ویزای تحصیلی و استادی پرمیت

اغلب برخی از افراد متنابها دو واژه ویزا و استادی پرمیت را به جای هم استفاده میکنند که لازم هست توضیح مختصری در مورد هرکدام از این اصطلاحات و به طور ویژه برای کشور کانادا داشته باشیم.
#ویزا یا روادید عبارتست از اجازه ورود به کشور خاص به دلایل مختلف توریستی، تحصیلی، کاری، مهاجرتی، و غیره.
ویزای کانادا و به طور ویژه ویزای تحصیلی کانادا عمدتا در ۹۸ درصد موارد به شکل مالتیپل و “یا تا پایان اعتبار گذرنامه”، “یا تا پایان دوره تحصیل” بر اساس آنچه در نامه ادمیشن قید شده صادر میشود.
بر روی ویزای کانادا تاریخ صدور و تاریخ انقضا وجود دارد
که شما قادر خواهید بود در این بازه زمانی وارد خاک کانادا شوید.
اطلاعاتی از قبیل نوع ویزا از نظر سینگل یا مالتیپل بودن، همچنین از نظر توریستی، تحصیلی و غیره نیز بر روی ویزا ذکر میشود.
پس از صدور ویزا و هنگامی که شخص برای اولین بار وارد خاک کانادا میشود،
اداره مهاجرت مستقر در فرودگاه یا سایر مبادی ورودی پرسش هایی پرسیده
و در نهایت نسبت به صدور استادی پرمیت یا ورک پرمیت یا … میکند.
پس اینچنین میتوان نتیجه گرفت که استادی پرمیت یا ورک پرمیت مجوز سکونت شما در کشور کانادا میباشد.
بر روی این برگه که به شکل تقریبا A4 صادر میشود اطلاعات شخصی و برخی اطلاعات در مورد چگونگی اجازه کار یا تحصیل و همچنین مدت زمانی که شخص اجازه اقامت موقت با ویزای مورد نظر که در بخش قبل توضیح داده شد، ارائه میشود.

استادی پرمیت

بر روی #استادی_پرمیت عنوان میشود که دانشجو آیا اجازه کار همزمان با تحصیل نیز دارد یا خیر.
عمدتا همه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای مختلف کانادا اجازه کار دارند
هرچند مدت زمان و چگونگی آن بر اساس قوانین ایالتی و فدرال متفاوت میباشد.
اغلب قوانین کشور کانادا در دو فرم فدرال که در کل این کشور اجرا میشود
و فرم ایالتی که بر اساس هر استان متفاوت میباشد تدوین شده است.
در مورد اجازه کار برای دانشجویان خارجی قوانین در اغلب استان ها تقریبا یکسان میباشد
که بر اساس آن دانشجویان قادر خواهند بود کار پاره وقت نیز انجام دهند.
??دانشجویان پاره وقت و تمام وقت اجازه دارند در طول سال به مدت زمان ساعات نامحدود در طی هفته در شغلهای on campus یا داخل دانشگاهی فعالیت داشته باشند.
??دانشجویان تمام وقت اجازه دارند در طول سال هفته ای ماکزیمم ۲۰ ساعت در شغلهای off campus یا خارج دانشگاهی فعالیت داشته باشند.
??دانشجویان پاره وقت اجازه دارند در طی ترم های پاییز و زمستان هفته ای ماکزیمم ۲۰ ساعت
و در طی ترم های بهار و تابستان هفته ای ماکزیمم ۴۰ ساعت در شغلهای off campus یا خارج دانشگاهی فعالیت داشته باشند.
این مجوزها از طرف سازمان مهاجرت صادر شده و بالطبع بایستی سوپروایزر هر شخص نیز با کار کردن وی موافقت نماید.
ویزای تحصیلی کانادا – اخذ ویزای تحصیلی کانادا – استادی پرمیت – مهاجرت تحصیلی کانادا – مهاجرت کانادا
مهاجرا به کانادا

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »