شرایط لازم برای سرمایه گذاری کبک شامل کدامین موارد می باشد ؟ چقدر دارایی برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک مورد نیاز هست ؟

سرمایه گذاری کبک ۲۰۱۷

سرمایه گذاری کبک

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت کاناداست که در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ بسیار مورد استفاده مهاجران عزیز قرار گرفته است . سرمایه گذاری کیک در سال ۲۰۱۸ را حتما  خیلی شنیده اید. در واقع استان کبک دفعلا تنها استان کاناداست که پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری را می پذیرد.

شرایط لازم برای سرمایه گذاری کبک

✈ مهاجرت به کانادا :
?شرایط لازم برای سرمایه گذاری کبک(در حال حاضر فقط استان کبک پرونده مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را قبول میکند) :
۱٫ داشتن دارایی های خالص به ارزش ۱,۶۰۰,۰۰۰  دلار کانادا
۲٫ حداقل تجربه مدیریت به مدت ۲ سال در ۵ سال گذشته
۳٫ سرمایه گذاری به ارزش ۲۵۰ هزار دلار کانادا
? شرایط لازم برای کارآفرینی استان ساسکاچوان:
۱٫ داشتن دارایی به ارزش ۵۰۰,۰۰۰ دلار کانادا
۲٫ حداقل ۳ سال سابقه مدیریت در ده سال گذشته
۳٫ شخص قادر به ایجاد کار و تجارت در ساسکاچوان حداقل به ارزش ۲۰۰ هزار دلار کانادا باشد. این مبلغ در شهرهای ساسکتون و رجینا،حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا می باشد.

سرمایه گذاری کبک ۲۰۱۷

استان کبک ۳ شرط کلی وجود دارد:

سابقه مدیریت ۲ سال در ۵ سال گذشته اثبات تملک دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ۱ میلیون و ششصد هزار دلار کانادایی تعهد به انجام سرمایه گذاری نقدی به میزان ۲۲۰،۰۰۰$ دلار کانادایی (بدون بازگشت)

سرمایه‌گذاری استانی،مانیتوبا

دارایی آنها بالای ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا باشد و هچنین دارای سابقۀ کاری بالایی در زمینه های مدیریتی ، و یا مالک شرکتی باشند که بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را به دست بیاورند. و شرط بعدی این است که باید داراییشان بالای ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا باشد و لازم نیست که این ۳۵۰٫۰۰۰ دلار را به عنوان سرمایه گذاری به دولت کانادا تحویل دهند. و زمانی باید سرمایه را به کانادا انتقال می دهند که از سوی دولت کانادا مورد تأیید قرار گیرند در آن زمان است که ۱۰۰٫۰۰۰ دلار را به عنوان وثیقه و امانت به ایالت مانیتوبا اهدا می کنند، سپس دو سال زمان دارد که مبلغ باقی مانده را که عبارت است از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار ، را به عنوان مبلغ مورد نظر سرمایه گذاری در کشور کانادا سرمایه گذاری نماید.

هزینه داخلی قبل از گرفتن ویزا متفاوت است و اگر شخص نتواند خودش کارهایش را انجام دهد و بدست موسسات و وکلا بدهد ،بستگی به انصاف موسسه و وکیل مربوطه دارد .
ولی شخصا در حدود ۱۰ الی ۱۵ میلیون تومن،متغیر است.

روش سرمایه‌گذاری کبک به روز شد. ۱۹ ابان ۱۳۹۷

🔸مهاجرت به کانادا با روش سرمایه گذاری از طریق استان کبک
– حداقل دارأیی ۲ میلیون دلار کانادا
– بدون پیش نیاز به تحصیلات دانشگاهی و اشراف به زبان انگلیسی و فرانسه برای افراد زیر ۴۵ سال
– پرداخت ۳۵۰،۰۰۰ دلار کانادا در صورت قبولی
– ورود به کانادا بدون پیش شرط و با شرایط اقامت کامل کانادا
– داشتن سوابق قابل اثبات بیزینسی، حداقل ۲ سال در ۵ سال گذشته ضروری میباشد .

سایر مقالات مرتبط با شرایط لازم برای سرمایه گذاری کبک :

مهاجرت از طریق سرمایه گذازی

مهاجرا به کانادا

موفقیت در مهاجرت به کانادا برای موفقیت در هر کاری در زندگی نیاز به یک سری قواعد و اصولی است که بیشتر افراد موفق از آن بهره می برند . در مهاجرت به کانادا نیز موفقیت دو نوع تعریف می شود یکی موفق شدن در خود پدیده مهاجرت و دیگر زندگی موفق در کاناداست که…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.