مهاجرت تحصیلی کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت تحصیلی کانادا

اموزشهای فنی و حرفه ای کانادا

مدارک دانشگاهی در کانادا

مهاجرت تحصیلی کانادا

مهاجرت تحصیلی کانادا

مهاجرت تحصیلی کانادا

همانطور که می دانید یا اگر نمی دانید باید بدانید که تحصیل و کار در کانادا جز لاینفک زندگی در کانادا محسوب می شوند .
پس اگر می خواهید مهاجرت به کانادا را داشته باشید و در این کشور رشد  و پیشرفت داشته باشید باید مطلبی را گفتم همیشه بخاطر داشته باشید .

وقتی شما وارد کانادا میشید و یا کسی تحصیلاتش رو دراین کشور  تمام میکنه ,
کار گرفتن و ورود به کار مساله اول شماست. اما در زمانی که کار میکنید هم اگر به دنبال پیشرفت و ترقی باشید , روند تحصیل شما باید ادامه پیدا کنه.
اینجا بسیاری از افراد هستند که پس از مدتی کار و تجربه , معمولا بصورت پاره وقت به کالج و یا دانشگاه برمیگردند تا سطح دانششون رو بالا ببرند تا بتونند موقعیت کارهای بهتری رو بدست بیارن.
البته تحصیل به آموزشهای آکادمیک خلاصه نمیشه.

 

انواع تحصیلات در کانادا

تحصیل میتونه بصورت مطالعه , آموزش آنلاین , شرکت در دوره های کوتاه مدت و یا حتی مشاوره و راهنمایی افراد تازه وارد و دانش آموزان باشه.
در کنار اینها عضویت در کانونها و انجمنهای تخصصی و شرکت در کنفرانسهای حرفه ای هم سهم بسزایی در پیشرفت کاری داره.


آموزشهای فنی و حرفه ای کانادا

سوالات زیادی در مورد “آموزشهای فنی و حرفه ای” در کانادا شده بود.
من مطمئن نیستم این عبارت و مفهوم دقیقا برابر داره در کانادا یا نه , اما در کانادا افراد میتونند با رفتن به کالج کارها و مشاغل رو بصورت عملی تر آموزش ببینند.

دانشگاه در کانادا

دانشگاه ها در کانادا مشابه ایران اماکن بسیار آکادمیک برای آموزشهای غالبا تئوری هستند , و پس از ورود همون روند لیسانس , فوق لیسانس , و دکترا رو دنبال میکنند.

مدارک دانشگاهی در کانادا

اما کالجها در کانادا سه نوع مدرک میدند؛ دیپلم کالج , لیسانس کالج و گواهینامه یا همون certificate.
لازم به ذکره لیسانس کالج لزوما ادامه دیپلم کالج نیست.

دیپلم کانادا

در دوره دیپلم کالج که غالبا دو سال هست اما میتونه بین یک تا سه سال هم باشه , فرد بصورت بسیار عملی مشاغل رو یاد میگیره

و معمولا بعد از خروج از کالج اماده کار هست.

مشکل این نوع تحصیل اینه که میتونه درآمد خیلی خوبی داشته باشه اما از نظر اداری و سیستمی فرد رو محدود به چند رتبه ی هر کاری میکنه.

در لیسانس کالج که چهارسال طول میکشه , فرد بصورت مفصل تر مسائل رو بصورت هم تئوری و هم عملی میخونه. لیسانس کالج و دانشگاه خیلی فرق ندارند

ولی از نظر صاحب کار و کسی که شما رو استخدام میکنه لیسانس کالج جنبه عملی بیشتری داره.

در مورد مدرک , گواهینامه یا همون certificate باید بگم اینها آموزشهای خاص , تخصصی و محدود هستند که ممکنه در سطوح مختلف و برای مدت زمانهای گوناگون ارائه میشن تا فرد رو وقتی تا حدی از یک مبحث کلی اطلاع داره , در مورد یک سیستم یا شاخه خاص بصورت فشرده آموزش بده. ورود به این دوره ها ممکنه پیش نیازهای خاصی داشته باشه. مثلا ممکنه شما بعد از دیپلم دبیرستان وارد یک دوره دو هفته ای بشید تا بتونید لیفت تراک برونید. در نتیجه شما بعد از چند هفته میتونید با گذروندن چند امتحان ساده راننده ی لیفت تراک بشید. همینطور این پیش نیازها میتونه خیلی تخصصی و سخت باشه مثل یادگیری در مورد سیستمهای اطلاعاتی که احتیاج به تحصیلات حداقل لیسانس , سابقه کار طولانی , شاغل بودن در سیستمهای اطلاعاتی و درخواست از طرف کارفرمای شما باشه.

حالا دوتا مدل خیلی خاص از تحصیل رو برسی میکنیم که مخلوطی از کالج و دانشگاه هستند:

Bachelor+Diploma

در این مدل , شما در چهار سال طی یک برنامه آموزشی خاص که توسط یک کالج و یک دانشگاه با همکاری هم ارائه میشه , یک لیسانس از دانشگاه و یک دیپلم کالج میگیرید , اینطوری پس از اتمام دوره چهارساله ی تحصیلتون هم دانسته های تئوری و هم دانش عملی شما کسب شده و خیلی مناسب تر برای ورود به بازار کار هستید.

Bridging Programs

در این مدل , یک دانشگاه پس از برسی و تبادل اطلاعات با یک کالج به شما این گزینه رو میده

که اگر دیپلم رشته خاصی در کالج رو دارید , برای اخذ لیسانس یک رشته خاص به اون دانشگاه برید
و چون شما یک سری دروس رو طی دوره ی دیپلم کالجتون گذروندید ,
مثلا از سال دوم دوره لیسانس اون دانشگاه وارد بشید
و بجای چهارسال پس از سه سال تحصیل در دانشگاه لیسانس بگیرید.

دو مساله ای که بسیار مطرح میشه اینه که اولا دانشگاه فلان رشته فلان رو داره و هزینش چقدره , و ثانیا فلان کار در فلان شهر وضعیتش چطوره و حقوقش چقدره.
در جواب , برای اینکه ببینید چه رشته ای رو چه دانشگاهی و با چه هزینه ای داره ,
خیلی راحت میتونید توی اینترنت بگردید ,
سایت دانشگاه ها رو پیدا کنید , رشته هایی که ارائه میدند ببینید و همچنین در قسمت Financial یا Fees هزینه ی هر رشته رو ببینید.
فقط حواستون باشه هزینه Domestic برای مهاجران , کسایی که اقامت دائم دارند
و شهروندان هستش و هزینه International که تقریبا دو برابر برای دانشجوهای بین المللی (و کسایی که با ویزای دانشجویی در کانادا حضور دارند) هست.
برای وام دانشجویی عبارت Canada Student Loan رو در گوگل سرچ کنید و به این سایتها سر بزنید:

osap.gov.on.ca

https://csnpe-nslsc.cibletudes-canlearn.ca

برای اینکه رتبه دانشگاه های کانادا رو ببینید عبارت Canada universities ranking رو در گوگل سرچ کنید.

دلم میخواست بتونم یک منبع خوب برای همه دانشگاه ها بگذارم ولی تنها جایی که تقریبا در این مورد جامع هستش ویکی پدیاست.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Canada

 

 سایتهای کاریابی

در مورد کارها هم گوگل اطلاعات بسیار زیادی داره ولی بهتر از اون اینه که در سایتهای کاریابی به دنبال کار مورد نظرتون بگردید
و ببینید در کدوم شهر موقعیت کاری بیشتر و بهتری هست , لازمه و requirements کار چیه (شامل مدارک و سابقه ی کار) و حقوقی که پیشنهاد میکنند چقدره.

به سایتهای زیر سر بزنید:

www.kijiji.ca (همه چیز از جمله کار توی این سایت پیدا میشه)

https://www.indeed.ca

jobs.gc.ca (کارهای رسمی و دولتی)

http://www.jobbank.gc.ca/

www.workopolis.com

https://www.monster.ca

talentegg.ca/find-a-job/ (کار برای افراد تازه کار)

www.canadajobs.com

 

 

ویزای تحصیلی کانادا | مهاجرت تحصیلی کانادا:

در حال حاضر و با سیاستی که دولت کانادا اعمال کرده است.
برای گرفتن مهاجرینی که شرایط مساعدی دارند صدور ویزای تحصیلی در اسانترین حالت ممکن خود وجود دارد
و پس از اخذ پذیرش از دانشگاههای این کشور پروسه ی ویزا سختی گذشته را ندارد
و حتی برای افرادی که گپ سنی ۳ ساله نیز دارند ویزا صادر کرده است.

اما برای رسیدن به این مهم شرایطی باید مهیا باشد تا اخذ پذیرش از بهترین دانشگاههای کانادا انجام شود و پس از آن اقدام شود برای پروسه ی ویزا.

با توجه به اینکه نحوه اداره کانادا به صورت ایالتی و زیر نظر ملکه ی بریتانیا میباشد. شرایط اخذ پذیرش تحصیلی نیز شبیه به این کشور میباشد.

چون در زمره ی دانشگاههای پولی بوده و چیزی حدود سالانه ۱۰ تا ۱۵ هزاردلار کانادا هزینه تحصیل را شامل میشود.

یعنی  در مقایسه با کشورهای همسطحی مانند امریکا و استرالیا و انگلستان ارزانتر پیشبینی میشود.

و یکی دیگر از مزیت های کانادا این است که قطعا فرد بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار شده و استخدام خواهد شد و به درامد میرسد.
و حتی فرد در زمان تحصیل با توجه به داشتن حق کار در هفته ای بیست ساعت قطعا به در امد نسبی خواهد رسید.
و یکی دیگر ای مزیت ها زبان رسمی این کشور میباشد که زبان انگلیسی است.

و با توجه به شناخت کشور در این دوره و انالیز دقیق و تجربه کار پاره وقت میتوان با تبدیل به ویزای تحصیلی به ویزای کار زودتر به اقامت دست یافت.

پذیرش از دانشگاههای کانادا 

یکی دیگر از شروط گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا داشتن مدرک زبان خوب مثل داشتن ایلتس ۶ برای مقطع لیسانس
و داشتن مدرک زبان ایلتس ۶.۵ برای مقطع فوق لیسانس میباشد.

هم از شروط صدور پذیرش در دانشگاههای کاناداست و هم از شروط صدور ویزا برای این کشور.

به تبعیت از روال امتیازدهی کشوذ انگلستان برای صدور ویزا.

و همچنین لازم است که فرد  در حساب شخصی خود نیز پول برای نشون دادن تمکن مالی داشته باشد.

یعنی باید داشتن هزینه تحصیل و هزینه ی زندگی یک سال خود را در کانادا به افیسر کشور کانادا نشان دهد.
و دیگر مدرکی که لازم به اخذ میباشد نامه پذیرش دانشگاه میباشد که این امر هم توسط تیم حقوقی ما و وکلای برجسته انجام خواهد شد.

وقتی شما یک کشوری مانند کانادا را برای مهاجرت تحصیلیکانادا انتخاب می کنید لازم است بدانید که تحصیل در آن کشور چه معایب و مزایایی دارد .
اینکه ایا بعد از تحصیل و در حین تحصیل امکان کار کردن دارید با نه
و همچنین اعتبار دانشگاههای کشور مهاجر ، در عرصه بین المللی ، بصورتی شما اگر خواستید از کشور مهاجرت به کشوری دیگر ی مهاجرت داشته باشید
از لحاظ تحصیلات دانشگاهی در مراتب بالاتری قرار بگیرید.

سایر مقالات مرتبط با مهاحرت تحصیلی کانادا :

مزایای تحصیل در کانادا

چگونه در کانادا یک وکیل شوم

بورسیه تحصیلی کانادا

 

4 دیدگاه درباره مهاجرت تحصیلی کانادا

  1. واسه تبعه ي اونجاتحصيل رايگانه
    درسته؟؟

    • مهاجرت به کانادا با ما گفت:

      در کانادا تحصيل تا ١٨ سالگي اجباري و رايگانه بعدش كالج يا دانشگاه هزينه داره براي همه اما براي كسي كه اقامت كانادا رو داره يا تبعه كاناداس نصف يا كمتر از دانشجوهاي بين المللي هست

  2. طول مدت تحصیل هر چی بیشتر باشه آیا در نظر افیسر برای قانع شدن تاثیری داره؟مثلا دوره دو ساله باشه آیا فرقی داره با اینکه دوره سه ساله باشه؟مثلا دوره ساله تاثیر کمتری داشته باشه و دوره سه ساله تاثیر بیشتر و مثبت تری؟

    • مهاجرت به کانادا با ما گفت:

      شما يك ترم يا دو ترم بيشتر از حد مجاز به تحصيل هستيد آفيسر بخواد هم دانشگاه بيرونتون مى كنه
      شما در هر شرايطي براي وارد شدن به كانادا نياز به ويزا داريد
      هر چقد دوره تحصيل باشه مهم نيست مهم اينه كه افيسر رو قانع كنيد كه من بعد از تحصيلم بر ميگردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »