مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

آیا مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ممکن است؟

مزایای سرمایه گذاری در کانادا چیست؟

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ایا تبدیل به اقامت خواهد شد؟

مهاجرت به کانادا با چه سرمایه ای ممکن است؟

چند سال سرمایه گذاری در کانادا طول میشکد؟

سرمایه در کانادا در اختیار چه گروهی قرار میگیرد؟

مهاجرت سرمایه گذاری کانادا ایا مدرک زبان میخواهد؟

در زیر به همه این پرسش ها پاسخ داده و به آن میپردازیم.

نکته ی فوق العاده مهم در مورد مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در حال حاضر یعنی در سال ۲۰۱۸ این است
که فعلا درهای سرمایه گذاری بسته شده است
و ممکن نیست و اطلاعات زیر جهت بهره برداری شما عزیزان  فقط ارائه شده است.

مهاجرت کانادا و شرایط مهاجرت طبق قوانین سفارت کانادا در زمینه سرمایه گذاری

یکی از روش های  دریافت اقامت کانادا، سرمایه گذاری و کارآفرینی برای بازرگانان و مدیران ارشد دارای سرمایه به میزان  ۳۵۰ هزار دلار کانادا است.
این برنامه جهت  تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با سابفه ی  تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است.

 

اگر شما نتوانسته اید از راه های دیگر به خاطر سن بالای ۳۵ سال و مشمول شدن به سربازی فرزند پسر و نداشتن آیلتس ۶٫۵ به بالا
و نداشتن پیشنهاد کاری و … به کانادا مهاجرت کنید،
میتوانید از طریق مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی که در زیر بیان شده است، ویزای اقامت دائم که به پاسپورت کانادایی میرسد، دست پیدا کنید.

سوالی که بسیاری از هموطنان از ما تلفنی یا از طریق فرم ارزیابی یا وبلاگ پرسیده اند، اینست که
کدام کشور ارزانترین و سریعترین راه مهاجرت را دارد،
چون معمولا با بسیاری از وکلا صحبت نموده اند و با حجم انبوهی از اطلاعات مواجه شده اند که تصمیم گیری را برایشان سخت نموده است،
ما در زیر دلایل مهاجرت به کانادا را برای این دسته از سرمایه گذاران بیان می کنیم:

مهاجرت سرمایه گذاری کانادا ارزانتر

الف-   کانادا ارزانترین روش مهاجرتی را از طریق استانی دارا بود ، اگر مقایسه کنیم، میبینیم که:
در حال حاضر مهاجرت سرمایه گذاری استرالیا حدود ۸۰۰هزار دلار، آمریکا بین ۵۰۰ تا یک میلیون دلار
(که با احتساب پرداخت حقوق ۷کارمند طی ۵ سال این رقم به دوبرابر می رسد)
و ویزای اتحادیه اروپا (مجارستان و بلغارستان و ..) در حدود ۳۰۰هزار یورو می باشد.
کانادا با سپرده گذاری ۱۰۰هزار دلاری(برمبنای دلارکانادا) روشی سودمند  بود.

 

ب-   شما و خانواده تان در کانادا از بیمه خدمات درمانی رایگان تا آخر عمر برخوردار خواهید بود. البته اگر مشغول به کار شوید، میتوانید بیمه درمان کامل  را داشته باشید.

تحصیل رایگان در کانادا

ج-   تمام فرزندانتان  زیر ۱۸ سال شما از تحصیل رایگان برخوردار خواهند بود.
بسیاری از دانشگاه ها به شما بورس و وام (اگر مقیم باشید و نه دانشجوی بین المللیInternational Student) تعلق می گیرد.
در حال حاضر مثلا تحصیل در رشته فیزیک در دانشگاه کونکوردیا در شهر مونترال برای یک فرد مقیم رایگان و ماهیانه ۵۷۰ دلار کمک تحصیلی به فرد داده می شود.

 

د-   برخلاف آمریکا، کانادا کشوری امن است که حق حمل اسلحه ممنوع میباشد.

ه-   تعداد زیادی از ایرانیان در شهرهای تورنتو، ونکوور، مونترال، ساسکاچوان، کلگری و نیوبرانزویک هستند.

و-   به راحتی با جامعه کانادا و فرهنگ های مختلف آن تطابق پیدا کنید.

ز-   از مزایای زندگی در کشور تراز اول بهره مند شوید و بتوانید از مزایای پاسپورت کانادایی بهره مند شوید.

هـ-   از آب و هوای عالی آمریکای شمالی و مناظر آن لذت ببرید و فارغ از شلوغی و ازدحام با آرامش زندگی کنید.

 

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

حال برای بررسی نحوه مهاجرت باید نکاتی را بدانید، این نکات حق مسلم شما است:

 انواع برنامه سرمایه گذاری مهاجرتی کانادا

این برنامه شامل چهار زیر گروه اصلی است،

الف –   سرمایه گذاری استان کبک پرداخت  ۲۲۰٫۰۰۰ دلار کانادا
به یک بانک کانادایی به عنوان واسطه بین شما و دولت کانادا

این روش نیاز به سکونت در کبک و داشتن مدرک زبان ندارد و فرد سرمایه گذار و خانواده اش از ابتدای ورود مقیم دائم کانادا خواهند بود
و از بیمه رایگان و حق تحصیل و کار و … برخوردار خواهند بود و می توانند در هر کجای کانادا زندگی کنند.

 

ب –  سرمایه گذاری در استان های منیتوبا – ساسکاچوان – نیوبرانزویک
(پرداخت ۱۰۰هزار دلار کانادا بعد از بازدید استان مربوطه در کانادا و قبولی در مصاحبه)

مبلغ ۱۰۰هزار دلار کانادا به عنوان سپرده نزد دولت کانادا باقی می ماند
که شما می توانید با سرمایه گذاری ۱۵۰ هزار دلار و شروع کار مورد نظر از دولت کانادا وام دریافت کنید
و بیزینس خود را رونق بخشیده و سپرده ۱۰۰هزار دلاری خود را بازپس گیرید،
البته در صورت عدم سرمایه گذاری فرد در استان مربوطه مبلغ سپرده بازپرداخت نخواهد شد.
ولی اقامت دائم داده خواهد شد. در این روش داشتن آیلتس ۴ امتیاز خوبی به متقاضی می دهد.

 

ج –   سرمایه گذاری در استان بریتیش کلمبیا(ونکوور) یا در استان بریتیش کلمبیا(حومه ونکوور)

مبلغ ۲۰۰هزار تا۴۰۰هزار دلار کانادا به عنوان خرید یک بیزینس در ونکوور یا حومه پرداخت می نمایید.
همچنین می توانید ۱ تا ۵ نفر از اعضاء کلیدی بیزنس خود (بجز خانواده درجه یک) را نیز در این پرونده به کانادا ببرید
ولی باید سرمایه بیشتری داشته و سرمایه گذاری کنید.
دارا بودن سرمایه اولیه ملکی یا نقد در ایران به مبلغ بالای دو میلیارد تومان از موارد لازمه است.
در این روش شما با ویزای کار وارد کانادا شده
و بعد از موفقیت بیزینس در آنجا برای شما در خواست اقامت دائم می دهیم.

 

د –   سرمایه گذاری در استان پرینس ادوارد

برای این برنامه باید مبلغ ۲۷۵ هزار (شامل هزینه سرمایه گذاری و دولتی و …) را در این استان سرمایه گذاری کنید.

از مبلغ فوق به شرط ۶ماه زندگی ۲۵هزار دلار و یکسال زندگی ۵۰هزار دلار و راه اندازی بیزینس ۱۵۰ هزار دلار بازگشت داده می شود.

برای اقدام بهتر است مدرک زبان آیلتس و لیسانس داشته باشید.

بیزینس پلن ارائه شده به اداره مهاجرت Prince Edward Island باید شبیه کاری باشد
که در حال حاضر انجام می دهید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری را به ما بسپارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *